Ve ameliyattan çıktımm

Kızlar gerçekten zormuş
Geçmiş olsun canım!!
Zormuş diil mi?? Ben kulaklarımdanda olmuştum lokal anesteziyle hemde;çok rahattım.ondada tabiki mumya gibi yatıyosun,kafanı hep korumak zorundasın,sargılar çıksa bile kimse şakadan dahi olsa kulağını çekmeye kalkmamak zorunda.şimdi bile kulaklarıma dokunmaya kalksalar sonu fena olur.üstelik tek dert morluklar oluyo,bundaki gibi ayy oturdumu oturucak mı diye beklemiyosun.
İlk gün zor geçer,sonra alışırsın.Bol bol dinlen ve buzla kendini.özellikle sabahları gözlerimi açamıyodum şişlikten.ama geçecek,uzun sürmüyo Allah'tan..

doktorun kimdi? Nasilsin iyi misin? Cok gecmis olsun. Ilk 3-4 gun biraz zor sonrasi cabucak gecicek emin ol.

Geçmiş olsun canım!!
Zormuş diil mi?? Ben kulaklarımdanda olmuştum lokal anesteziyle hemde;çok rahattım.ondada tabiki mumya gibi yatıyosun,kafanı hep korumak zorundasın,sargılar çıksa bile kimse şakadan dahi olsa kulağını çekmeye kalkmamak zorunda.şimdi bile kulaklarıma dokunmaya kalksalar sonu fena olur.üstelik tek dert morluklar oluyo,bundaki gibi ayy oturdumu oturucak mı diye beklemiyosun.
İlk gün zor geçer,sonra alışırsın.Bol bol dinlen ve buzla kendini.özellikle sabahları gözlerimi açamıyodum şişlikten.ama geçecek,uzun sürmüyo Allah'tan..

Salih emre uregendi doktorum, simdi evdeyim ama yuxum cok sisti gozumu acsmiyorum nerdeyse

benim sislik oldu, goz yanak vs. herkesin olmuyor ama benim narkoz mideme cok agir geldiginden kustum 2 kere gece ve suratim felaket sisti ama cok cabuk gecti merak etme. bezelyeleri sar alkollu beze sis yerlere koy ara ara yinele, biseyin kalmaz

Gozum Japon gozu gibiydi ve kustugum icin asiri odem oldu felaket kasiniyordu, kimseye sikayet etmeden gizli gizli agliyordum su tipime bak nerden yedim o cikolatalari ameliyat sonrasi da kustum diye

benim ne şişlik ne morluk oldu sadece burnumun ucu top gibi hokka gibi duruyor burnum bende 1 ay önce oldum

X