Ve artık 43 kiloyum

Komanchero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
41
3
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar 1.5 aydır diyet manyağı oldum denemediğim diyet kalmadı sonra yemek yemeye küstüm artık yemek görünce ıyy demeye başladım ve 57 kilo iken 1.5-2 ayda 43 kilo oldum boyun 1.56 ideal kilom 46 ama alırım diye biraz fazla kilo verdim aslında her şey diyetle değil ağzını tutmakla alakalı herkes başarabilir

kaç yaşındasın merak ettim bir de bence dikkat et hasta olma...... bir anda çok fazla kilo vermişsin bence.. yinede tebrik ederim bir dr a git kan testlerini yaptır.... ve bir an önce sağlıklı beslenmeye geç..

1,5-2 ayda 14 kilo vermeniz sağlıksızken bir de bunu burda yazıyormusunuz.
yemeğe küsmek de ne demek çok yanlış yapmışsınız çok , umarım sağlığınıza sıhhtetinize bir şey olmaz

Aynen, denemediğim şey kalmadı resmen

küsme hayata hemencik bak ben dün şu diyet gruplarına girdim.13.takımdayım sende katılmak istediğini söyle alırlar mutlaka yarışma her cuma tartılıyosun falan sırf o inatla 05.30da kalktım ayağa kilo vercem diye hem orda herkes birbine çok yardımcı oluyo dene derim neleri denemiyoruzki en azından motive oluyorsun

yemeğe küsmek? darısı benim gibi kilo vermeye çalışanların başına.43 kilo az gibi geldi ama tercih meselesi tabi.

Aynen kilo verip, incelelim de artık nasıl olursa olsun :))

100 kilo ve üstü bi kişinin 2 ayda 14 kilo vermesi normal ama senin kilonda birisi için çook fazla canım bence.. bide önemli olan yağ kaybı olması su ve kas kaybetmiş olabilirsin canım

Yahu bizide küstür nasıl yaptıysan :d Çok kıskandım çok! Saglıksız diyenlere ben biyerlerimle guluyorum,normalde yediklerimiz sanki saglıgımızı bozmuyormuş gibi. Resmen çöp yemekten zevk alıyooruz yahu. anlatır mısın neler yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…