ve artık 6 kılo verdım :)

anruth

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
8
0
6
İstanbul
meraba kızlar bu forumda butun basarı oykulerını okudum ve o hırsla dıyete basladım 1 ayda tam 6 kılo verdım. baslangıc kılom 75 suan 69 kıloyum vee cok mutluyum ıyıkı varsınız sızlerı takıp ederek basladım sonunuda getırıcem ınsallah :)

Tebrikk ederim canımm
Neler yaptığını anlatır mısın herkese yardımcı olabilmek amacıyla??

aslında dıyete baslama olayım cok zor oldu bundan 1 yıl once 60 kıloyken bır yıl ıcınde 15 kılo bırden aldım aslında gayet normalmıs gıbı gelıyodu nolucak canımm 3 5 kılodan derkn tam 15 kılo almısım 1 ay once zayıflama kararı aldım ccok zor oldu baslama surecım 2 gun yaptım tekrar yedım dayanamadım artık annmlerın fılan komsuların her gorduklerınde ne kadar cok kılo almıssn demelerı ıcıme kaldı oturdu kesın bı kararla 1 ydır devam edıyorum hergun 2 saat yuruyus yapıyorum. ekmek cok seven bıı ınsanım yemeklerde ekmegı kestım kokten. aksamları yarım saat pılates yapıoyorum kendımı cok yormuyorum aslında . gunde 1 2 fıncan turk kahvesı ıcıyorum sekersız gercekten benı cok tok tutuyor normalde hıc turk kahvesı seven bırısı degılım ama denedım ve bana faydalı geldı. aksam yemeklerınden once ıcıyorum benım yeme ıstegımı kesıo ve daha yıyorum bu arada boyum 169 yasım 20 ama 75 kılo benım ıcın oldukca fazla ama sabırla 6 kılo verebıldım yorumlarınızla motıve oluyorum :)

kesınlıkle umutsuzluga kapılmayın cunku ben hemen pes eden bıryımdır dıyet konusundaa anlatamam ama ınsanların o bakısları suzmelerı benı cok mutsuz edıyor en yakın arkadaslarım bıle tuhaf bakıyolar ama artık okula dondugmde cok kıskncaklar emınım :) aynen burda yazılanlar gıbı dıyet degıl dedm baslarken sadece saglıklı olcm dıe basladım sure kısıtlaması koymadım sankı beynım rahatladı anlatamam.sankı oncelerı dıyet yaparken sankı onumden ymklerı kacırcaklarmıs gıbı yıyodm ama dıyet olarak deglde dıger turlu baslayınca hepsını yemeyıp aslında onu sonrada yesem aynı tadı alabılecegmı kessfettm

boylarımız hemen hemen aynı 63-64 kilodayım evlendikten sonra fark etmeden azar azar aldım ben de en sevdiğim kilom da 57 falandır ki biz boylara o kilo çok hoş oluyor azimli olup o kiloya gelmek gerek inşallah olur:)))

tebrik ederim.bende 7 kılo verip 60 kılo olmak istiyorum ilk olarak.9 gündür dikkat ediyorum yedikelrime ve spor yapıyorum yaklaşık 3 kilo gitti diyebilirim.umarım bende sizin gibi 6 kilo verdim diyeceğim başlıgım olur.kilo cok rahatsız edici bir durum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…