Ve artık bitiyor.....

bu çarşamba anlaşmalı olarak boşanıcaz sanırım ilk celsede biter bişey istemedim eğer isteseydim boşanmam yada uzatırım dedi bende yazdığı dilekçeye imza attım sanırım hakim oğlumun nafakasını verdirir..bide nasıl yaptıysa anlamadım oğlumun velayetini bana vermiş,
bir çöp almadım evi var arabası var ki arabayıda ben altınlarımı verdimde almıştım ..
bişey almadım lanet olsun hakkımı helal etmiyorum ama
destekleriniz için teşekkür ederim ...

bu çarşamba anlaşmalı olarak boşanıcaz sanırım ilk celsede biter bişey istemedim eğer isteseydim boşanmam yada uzatırım dedi bende yazdığı dilekçeye imza attım sanırım hakim oğlumun nafakasını verdirir..bide nasıl yaptıysa anlamadım oğlumun velayetini bana vermiş,
bir çöp almadım evi var arabası var ki arabayıda ben altınlarımı verdimde almıştım ..
bişey almadım lanet olsun hakkımı helal etmiyorum ama
destekleriniz için teşekkür ederim ...

oncelikle geçmiş olsun. lakin bir hemcinsiniz olarak size kızdım. ben olsam boyle bir adamın afedersiniz ama donuna kadar alırım.

cuma günü tek celsede bitti
ve harabeye döndüm nedenini bilemiyorum hayatım biranda karardı gibi geliyor
çıkmaza girdim rabbim yanımda biliyorum ama zormuş yaşayan bilir derlerdi inanmazdım..
önüme bakıcam artık bende güçlü olmam lazım ama yineliyorum çoook zormuş.

canım Allah yardımcın olsun biz ne desek boş sen o acıyı şimdi içinde öğütüp yok etmeye çalışacaksın,anlamadığım neden ortak mal paylaşımı olmadı,neden nafaka almadın,buna üzüldüm,bundan sonra hayatına nasıl devam ediceksin maddi olarak,bir dayanağın varmı,ailen yanındamı,bu süreci atlatmak çok zor,dualarım seninle canım.

ne diyebilirizki canım hayat senin karar senin bence önce kendini düşünmelisin sen mutlu huzurlu olursan anca iyi bir anne olursun evladına kafanın rahat olması şart hayat güzel kötüyle hayat geçmez

cuma günü tek celsede bitti
ve harabeye döndüm nedenini bilemiyorum hayatım biranda karardı gibi geliyor
çıkmaza girdim rabbim yanımda biliyorum ama zormuş yaşayan bilir derlerdi inanmazdım..
önüme bakıcam artık bende güçlü olmam lazım ama yineliyorum çoook zormuş.

Elbetteki zordur.Eminim atlatacaksınız.
Rabbim yardımcınız olsun.

sadece çocuk için evliliğe devam edemezsin bu onu olumlu değil olumsuz etkiler kolay olmadaığını biliyorum ama çocuğun için boşanmalısın herşeyden önce onu sağlıksız bir ortamda anne babayla büyütmektense en azından tek başına daha huzurlu ve mutlu bir ortamda yetiştirebilirsin. Anne olarak üstüne biraz fazla görev düşecek ama severek yapacaksındır eşinden ayrıl ve ona babasının her zaman iyi bir insan olduğunu ve onu çok sevdiğini ama sizin artık beraber olarak anlaşamadığınızı anlat.

Back
X