Ve Ayrılık Aileyle Aynı Evde Oturma Meselesi

Random Access

Be Cool ;)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
1.336
3.087
133
31
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere.
Tam anneyi ablayı atlattık konuştuk hallettik derkeeeeen...

Random'un aklına bir soru gelir . Dedim ki "Bir kaç sene sonra hayatın nasıl olsun istiyorsun ? "

Evlendiği zaman anne babasıyla yaşamak istiyormuş.
Alkol falan olmayacakmış vs vs .

Bende dedim ki , ben evlendiğim zaman eşimle de çıkıp gezip tozmak , içmek isterim. Evde akşama kadar hayatta duramam .Değişmek istemiyorum .
Aksi türlü mutsuz olurum sen de mutsuz bir kadınla mutlu olamazsın dedim.
Bak sevgimden şüphe etme ama bu iş olmayacak .Bitirelim burada.

Yüz yüze görüşelim dedi , birbirimizi anlamamız lazım.

İyi tamam dedim.

Çok çok üzgünüm şu an , büyük bir hüsran oldu. Mune ablaaaa

Anne babası ile yaşamak istiyorsa evlenmesin bir zahmet... O sizin düşüncelerinizi kabul etmiş olsa da siz etmeyin, oldu olacak tüm sülale bir arada yaşayın...
Yüz yüze görüşüp beni ikna edebileceğini mi düşünüyor acaba ? .
Edemeyecek o ayrı mesele .
O iş imkansız ötesi yani, ben tamam desem bile(ki demem) annem demez.

Abla sözü dinle kuzum, diğer konunda gidişatı söylemiştik olmaz olmaz bu iş olamaz, siz bir elmanın yarısı gibi değilsiniz, sen annesiyle oturup yaprak saramazsın, o da senle gecelere akamaz, zaten ailesiyle yaşamak istiyorsa ı-ıh baştan falsolu.

Tamamen karşı olduğum bir durum. Kesinlikle böyle birşeyi kabul etmem. Anne babasıyla yaşayacaksa hiç evlenmesin onların dizinin dibinde otursun elin kızının da boşuna günahına girmesin.

Yüz yüze görüşüp beni ikna edebileceğini mi düşünüyor acaba ? .
Edemeyecek o ayrı mesele .
O iş imkansız ötesi yani, ben tamam desem bile(ki demem) annem demez.
Muhtelemen yüz yüze ikna ederim diye düşünüyor... Hâlâ ana baba ile yaşama kaldı mı ? Hasta olur çok yaşlı olur işini gücünü halledemez o zaman tamam ama onun dışında cıks bu iş olmaz.

Ya hasta bile olsa bir gün bakarım iki gün bakarım 4 tane kızı olan kadına neden her gün ben bakayım ? .
Özgür ruhlu bir insanım, kendi anneme bile bazen sabrım gelmez benim.

Anlamiyorum gercekten
Madem anne babasiyla oturmak istiyor onlarla evlensin
Siz artik bir aile olacaksiniz aile ustune aile olmaz !

Ya hasta bile olsa bir gün bakarım iki gün bakarım 4 tane kızı olan kadına neden her gün ben bakayım ? .
Özgür ruhlu bir insanım, kendi anneme bile bazen sabrım gelmez benim.
Öyle demeyin şimdi, hastalık durumu başka inanın... O der oğlu var o der kızları var. Hasta kadın/adam ortalarda dolanır durur. Biraz empati yapın. Sizin anneniz ya da babanız hasta olsa ( Allah korusun) eşiniz böyle bişey söylese zorunuza gitmez mi ? Gider... Dediğim gibi hastalık hâli başka ama onun dışında asla kabul etmeyin... Zaten bu iş olmaz da hani oluruna götürmeye çalışırsa diretin. Şöyle de bir durum var, oldu da sizin istediğiniz kabul edildi, zamanla çok sorun çıkar. Sevgilinizin göbek bağı anasından ayrılmamış daha...

anasıyla beraber oturmak istiyorsa sonsuza kadar otursun
el alemin kızının başını yakmasın
sen dışarı çıkmak istemeyen tam bir ev kuşu modunda olan biri bile olsaydın olmazdı bu evlilik

Aynen ben de öyle düşünüyorum.
Varsayıyorum diyorum Random bu adam olur ki senden vaz geçemez .
Ayrı eve çıkarsınız. Ama gene huzurun olmaz diyorum.
Her gün her gün anne , baba muhabbetinden .

Benim annem ölse bile gidip kızımla yaşayayım demez bu arada .

anasıyla beraber oturmak istiyorsa sonsuza kadar otursun
el alemin kızının başını yakmasın
sen dışarı çıkmak istemeyen tam bir ev kuşu modunda olan biri bile olsaydın olmazdı bu evlilik
Değil mi , her gün okuyoruz burada , olmuyor yani .

Kaldı ki ben onun beklentilerinin tam zıttıyım .

Ben örnek olarak söyledim bunu. Öyle bir durum içinde olan akrabalarım var eş tarafından. Hasta bir anaları var, sadece bir tanesine yüklenmisler gidiyor, diğer kardeşler arada alıp bakıyor. Nereye gitsin 80 yaşında eli ayağı tutmayan kadın ?:/ Ha adam eşine de baktırmıyor, kendisi görüyor annesinin işini... Neyse olay bizim durum değil zaten ben sadece örnek verdim... Ama dediğim gibi kabul etmiş olsa dahi iç huzur denilen şey haneden uzak olur çünkü Anacı bir adam. Yakmayın başınızı... Kendilerine bakacak adam arıyorlar besbelli...

Evet alıyor şu an da
Ne perhiz ne lahana turşusu değil mi ?
Random ablacım bu adam evliliği boyunca sürekli fikir değiştirir ve seni de strese sokup çıldırtır, bir insanın ya prensipleri vardır ya yoktur, alkol bir örnek sanırım, tamam insan bir zaman içer sonradan içmemeye karar verir ama bunu evlenmek gibi sebeplere bağlamaz, ben sana birşey diyeyim mi? Abartı bulacaksın belki ama evlenince değişimden bahseden adamdan korkarım ben, seni de değiştirmeye belli kalıplara sokmaya kalkar, başaramayınca elinden geleni ardına koymaz, evlilik karakter değişimi demek değildir ki, bu adam duruma göre karakter değiştirmeye meyilliyse çevresindeki insanlardan çabuk etkilenir ve sana da çevresinin isteği doğrultusunda baskı yapar, büyümemiş, olgunlaşmamış, uzak dur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…