Evet diger konularimda ayrintili bir sekilde anlatmistim kv ve kp bosanma surecini yasadigim psikolojik sorunlari neyse ki 2ay olucak kismetse kiraya ciktim.Mutluyum huzurluyum ve evet diger konumda bahsettim.Kv ve kp darptan davasini gittim sahitlik icin olamassin dedi hakim bey tebligat gonderilmemis dedi tabi kp beni orda gordu ki saniyorum ki yaptm sandi heralde bisi demedi hic ben bana dusen gorevi yapmaya calistim ama bosanma davalarinda olamicagami belirttim kayinvalideme oda anlyisla karsiladi benim olamama sebebimde gun gelip onlarin tekrar barisip ben kotu kalcagim icindi sirf bunun icin burda cok tepki aldim ama dedigim gibi oldu evett baristilar gayet iyiler iyikide karismamisim kayinpederim barismadan evvel bi kac kez esime biz tasindiktan sonra donun evinize pismanim demis ama esim ben istemedigm icn konusu bile acilmadi.Gecen gun esim kucuk bir ameliyat gecirdi ve kayinvalidemle beraber kp hastaneye geldiler orda ogrendim ve inanirmisiniz o kinlendigim adami karsimda gorunce naparim diyodum acaba hic bisi yapmadim konusmadim selam vermedim kayinvalidemle kisa oz konustum o kadar o gunde esime bu ev konusunu acmislar ama ben duymuyim diye kayinpederm pek uzatmamis kayinvalidem gecen gun konusunu bana acti sizin binaya geri donmenizi istiyoruz diye pismanmis esime yani x diyelim x e soyledik o ilimli gibide sen ne dersin dedi bende olmaz ciktgim eve bida girmek istemiyorum on muhtac veya zorunda degilim kendimizi idare ediyoruz cok sukur gayet iyi dedim ve resti cektim oda kp yurtdisina calismaya gidicekmis o gidicek hem gitmesede isterseniz yazili bir kagit bisi olsun cikmicaklarina dair imza bisi yaparim demis bana demeye yuzu yokmus hayir dermisim diye bende ha sunu bileydi iyi tanimis dedim kayinvalidemi severim kirmadan istemedigimi belrtmye calstim oda esim yakinda askere gidicek burda kirada zor olur hadi biz kirayi verelim desek teksin burda basina bisi gelse olmaz kizim yanimizda ol diyo bende ben basimin caresine bakarim dedim itiraz ettim acikcasi esimle konustum kati olmiyim istiyormu diye oda istemiyorum dedi peki dedim uzatmadim babasi yani kp cok pismanmis gelsinler hic bisi demicem diyormus guvenemiyorum o adama guvenmicemde kaldiki nefret besledigim biri artik yuzune bakip gulumseyemem gibi geliyo bu konuyu teyzemle konustum anneme acmadan teyzemde tekrar don seni dilinde kovar kovar bisi yapamaz sonucta zorluklara katlanmadan bisiler elde edilmiyo dedi hem x askerdeyken sen tek basina hem annenin akli sende hem esinin kotude olsalar ogullati askerdyken sana bisi demezler dedi ben gitmeme konusunda kesindim ama annem ve esimi dusundukce teyzem hakli annem ufak bir sorunu kafasina takip aylarca hasta olabilen hassas biri ona kirigimdir bisi olmasin diye her dedigini yaparim esimi dusunuyorum nereye gitcegi belli degil kaldiki ben evde tekken napiyo nasil diye dusundukce kafayi yicektir ki bide askerlik psikolojisi bilemiyorum acaba ikisi icin gururumu yikip askere gitmesine yakinmi geri donsem yoksa hayir gururmu demeliyim