Ben ilk cevabi yanlis mi anladim bilemem, ancak arkadas Turkiyede seks konusunda tabu yoktur diyerek bagladi isi son cevaplarinda. Ayni mi dusunuyorsunuz? Oyle ise bunca kizlik diktirme konulari neden aciliyor hala bu forumda? Neden hala bosanmis kadinlari kaynanalar istemiyor? Bakire kiz beklentisi, hem anneler, hem kocalar arasinda bitti mi?
Evet, ben dedim ki erkek sevdigi kadinla bu tabu yuzunden seks yapamadiginda geneleve gider, ya da baska bir kadinla tatmin olur. Bunu aldatmadan saymaz. Onun sevdigi vardir. Buna alistiran bir toplumda, sevdigi kizi seks icin aldatmaya alistirilan bir erkek, evlendiginde neden ayni seye devam etmesin? Bir imza mi mani olacak? Erkek cocugu cinsellikle 15-16 yasinda tanisiyor, o yastan beri ilk aski, ilk sevgilisi siz degilsiniz, ilk aldattigi kiz da.. Hele ki ilk asklar hic unutulmaz, oyleyken onu bile! aldatti o, ne ustunlugunuz var sizin o kizdan?
Evlenince de mi seks olmadigi icin aldatiyorlar demis. Oyle buyumus, oyle alismis adam, dogdugundan beri "sen erkeksin, yaparsin" denilen adam, daha once sevdigi kiz, ya da ciktigi kizlari defalarca aldatmaya mecbur birakilmis, alistirilmis adam aliskanliklarini bir imza ile mi degistirecek? O biraz daha dikkatli olacak, hepsi bu.