ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz gerçek misiniz ?
Kızınıza da bu tecrübeyi yaşatacak mısınız? Aaa olur mu kızım sen bekle kendi evleneceğin adama sakla. Adam her haltı yesin değil mi
Yazık çok yazık. Ben çok iğrendim
İroni yapmış orada ironi.

Yanlış anlayanlar durup durup kıza giydiriyorsunuz ben şiştim burada

O kadar uzuldum ki.. Allah yardimcin olsn.

Muhtemelen konustugu zaman,ben boyle biri degildim,o arkadas beni ayartti,zaten ilk defa olacakti ama yapamadim zaten bla bla bla diyecek.. INANMA! Affedip affetmemek senin kararin elbette ama sakin inanma(bence affetme de,bunun sonu yok,omrunun boyle gecmesine izin verme)

Can'ım eski konularına baktım seni hatırladım gibi başka konudan ; eşinin babası o daha küçükken bu hatayı annesine yapmış sanırım, bunu bilerek kendisi Nasıl size yani çocuğunun annesine bunu yapar aklım almıyor , ilerde kendi çocuğuda kendisinden nefret etmeyecekmi acaba; velhasıl olan olmuş su akar yolunu bulur allah güç sabır versin umarım en doğru ve hayırlı olanı yaşarsınız

Allah rahmet eylesin ne diyelim... Cenazesini kaldırıp kalbinize gömeceksiniz. Yasınızı tutup hayatınıza döneceksiniz.

Gördüğüm kadarıyla siz ayakları yere sağlam basan bir kadınsınız. Birçok kadından daha kolay atlatabileceğinizi düşünüyorum.

"Neden?" diye sormayın hiç. Yanıt bulamayıp daha çok üzülürsünüz.

Sadece onu öldü kabul edip önünüze bakın...

İroni yapmış orada ironi.

Yanlış anlayanlar durup durup kıza giydiriyorsunuz ben şiştim burada
Ben ilk cevabi yanlis mi anladim bilemem, ancak arkadas Turkiyede seks konusunda tabu yoktur diyerek bagladi isi son cevaplarinda. Ayni mi dusunuyorsunuz? Oyle ise bunca kizlik diktirme konulari neden aciliyor hala bu forumda? Neden hala bosanmis kadinlari kaynanalar istemiyor? Bakire kiz beklentisi, hem anneler, hem kocalar arasinda bitti mi?

Evet, ben dedim ki erkek sevdigi kadinla bu tabu yuzunden seks yapamadiginda geneleve gider, ya da baska bir kadinla tatmin olur. Bunu aldatmadan saymaz. Onun sevdigi vardir. Buna alistiran bir toplumda, sevdigi kizi seks icin aldatmaya alistirilan bir erkek, evlendiginde neden ayni seye devam etmesin? Bir imza mi mani olacak? Erkek cocugu cinsellikle 15-16 yasinda tanisiyor, o yastan beri ilk aski, ilk sevgilisi siz degilsiniz, ilk aldattigi kiz da.. Hele ki ilk asklar hic unutulmaz, oyleyken onu bile! aldatti o, ne ustunlugunuz var sizin o kizdan?

Evlenince de mi seks olmadigi icin aldatiyorlar demis. Oyle buyumus, oyle alismis adam, dogdugundan beri "sen erkeksin, yaparsin" denilen adam, daha once sevdigi kiz, ya da ciktigi kizlari defalarca aldatmaya mecbur birakilmis, alistirilmis adam aliskanliklarini bir imza ile mi degistirecek? O biraz daha dikkatli olacak, hepsi bu.

Ya arkadaslar konu ne siz neyi tartisiyorsunuz;)
Aldatmanin sebebi olamaz aciklamasida.ha genelevde ha yasak askiyla aldatma aldatmadir. Bunun kadini erkegide yok kim yapiyorsa karakterinde sorun vardir.
Konu sahibi cok gecmis olsun cok uzuldum boyle durumda tesseli edecek ne denir onuda bilemiyorum.allah yardimcin olsun.

Siz gördüğüm kadarıyla mantıklı, aklı başında bir kadınsınız ve hayalimde sizi hep güçlü ve güzel bir kadın olarak düşündüm.. Bu yüzden şu anda mantıklı sözlere ihtiyacınız olduğunu pek sanmıyorum sadece hatırlatma yapacağım aklınız karışıksa diye nolur kendinizi suçlamayın aldatılma karşı tarafın törpüleyemediği hayvani hisleri bence bu yüzden eminim gerekeni yaparsınız biz burdayız ağız birliğiyle sol kulakları çınlatmak için ;)

Büyük bir yıkım olmalı. Başına gelmeyen ahkam keser durur. Boşanmak lazım, ayrılmalısın kaidelere göre. Ama çok zor. Empati kuruyorum derinlemesine. Zor ve acı. Barışırsan kısa vadede daha az acı ancak acılar taksit taksit. Şüphe öldürür bitirir, kavgalar başlar, eskisi gibi asla olmaz. Ayrılsan birden bi şok hayatın tepetaklak. Kırıklıkların, kırgınlıkların, kızgınlıkların.. Birden büyük bi yük. Yorgunluk. Ama unutmamak lazım sanırım. Hayatta en değerli şey zamandır. Öfkene sarılıp acını hafifletmeye çabala. Ne kadar mümkünse. Taksit taksit çekeceğin acıyı birden söküp at derim. Boşan temizlen derim. Bu benim fikrim sadece. Ama Acıya direnme. Bi süre teslim ol acıya. Teslim olursan daha kolay gelecek emin ol. Kendi içine dön. Hayata bir daha gelemeyeceğiz. Cesaretli olmamak için tek bi sebep yok kendi adımıza. İnsanlar düzen bozulmasın ister boşanma affet taşlar yerinden oynamasın ister. Ömrüne değer ver. Eğer boşanmak istemiyorsan da bu senin yolun. Ne derler ile hareket etme. Kendine dön ve kararını yalnız al. Yanlış bile olsa kendi kararların için yansın canın gerekirse. Ben boşandığımda ailem daha ıyi mi olacaksın dul kalacaksın vs dediklerinde demiştim ki; boşanmazsam mutsuz olacağım, boşanırsam evet mutsuz da olabilirim ama bu bana bir şey kaybettirmez; bir umudum var ama mutlu da olabilirim. Hakkında hayırlısını diliyorum. Zor zamanlar yaşar insanoğlu bazen. Emin ol sonsuza kadar sürmez, bu da geçer.

Ben ilk cevabi yanlis mi anladim bilemem, ancak arkadas Turkiyede seks konusunda tabu yoktur diyerek bagladi isi son cevaplarinda. Ayni mi dusunuyorsunuz? Oyle ise bunca kizlik diktirme konulari neden aciliyor hala bu forumda? Neden hala bosanmis kadinlari kaynanalar istemiyor? Bakire kiz beklentisi, hem anneler, hem kocalar arasinda bitti mi?

Evet, ben dedim ki erkek sevdigi kadinla bu tabu yuzunden seks yapamadiginda geneleve gider, ya da baska bir kadinla tatmin olur. Bunu aldatmadan saymaz. Onun sevdigi vardir. Buna alistiran bir toplumda, sevdigi kizi seks icin aldatmaya alistirilan bir erkek, evlendiginde neden ayni seye devam etmesin? Bir imza mi mani olacak? Erkek cocugu cinsellikle 15-16 yasinda tanisiyor, o yastan beri ilk aski, ilk sevgilisi siz degilsiniz, ilk aldattigi kiz da.. Hele ki ilk asklar hic unutulmaz, oyleyken onu bile! aldatti o, ne ustunlugunuz var sizin o kizdan?

Evlenince de mi seks olmadigi icin aldatiyorlar demis. Oyle buyumus, oyle alismis adam, dogdugundan beri "sen erkeksin, yaparsin" denilen adam, daha once sevdigi kiz, ya da ciktigi kizlari defalarca aldatmaya mecbur birakilmis, alistirilmis adam aliskanliklarini bir imza ile mi degistirecek? O biraz daha dikkatli olacak, hepsi bu.
Yalnızca ilk mesaj üzerine yorum yaptım, ilerleyen sayfada uzun uzun atışmalar olmuş onları üstünkörü geçtim sadece, o yüzden konu nasıl ilerledi ayrıntısıyla bilmiyorum.

Arkadaşın bahsettiğim yorumuna katılıyorum, erkektir yapar elinin kiridir şeklinde direkt kabul ediyor bizim toplum bu durumu. Erkek için başarı bile sayılıyorken kadına aynı tolerans yok.

Evlenilecek kutsal kadın-eğlenilecek hafif kadın ayrımını iki yüzlüce bulduğumdan aldatma kısımlarına uzun uzun yorum yapmaya gerek görmüyorum, sizin de dediğiniz gibi toplumunuzun birçok kesiminde malesef böyle bir ayrım yapılıyor ve bu da aldatmayı normalleştiriyor. Halbuki kadın allahın yarattığı iki cinsiyetten bir diğeridir, ötekine hizmet eden bir meta değildir. Bir kişiliği, hisleri, onuru vardır.

Şu anki toplumu biz değiştiremeyiz fakat çocuklarımızı düzgün yetiştirip gelecek neslin daha temiz olmasını sağlamak bize bağlı.

Konu sahibinden dağıttığım için özür dilerim.

Büyük bir yıkım olmalı. Başına gelmeyen ahkam keser durur. Boşanmak lazım, ayrılmalısın kaidelere göre. Ama çok zor. Empati kuruyorum derinlemesine. Zor ve acı. Barışırsan kısa vadede daha az acı ancak acılar taksit taksit. Şüphe öldürür bitirir, kavgalar başlar, eskisi gibi asla olmaz. Ayrılsan birden bi şok hayatın tepetaklak. Kırıklıkların, kırgınlıkların, kızgınlıkların.. Birden büyük bi yük. Yorgunluk. Ama unutmamak lazım sanırım. Hayatta en değerli şey zamandır. Öfkene sarılıp acını hafifletmeye çabala. Ne kadar mümkünse. Taksit taksit çekeceğin acıyı birden söküp at derim. Boşan temizlen derim. Bu benim fikrim sadece. Ama Acıya direnme. Bi süre teslim ol acıya. Teslim olursan daha kolay gelecek emin ol. Kendi içine dön. Hayata bir daha gelemeyeceğiz. Cesaretli olmamak için tek bi sebep yok kendi adımıza. İnsanlar düzen bozulmasın ister boşanma affet taşlar yerinden oynamasın ister. Ömrüne değer ver. Eğer boşanmak istemiyorsan da bu senin yolun. Ne derler ile hareket etme. Kendine dön ve kararını yalnız al. Yanlış bile olsa kendi kararların için yansın canın gerekirse. Ben boşandığımda ailem daha ıyi mi olacaksın dul kalacaksın vs dediklerinde demiştim ki; boşanmazsam mutsuz olacağım, boşanırsam evet mutsuz da olabilirim ama bu bana bir şey kaybettirmez; bir umudum var ama mutlu da olabilirim. Hakkında hayırlısını diliyorum. Zor zamanlar yaşar insanoğlu bazen. Emin ol sonsuza kadar sürmez, bu da geçer.
Ne güzel yazmışsın...

Aslinda konu aldatma olduguna gore dagilmis sayilmaz. Cogunu teselli baabinda yaziyorum zaten, yanliz olmadigini bilsin diye.. O zaten bosanmayi dusunuyor, bu konuda verebilecek tavsiyem yok. Yazilabilecek hersey yazilmis zaten.. Arkadaslarimin yuzde 80i bosandi, yaslar 50 civari, bir numarali sebep de bu. Ben bu yuzden bosanmadim, zaten ikna edebilmek icin reddedemeyecegi bir bahane ariyordum, o da verdi. Artik sevmedigim halde gene de koydu, melankolik oldum, psikolojim bozuldu, aptal seyler yaptim o psikoloji ile, ama gecti. O yuzden kahve kokulu'nun ne yasadigini gayet iyi biliyorum, arti bir de onda sevgi faktoru var. Baska hayatlarda da bu gibi seylerin oldugunu duymak kalp yangisini, o buyuk hayalkirikligini ve yikimi yok etmiyor ama beyni azicik rahatlatip kendine getiriyor. Bari "neden ben?" demesin di mi..

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun @Kahve-Kokulu-Kadin İnşallah yakın zamanda bu belirsizlik ve duygu karmaşası son bulur. Kendi ayaklarının üstünde durup yaşama gülümsemeyi başaracağına inanıyorum. Senin değerini bilmeyen insanlar için üzülme :KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X