- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Aynen bendeBugün depresiftim şu konudan sonra hepten çöktüm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bendeBugün depresiftim şu konudan sonra hepten çöktüm...
Güçlü ol! Güçlü ol kahve kokulu kadın! Mutlu olmaya çalış hayatına bakmaya çalış yeni bir hayat başlıyor senin için. İnsan kendisini üzdüğü zaman zehir içmiş gibi olur yavaş yavaş öldürür insanı, ama üzülmediği zaman zehri karşısındaki insana içirmiş olur yavaş yavaş öldürür onu. Bir gün bunların hepsi geçecek senin için. SEN GÜÇLÜSÜN! KADINLAR GÜÇLÜDÜR! BİZLER GÜÇLÜYÜZ..!Şuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.
Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.
Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.
Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .
Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.
Meğer hep oraya giderlermis o semte.
Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.
Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek
Allah belanı versin dedim sadece.
Durum bu
Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .
Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim
Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .
Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.
Ay inanmıyorum yaaaaaÖnceliklegeçmiş olsun, ben de aldatıldım acısını iyi bilirim.
Eşinizin fazlaca samimi olduğu, eşi paranoyak olan o adamla arkadaşlığından rahatsız olduğunuz mesajı okumuştum ve inşallah sonu kötü olmaz diye düşünmüştüm.
İki ya da daha fazla evli erkek bir araya gelip geceleri özellikle eşlerinden ayrı zaman geçirmeye başladıysa altında mutlaka bir bit yeniği aramak gerek.
Kızlar burayı dikkatli okuyun, ne hinlikler adilikler dönüyor anlayın nolur!!!
Eski eşimin boşandıktan sonraki itirafı: Evliyken ayda bir görüştüğümüz 10 kişilik arkadaş grubumuz vardı kadınlar da erkekler de çok iyi anlaşıyor. Her ay birimizin evinde toplanırdık. Kocalarımız yemekten sonra kadınlar sohbete dalınca kızlar ya biz sıkıldık sahile gidelim 1-2 saat takılalım diye çıkıyorlardı biz de saf saf olur gidin diyorduk 2-3 saate geliyorlardı. Meğer o sahil dedikleri A. de lüks bir genelevmiş5 saftirik ayda bir, bir güzel aldatılıyormuşuz!!!!
Acı ama gerçek!!!Ay inanmıyorum yaaaaa
Bu nasıl bi vicdan yazıklar olsun yaÖncelikle geçmiş olsun, ben de aldatıldım acısını iyi bilirim.
Eşinizin fazlaca samimi olduğu, eşi paranoyak olan o adamla arkadaşlığından rahatsız olduğunuz mesajı okumuştum ve inşallah sonu kötü olmaz diye düşünmüştüm.
İki ya da daha fazla evli erkek bir araya gelip geceleri özellikle eşlerinden ayrı zaman geçirmeye başladıysa altında mutlaka bir bit yeniği aramak gerek.
Kızlar burayı dikkatli okuyun, ne hinlikler adilikler dönüyor anlayın nolur!!!
Eski eşimin boşandıktan sonraki itirafı: Evliyken ayda bir görüştüğümüz 10 kişilik arkadaş grubumuz vardı kadınlar da erkekler de çok iyi anlaşıyor. Her ay birimizin evinde toplanırdık. Kocalarımız yemekten sonra kadınlar sohbete dalınca kızlar ya biz sıkıldık sahile gidelim 1-2 saat takılalım diye çıkıyorlardı biz de saf saf olur gidin diyorduk 2-3 saate geliyorlardı. Meğer o sahil dedikleri A. de lüks bir genelevmiş5 saftirik ayda bir, bir güzel aldatılıyormuşuz!!!!
ay inanamıyorum çok korkunç ya....erkeklerden nefret ediyorum okudukça bunları...Acı ama gerçek!!!
Bunların vicdanlanacak yerleri bile çıkmamış... Allahım belki bizim kocalarımızinda vardır böyle seyleri insan düsünmeden edemiyor. Benim kocam aldatmaz demiyceksin işte. Hepsi uçkur pesinde hepsi ERKEK sonuçta.Bu nasıl bi vicdan yazıklar olsun ya
Erkekler geneleve gitmeyi aldatma gibi gormuyorlar, onlar icin eglence amacli yapilan bir olay.. Esim anlatmisti, kahvede otururken "Bugun ne yapalim? Hadi geneleve gidelim" deyip evli -bekar kim varsa gurupta cikip gidiyorlarmis hep birlikte.. Eslerinin kulagina giderse "ne oluyoruz?" deyip afalliyorlar sadece..
Ne korkusu? Bir zamanlar otostopcu gayler vardi bazi caddelerin yol kenarlarinda.. Hala var mi bilmem, hayatlarini boyle kazaniyorlardi. Bir haber programi da yanasip pazarlik yapan arabadaki adamlara soruyordu AIDS var, korkmuyor musunuz? diye.. adamlarin kimi "bana birsey olmaz" diyordu, kimi de "atin olumu arpadan olsun" deyip isi girgira vuruyordu.Nasıl ya
Şaka gibi,hiç mi korkmuyor bu insanlar hastalıktan falan ?
Ne korkusu? Bir zamanlar otostopcu gayler vardi bazi caddelerin yol kenarlarinda.. Hala var mi bilmem, hayatlarini boyle kazaniyorlardi. Bir haber programi da yanasip pazarlik yapan arabadaki adamlara soruyordu AIDS var, korkmuyor musunuz? diye.. adamlarin kimi "bana birsey olmaz" diyordu, kimi de "atin olumu arpadan olsun" deyip isi girgira vuruyordu.
Adamlar korksa bu gibi yerler musterisizlikten kapanir.