ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her erkek aldatır ile, benim eşim aldatmaz diyenler aynı aslında. İkisi de aslında kendi gücü dahilinde olmayan şeyler hakkında kesin konuşuyor. Sonunda böyle yıkılmamak için kimseye yüzde yüz güvenmeyin benden tavsiye, daha az yıkılıyor ve daha çabuk toparlanıyorsunuz. Bakınız ben ipimle kuşağım yani..
@Kahve-Kokulu-Kadin gerçekten ben de merak ettim seni.. Of çocuklarla gerçekten zor olur iyi ki çocuk istemiyormuşum. İleride de gerçi yararı olacak mutlu güzel sıcak bir yuvan olacak çocuklarınla birlikte. Geçecek bunlar ama nasıl geçecek işte, kader çarkı senin lehine döner umarım ..

Maddi gücünüz varsa boşanın gitsin. Anneler babalar bu tip durumlarda geri kafalı ve düşüncesizce davranabiliyolar.
Affetmek ceza değildir adı üstünde cezanın bitmesidir. Dil ve anlatım bilginiz mi eksik yoksa gururunuz mu ? (Affet diyen arkadaşa itafen)

İşte aldatan kocayı boşadığında 'vah keşke yuvanı dağıtmasaydan, aman kocanı eline tutsaydın, ayy elin o...psuna kaptırma, erkektir bi geceliktir, yapar' diyen zihniyetle. Aldatan kocayı affeden bu zihniyet aynı. Hayır 3, 5 sene sonunda harap olmuş, paranoyak, sinir hastası bi psikolojiyle; kel, göbekli, kıllı totosunda pireler uçuşan bi kocadan başka elinizde ne kalıyor. Bu mudur ödülünüz. Bu mudur 'Aman milletin ağzına laf vermiyim, fesat akrabalar arkamdan gülmesin' diye sindirmeye çalıştığınız ihanetin armağanı. Toplum size aldatılmayı öyle güzel empoze etmiş ki. Öyle güzel benimsemişsiniz ki erkeklerin aldatmaya ihtiyaçları! oldugunu... Kadınlık onuru ayaklar altında. Maddi durumum, sahip çıkanım yoktu diyeni anlarım da, ben affederek cezalandırdım demek... Komikmiş..

Yok o sorgulama öyle sorgulama değil:)

Ben eşime çok güveniyordum eskiden hiç sorgulamazdım ne yapıyor parayı, birikimimiz hani göster dememiştim.
Sonra bunu öğrenince affettim, bırakamadım ama artık acaba yeniden yapar mı paranoyası ile sürekli sorguluyorum.

Yani bu açıdan sorgulamak zorundayım.

Eziyetse eziyet.
Bu hatanın eziyetsiz sonucu yok.

Ya boşanacağım, bensiz kalıp bir başına sürünüp eziyet çekecek.

Ya da böyle sorgulamalarım, güven sorunumla eziyet çekecek.
O ikincisini tercih etti.. Ben de şimdilik öyle..

Affetmeye genellikle değmediğini görüyoruz forumda.
Bakalım benim sonum ne olacak?
Onu da muhakkak yazarım.
Değer miymiş değmez mi tekrar tartışırız.

Nomu senin konu bundan farklı burada eşini öne sürmen eleştiri almana sebep olmuş .Sen gönlünü açıkça ortaya seren şeffaf samimi bir insansın.İnsanlarda fırsat görüp zayıf noktandan vurmaya bayılıyorlar.Doğru veya yanlış o senin kararın eşinde düzelme olmuş ama güvenin gittiği için eskisi gibi olamıyorsun.Böyle gitmez çok yıpranıyorsun.Ne ileri adım atabiliyorsun ne geri.Çocuk yapamıyorsun ev alamıyorsun bırakamıyorsunda tamamen affetmen için terapiyemi gitseniz.Geçmişi silip yepyeni tertemiz bir sayfa açabilmek için.

Nomu senin konu bundan farklı burada eşini öne sürmen eleştiri almana sebep olmuş .Sen gönlünü açıkça ortaya seren şeffaf samimi bir insansın.İnsanlarda fırsat görüp zayıf noktandan vurmaya bayılıyorlar.Doğru veya yanlış o senin kararın eşinde düzelme olmuş ama güvenin gittiği için eskisi gibi olamıyorsun.Böyle gitmez çok yıpranıyorsun.Ne ileri adım atabiliyorsun ne geri.Çocuk yapamıyorsun ev alamıyorsun bırakamıyorsunda tamamen affetmen için terapiyemi gitseniz.Geçmişi silip yepyeni tertemiz bir sayfa açabilmek için.

Vurmak isteyen vursun be canım.
Bana kader vurmuş zaten :)

Hele bir taşınayım, yeni şehir, yeni okul, yeni ev belki terapi gibi gelir.
Onu bekliyorum.

Vurmak isteyen vursun be canım.
Bana kader vurmuş zaten :)

Hele bir taşınayım, yeni şehir, yeni okul, yeni ev belki terapi gibi gelir.
Onu bekliyorum.
:KK200:

Gerçekten seviyorum ölüyorum bitiyorum diyenler senin onda birini yaparmıydı acaba.Konuşmak dışarıdan sallamak çok kolay .Yeni yeriniz size uğurlu gelsin.Öpüyorum

Ne sevgisinden bahsediyorsunuz Allah aşkına onu kadının koynuna girmeden önce düşünecekti.O erkekler kadar sizin gibilerde suçlu.Bu iğrenç olayı sindirebiliyorsunuz birde utanmadan burada boşanma affet diyorsunuz

ya neden anlamadan hemen yarım yamalak cevap veriyorsunuz ???? sen önce benim ne demek istediğimi anla... anlatmak istediklerimi " yanlış bile anlayamadın" ki cevap veriyorsun

Affetmenin gerçekten en büyük ceza olduğuna inananlardan mısınız? Adam yaptı yapacağını, şimdi de hiçbir şey yapmamış gibi affediliyor boşanmıyor ve eski düzene dönüyor. En büyük cezaya da bak...

hayır tam olarak öyle değil.... diğer açıdan erkekleri sadece suçlarken !! o erkeklerle beraber olanında hemcimsimiz olduğunu ve bir kadının bunu kadına yaptığını unutmayın !!!!

Affetmenin gerçekten en büyük ceza olduğuna inananlardan mısınız? Adam yaptı yapacağını, şimdi de hiçbir şey yapmamış gibi affediliyor boşanmıyor ve eski düzene dönüyor. En büyük cezaya da bak...

hayır tam olarak öyle değil.... diğer açıdan erkekleri sadece suçlarken !! o erkeklerle beraber olanında hemcimsimiz olduğunu ve bir kadının bunu kadına yaptığını unutmayın !!!!

Ya senin gibi bir kadını da Aldatılıyorsa... Kahve bu adam seni hak etmiyor ! Ona da ihtiyacın yok evet üzüleceksin ama her şey geçiyor...Sen güçlü akılı bir kadınsın napacağını çok iyi biliyorsun .

hmmmm enteresan bi bakış açısı peki sen kocanı aldattığında senin gibi polyanna mantığında düşünecekmi..Hayır tabiki direk tekmeyi basacak...Ama sen sindirmeye devam et bi zaman sonra aşina olacaksın nasılsa...(Not:sen aldatıldınmı deme bizzat yaşadım ve çatır çatır boşadım)

ahh ahhhh bir de ne demek istediğimi anlasanız daha çok değer vereceğim yazdıklarınıza ama!!!! diğer açıdan bu herkesin kendi tercihidir... kimi affetmez boşar adam kurtulur ! kimi afeder devam eder adamı ömür boyu yaptığınlan cezalandırır!!! bu konuda kimse kimseye yol göstermemeli.. yaşanılanı durumu bilemeyiz çünkü ? bazen ölüm kurtuluştur !!!!!

Ne sevgisinden bahsediyorsunuz Allah aşkına onu kadının koynuna girmeden önce düşünecekti.O erkekler kadar sizin gibilerde suçlu.Bu iğrenç olayı sindirebiliyorsunuz birde utanmadan burada boşanma affet diyorsunuz

önce saygıyı elden bırakmayalım.... sen boşarsın ben boşamam herkesin kendi fikri kendi işi.. bu şekilde konuşmaya hakkın yok..... ben affettim mi dedim?? anlamadan boş boş yorum yapıyorsunuz.... o erkek aldattı aldatığı kişide kadın... erkekten önce kadın kadına bunu yapıyor.. o zaman kendini affetme

ahh ahhhh bir de ne demek istediğimi anlasanız daha çok değer vereceğim yazdıklarınıza ama!!!! diğer açıdan bu herkesin kendi tercihidir... kimi affetmez boşar adam kurtulur ! kimi afeder devam eder adamı ömür boyu yaptığınlan cezalandırır!!! bu konuda kimse kimseye yol göstermemeli.. yaşanılanı durumu bilemeyiz çünkü ? bazen ölüm kurtuluştur !!!!!

ben anlamadım ..
ömür boyu kendisini aldatan başka kadına dokunmuş olan adamla aynı yatağa girmeye devam ederek mi adamı cezalandırmış olacak? peki kadın bunu hangi mideyle hazmedecek ömür boyu ? adam her dokunduğunda midesi kalkmayacak mı bu durumda nasıl adam cezalandırılmış oluyor ki ?

önce saygıyı elden bırakmayalım.... sen boşarsın ben boşamam herkesin kendi fikri kendi işi.. bu şekilde konuşmaya hakkın yok..... ben affettim mi dedim?? anlamadan boş boş yorum yapıyorsunuz.... o erkek aldattı aldatığı kişide kadın... erkekten önce kadın kadına bunu yapıyor.. o zaman kendini affetme
Bu mantık çerçevesinde kocamız bizi aldatırsa gidip babamızı bıçaklayabiliriz. Sonucta o da erkek :bicak:

Ya arkadaşlar , karşılık verirken hakaret etmeniz beni değil, edeni küçük düşürür !! seviye meselesi sonuçta...
diğer açıdan anlamadan okumadan yalan yanlış cevaplar veriyorsunuz.... affetmek yada etmemek kişiye kalmış.. herkesin yaşadığı, bulunduğu ortam vs farklıdır.. oturduğumuz yerden böyle hassas konularda ahkam kesmek kolay tabiii...
aldatma konusu bir kadın için çok ağır psikolojik dengeyi alt üst eden bir durumdur... ve işin en acı tarafı bunu yapanın yine bir kadın olmasıdır.... bazı kadınlar özellikle evli erkeklere ilgi duyuyorlar... ve bir kadın, herhangi bir erkeği bir kadından alması ayrı bir haz yaşatıyor... böyle sapık görüşlü hemcinslerimiz varken... bir kadına tav olan fıtratında da var olan zayıf erkekler hemen kapılıyor... bazılarınız eşimin kendisine saygısından dolayı yapmaz diyorlar ya.. aslında kırılgan nokta burası !!! kendilerine olan saygıdan dolayı yapıyorlar... erkeğin bakış açısı ve bizim bakış açımız farklı maalesef!!!
açık olarak tekrar ediyorum.... ben erkekleri savunmuyorum.. onlar hasta ruhlu zayıf kişilikler dir... affedin diyede asla demiyorum.. ama hemen boşa da demiyorum... bırakın bunu yaşayan kendi karar versin
saygılar

ben anlamadım ..
ömür boyu kendisini aldatan başka kadına dokunmuş olan adamla aynı yatağa girmeye devam ederek mi adamı cezalandırmış olacak? peki kadın bunu hangi mideyle hazmedecek ömür boyu ? adam her dokunduğunda midesi kalkmayacak mı bu durumda nasıl adam cezalandırılmış oluyor ki ?

kadın o adamlar evlenmeden önce de o adam kaç kişinin koynuna girmiştir.... yada bunu öğrenmeden önce evliyken kaç kere oldu acaba.... acaba sen ve ben ve biz kadınlar bilmeden neleri yaşıyoruz !!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X