ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar biz kahveyle konuşuyoruz..Sizin merak ettiğinizi söyledim..Hepinize çok selamı var ve cok teşekkür etti.

Babasıyla konuşmuş.Annesine göre daha ılımlı ve anlayışlı yaklaşmış..Onun için geçen güne nazaran daha iyi..Babası kayınvalidesini aramış ve olanları söylemiş..Kayınvalidesi kahvelerin yanına gelicekmiş ve aileler konuşucakmış...
Çocuğunla ve bu olaylarla ilgilendiği için giremiyor.En yakın zamanda dönüp haber vercek kızlar merak etmeyin.
İyi olmaya çalışıyor..

Arkadaşlar biz kahveyle konuşuyoruz..Sizin merak ettiğinizi söyledim..Hepinize çok selamı var ve cok teşekkür etti.

Babasıyla konuşmuş.Annesine göre daha ılımlı ve anlayışlı yaklaşmış..Onun için geçen güne nazaran daha iyi..Babası kayınvalidesini aramış ve olanları söylemiş..Kayınvalidesi kahvelerin yanına gelicekmiş ve aileler konuşucakmış...
Çocuğunla ve bu olaylarla ilgilendiği için giremiyor.En yakın zamanda dönüp haber vercek kızlar merak etmeyin.
İyi olmaya çalışıyor..
Allah razı olsun ya burayı kontrol etmekten hiç birşeye odaklanamadım
Zamanla daha iyi olur inşallah

Kızlar mrb anlaticam detaylari. Anca şimdi fırsat buldum ama sayfaları okuyup gelicem 500 küsür olmuş.

Babam destek bu arada gelicem okuyum
Ohhh şükür baban arkandaysaa en güzel haber buu hayat sana artik guzellikler getirsin canim mutlu ol huzurlu ol evladinla birlikte ;)

Bence ailelerin karışması daha da işleri karıştırır kv kp yuvanı yıkma falan derler yuva yıkan sen olursun.aileler eşinin yaptıklarını temizleyebilecekler mi affetmediğin için yine sen kötü olursun.yani anlayacağın sinirlerin daha çok bozulur

Hah geldim kızlar
Yorumları okudum biri bana çok Uzulmus ben de üzüldüm ama olsun neyse.

Babam destek çıktı eşimi aradı payladi. KV ler gelicekti ama sonra vazgecildi. Ogullarina kizdilar. Babam ne zaman istersen davayı açalım dedi.

Pzt itibariyle baslicaz. Sizlere çok tsk ederim. Hakkınızı helal edin.

Hah geldim kızlar

Babam destek çıktı eşimi aradı payladi. KV ler gelicekti ama sonra vazgecildi. Ogullarina kizdilar. Babam ne zaman istersen davayı açalım dedi.

Peki eş bozuntusu ne diyor? Sizle konuştu mu veya konuşmaya çalıştı mı? Annenizin tavrı, düşünceleri değişti mi?

Hah geldim kızlar

Her baba yapmaz Allah razı olsun babandan. .Rabbim kolaylik versin inşallah sana ..zor bir yol olacak ama sonu çok güzel olacak inşallah evladınla sana mutlu günler dilerim:KK200:

Peki eş bozuntusu ne diyor? Sizle konuştu mu veya konuşmaya çalıştı mı? Annenizin tavrı, düşünceleri değişti mi?

Es bozuntusu. Yaptım cezami çekmeye razıyım. Sana dön demicem ama tek ricam evladimi görmeme engel olma dedi. O kadar

Es bozuntusu. Yaptım cezami çekmeye razıyım. Sana dön demicem ama tek ricam evladimi görmeme engel olma dedi. O kadar
En azindan saçma bahaneler sıralayıp kafanızı şişirmemiş.
Umarım bu süreci olabildiğince zahmetsiz atlatır ve kurtulursunuz. Güçlü ve örnek birisiniz.

Hah geldim kızlar

Umarım en az yarayla atlatırsın
Olduğu kadar yanındayız

Belli ki sizin intikamınızı onun vicdanı alacak. Bi insan kendine bu kötülüğü neden yapar ? Görsün bakalım değmiş mi buna !! Beter olsun.

Ben de ona ağır bi mesaj çektim. . Yeter sus Allahtan kork dedi.
Ben korkuyorum da korkmayani 6 yıl koynumda beslemisim dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X