ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün oğlumu babam dışarı çıkarmıştı gezmeye. Elini telefon gibi yapıp babasıyla konuşmuş. Biz gelicez baba seni özledim. Üzülme tamam mı demiş. Babam eve geldi anlattı. Gözleri doldu biz alisiriz da ya bu çocuk nasıl alisacak dedi.

Çocuklar cok daha kolay alisiyor emin olun.

Heleki babaniz gibi bir örnek varken karşısında, eminim cok düzgün bir delikanlı olacak ve size hak verecek bu ayrılık için.

Hayatınızın refahı ve huzuru için hic endise etmeyin. Genc ve güzel bir kadınsınız sever ve sevilirsiniz. Oglunuz saglikla ve huzurla da büyür elbette sizin gibi güçlü bir annesi varken.

Bekarlığa geri döndünüz aslında, bu da baya guzel bi sey :D üstelik ballı Kaymaklı da bi çocuğunuz var size promosyon olarak. Eminim kocayla ugrasmayip anne olmak isteyen birsuru kadin var dışarıda :)

Ailenın destek olması cok onemlı ve guzel..Daha hızlı atlatacaksın ve kalkacaksın..Çocuklar da alısıyor merak etme..Delillerin oldugu ıcın reddetme geregı de duymamıs..Aklın sayesınde herkes onun hatalı oldugunu da acıkca bılıyor..Bu da cok ıyı olmus.

Her şey güzel olacak zaman geçtikçe.
Siz boyle dik ve onurlu durdukca, En büyük intikam size uzaktan bakmak olacak.
Hayatının dersini almıştır ders çıkaran biriyse.

Boşandıktan sonra çocuğumu babasına istediği zaman göstermeyi düşünüyorum. Mahkeme günleri dışında da görebilir. Bunu onun için değil. Oğlumun iyiliği için yapıcam.

Bu yazdığınız bile içimi sızlattı. Bu halde bile bunu söyleyebilecek olgunluktasiniz.
Oysa çok zordur bir kadın için bunu diyebilmek. Anne olsa da insan zor gelir hain bir insana çocuk gösterme isteği.
Başını çok taşlara vuracak. Vicdanı yanıp dursun yıllarca insaallah.

Yalnız kalmamana cok sevindim.

Oğlun alisacak uzulme :(

Görüntülü görüşme falan yaparsiniz, hafta sonlari bir iki saat gorur yavas yavas alisir.

Eve kapanma sende cik. Nefes al. Kafa dagit. Ne mutlu edecekse seni onu yap.

Maddi manevi yanina birakma. O bunun bedelini odedikce sende daha cok rahatlayacaksin eminim.

Gucunu özgürlüğünden alan kadin her seyin en iyisi senin olacak artik :)

Sen ne harika bi kadınsın @Kahve-Kokulu-Kadin şu acılı halinde bile olgun tavrın ve düşüncelerinden dolayı hayran kaldım sana.. oğlun öyle şanslı ki böyle mert ve metanetli bi annesi var..

Babanın desteğinden de öyle duygulandım ki gözyaşlarımı tutamıyorum yine.. Rabbim bundan sonrasını iyi etsin inşallah.. hep mutlu güzel günler görün siz..

Sedefim sana da çok tsk ederim. Acimi benimle yaşadın. Her dakika aradin yanimdaydin çok sağol. Benimle beraber sen de sknti yaşadın. Yüreği güzel insan Rabbim tüm güzelliklerini sana ve sizlere sunsun inşallah
Canım cok sevındım babanın destek çıktıgına. Süper babaymış kendısı ki bazı abalar kızlarının cocugunu kabullenmezler. Damadın tohumu olarak dusunurler..neyse hayırlı olsun yeni hayatın... Cnm

Bugün oğlumu babam dışarı çıkarmıştı gezmeye. Elini telefon gibi yapıp babasıyla konuşmuş. Biz gelicez baba seni özledim. Üzülme tamam mı demiş. Babam eve geldi anlattı. Gözleri doldu biz alisiriz da ya bu çocuk nasıl alisacak dedi.
Kiyamam ya cocugun icinde surec kolay olmayacak, gerekirse uzman destegi alin cocuga da uzman esliginde anlayacagi sekilde durumu izah edin.Allah yoluna koyar hic merak etme.

Ahh ahh pislik adam küçücük çocuğunu da mı düşünmedin bu nasıl açlık yarabbim.. Allah hepsinin cezasını versin.
Sen güçlü kadınsın toparlarsın böyle bi adamın varlığına ihtiyacın yok, en önemlisi çocuğun için güçlü olmak zorundasın.
Yok ya aldatan adamı affetmiceksin, değişmiyolar çünkü adamın karakteri o çünkü nasıl değişsin..

Sen ne harika bi kadınsın @Kahve-Kokulu-Kadin şu acılı halinde bile olgun tavrın ve düşüncelerinden dolayı hayran kaldım sana.. oğlun öyle şanslı ki böyle mert ve metanetli bi annesi var..

Babanın desteğinden de öyle duygulandım ki gözyaşlarımı tutamıyorum yine.. Rabbim bundan sonrasını iyi etsin inşallah.. hep mutlu güzel günler görün siz..

Lütfen ama artık ağlamaya yer yok :) ben bugun son kez ağladım. . Siz iyi olun ki ben de iyi olayım.

Hep takipteydim. Cok bisey demek istemiyorum. sana ve o guzel evladina Rabbim saglik huzur mutluluk versin. Dualarim evlatcigin ve seninle....

Tek kelimeyle harikasın kahve.. başka dicek bişey bulamıyorum

Oğlum konusunda mi ..

Kızlar belki boşanan birçok çift çocuklarını karşı tarafa göstermiyor. Neden,yaptıklarının bedelini evladını gostermemekle ödetmeye çalışıyorlar. Oysa o kadar yanlış ki bana göre. . Ben neden çocuğumu babasına gostermeyim ki neden babasından çocuğum mahrum kalsın. Eğer benim çocuğumu babası gormediginde ben bundan zevk duyacaksam "sürün köpek iyi oldu sana" diyeceksem nerde kaldı benim anneligim. Ya cocugum napicak babasını hiç görmesine izin vermesem. En çok üzülen benim çocuğum olacak işte o zaman atlatamicak işte o zaman küçük dünyasında sorunları baslicak. Klasik bir laf belki ama biz eslerimizden ayriliyoruz. Çocuklarımızdan değil. En azından ben hiçbir zaman aralarında bir engel olmucam. Istedikleri zaman gorusurler hatta beraber kalabilirler tatil ya da başka zaman dilimlerinde. Benim oğlum nasıl mutlu olacaksa onun mutluluğu için elimden geleni yaparım. Babasıyla gorustugunde anne sen de gel derse cantami alır çıkarım. Çünkü bir çocuğu en mutlu eden şey annesi ve babasıyla geçirilen zamandır bana göre. Eğer burda da evladını babasına göstermeyen arkadaşlarım varsa onlara da söylüyorum. Lütfen yapmayın bunu. Bunu yaparak esinizden değil cocugunuzdan intikam aliyorsunuz. Bırakın gorussunler. Inanin iç huzurunuz daha da huzurlu olacak. .

Oğlum konusunda mi ..

Kızlar belki boşanan birçok çift çocuklarını karşı tarafa göstermiyor. Neden,yaptıklarının bedelini evladını gostermemekle ödetmeye çalışıyorlar. Oysa o kadar yanlış ki bana göre. . Ben neden çocuğumu babasına gostermeyim ki neden babasından çocuğum mahrum kalsın. Eğer benim çocuğumu babası gormediginde ben bundan zevk duyacaksam "sürün köpek iyi oldu sana" diyeceksem nerde kaldı benim anneligim. Ya cocugum napicak babasını hiç görmesine izin vermesem. En çok üzülen benim çocuğum olacak işte o zaman atlatamicak işte o zaman küçük dünyasında sorunları baslicak. Klasik bir laf belki ama biz eslerimizden ayriliyoruz. Çocuklarımızdan değil. En azından ben hiçbir zaman aralarında bir engel olmucam. Istedikleri zaman gorusurler hatta beraber kalabilirler tatil ya da başka zaman dilimlerinde. Benim oğlum nasıl mutlu olacaksa onun mutluluğu için elimden geleni yaparım. Babasıyla gorustugunde anne sen de gel derse cantami alır çıkarım. Çünkü bir çocuğu en mutlu eden şey annesi ve babasıyla geçirilen zamandır bana göre. Eğer burda da evladını babasına göstermeyen arkadaşlarım varsa onlara da söylüyorum. Lütfen yapmayın bunu. Bunu yaparak esinizden değil cocugunuzdan intikam aliyorsunuz. Bırakın gorussunler. Inanin iç huzurunuz daha da huzurlu olacak. .
Harika bir kadınsınız, sadece bunu söylemek istedim.

Oğlum konusunda mi ..

Gıpta ettim size. Eşiniz kaybettiğine yansın otursun ağlasın. Daha da iyi olacaksınız inancım tam.

Evet oğlun konusunda da harikasın,zaten senden aksi bi tutum beklemezdim, ama bu güçlü duruşun için dedim ben daha çok..

Bahanelerin arkasına sığınmadan sağlam adımlar atışın, kararlı duruşun, kendine olan saygın, herşey, bence seni dahada yüceltiyo...

Dahada güçlen inşallah, Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin, yüreğini ferahlatsın, huzur dolu günlerin tez zamanda gelsin.

İnan içimde o kadar çok şey varki, yaşadığın sıkıntıyı yüreğimde hissedişim ve kalbimle sonsuz destekleyişim ama kelimelere dökerken güçlük çekiyorum.

Gıpta ettim size. Eşiniz kaybettiğine yansın otursun ağlasın. Daha da iyi olacaksınız inancım tam.

Iyi olmak zorundayım başka çarem yok. . Çünkü her sabah anne kelimesini her tonda söyleyip yatagimda zıplayan bir canavarim mevcut :)

Evet oğlun konusunda da harikasın,zaten senden aksi bi tutum beklemezdim, ama bu güçlü duruşun için dedim ben daha çok..

Bahanelerin arkasına sığınmadan sağlam adımlar atışın, kararlı duruşun, kendine olan saygın, herşey, bence seni dahada yüceltiyo...

Dahada güçlen inşallah, Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin, yüreğini ferahlatsın, huzur dolu günlerin tez zamanda gelsin.

İnan içimde o kadar çok şey varki, yaşadığın sıkıntıyı yüreğimde hissedişim ve kalbimle sonsuz destekleyişim ama kelimelere dökerken güçlük çekiyorum.

Aslında biraz da sizlerin sayesinde. Burda kimseyi tanimasamda bana o kadar destek oldunuz ki yorumlarinizla. Okuduğum her yorum da guclendim. Gönül bagina bir kez daha inandım teşekkür ederim yanımda oldugunuz ve bana güç verdiğiniz için

epeydir yoktum buralarda en başından okudum konunuzu . dik duruşunuza oğlunuz için düşündüklerinize hayran olmamak elde değildi.güzel bir başlangıç yaptınız ve inşallah bu süreci en güzel şekilde atlatırsınız. bu hatayı yapan şahısı da dilerim vicdanı rahat bırakmasın.

epeydir yoktum buralarda en başından okudum konunuzu . dik duruşunuza oğlunuz için düşündüklerinize hayran olmamak elde değildi.güzel bir başlangıç yaptınız ve inşallah bu süreci en güzel şekilde atlatırsınız. bu hatayı yapan şahısı da dilerim vicdanı rahat bırakmasın.

Ben onu vicdaniyla başbaşa bırakıyorum. Vicdanın adaleti gecikmez eminim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X