ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güçlü ve akıllı bir kadınsınız, keşke her kadın böyle olabilse. Bu noktadan sonra her şey daha iyi olacak sizin için.

Sizin gibi bir annesi olduğu için şanslı çocuğunuz... Umarım babası babalığını güzel yapar...

Gorusturme konusunda çok doğru karar vermissiniz. Ne mutlu.

Aileniz en önemlisi evladiniz yanınızda.

Rabbim yardımcınız olsun. Yolunuz hep açık olsun.

Oğlum konusunda boşanırken aynen sizin gibi düşünüyordum görüşsün istediği zaman alsın filan yalnız şöyle bir problem oldu gece 10 da çocuk görmek istedi hadi gir gör dedim bu sefer kalmak istemeler yemek hazırlık beklemeler başladı baktı ben iyiyim hayata devam ediyorum anlaştık son raddede ama çok pişman olup dönmemi umuyordu hep baktı dönmüyorum iyiyim de hayat da devam ediyor hazmedemedi her gelişinde beni aşağılamalar başladı kavgasız bir araya gelişimiz olmaz oldu hazmedemedi çünkü ani oldu biraz onun için dava sürüyordu ama beklemiyordu boşanmamı. Sonrası bir gece geçirdiğim sinşr krizi oldu yeter artık diye bağırdığımı ve nefes almakta zorlandığımı hatırlıyorum çocuk için çok da verici olmamak lazım diye düşünüyorum artık yani boş vakitlerinde çocuğu görmeye gelmesin çocuğuyla kaliteli vakit geçirmek adına çocuğa göre vaktini ayarlasın o şekilde sizin hayatınız da devam edemiyor malesef arıyor ben geliyorum eeee ben çocuğu şuraya götürmek üzere plan yaptım suya düşüyor hep birlikte olalım desem olmaz bu sefer neden boşandık anlaşıyorsak madem hem hayatlarınıza belki yeni insanlar girecek baştan sıkı tutulması lazım bu konunun bence alışmalı iki tarafta hem sürece siz de belki onu bekleyeceksiniz insanız kaç sene geçiyor birlikte kolay mı sonra toparlamak inanın daha zor taviz tavizi doğuruyor ki eşiniz boşanmak istemeden boşanacak her şey umut onun için ekstra yapılan artı o şekilde alışınca siz geri çekilmek istediğinizde daha kötü olacak taviz tavizi doğuruyor bu konuda naçizane deneyimim budur.

bundan sonra mutlu olmanı temenni ederim canım.

Hah geldim kızlar
Yorumları okudum biri bana çok Uzulmus ben de üzüldüm ama olsun neyse.

Babam destek çıktı eşimi aradı payladi. KV ler gelicekti ama sonra vazgecildi. Ogullarina kizdilar. Babam ne zaman istersen davayı açalım dedi.

Pzt itibariyle baslicaz. Sizlere çok tsk ederim. Hakkınızı helal edin.

Herşey yoluna girecek kahve,yeni bir hayat seni ve oğlunu bekliyor artık,güzel günler hep sizlerle olsun.
Babanada teşekkürler,senin yanında olup desteğini esirgemedi.
Hakkında hayırlısı olsun şimdiden..

takip ediyordum konunuzu önceki konularınızı pek bilmiyorum
Allah yar ve yardımcınız olsun çocuğunuzla çok mutlu olun inşallah
çocuğu göstermek konusunda çok doğru yoldasınız sakın çocuğu mahrum etmeyin
zor olacak onun için tabi ama alışacaktır
olmazsa pedagog yardımı alın

annesi küçükken vefat etmiş babadan ayrı büyümüş biri olarak söylüyorum
ne adar kızarsanız kızın sakın çocuğu kimsenin doldurmasına babası hakkında konuşmasına izin vermeyin
ne olursa olsun çok çok üzülecek içi yanacak yavrunuzun babası hakkında biri konuşunca.. yaşadım biliyorum
büyüdüğünde iyiyi kötüyü ayırt edecektir
sevgiler..

Ben onu vicdaniyla başbaşa bırakıyorum. Vicdanın adaleti gecikmez eminim

Sanırım boşanan bi çok kadının en büyük hatası şu oluyor. Mutsuz olsun, pişman olsun, sürünsüz, gelsin bana yalvarsın diye beklerken.. Bakıyorlar ki sinir hastası, depresif, mutsuz, kin dolu, harap olmuş bi insana dönüşüvermişler. Bu adamlar çok mutlu da olabilir. İki seçenek kalıyor size, ya 'neden mutlu, niye hala bedel ödemiyor' diye yıllarınızı, hayatınızı heba etmek.. Ya da önünüze bakmak. Evet tabi ki bir bedel ödeyecek, ödemeli de. Ama hayatta herşey bizim istediğim yerde, istediğimiz zamanda olmuyor maalesef. E eninde sonunda o sap dönecek ama ondan eminiz.

Sizin yaptığınız en mantıklısı. Bu aşamada duygularınızdan çok mantığınızla hareket edebilmenizi takdir ediyorum. Gerçekten iradesi çok kuvvetli bi kadınsınız.

Sedefim sana da çok tsk ederim. Acimi benimle yaşadın. Her dakika aradin yanimdaydin çok sağol. Benimle beraber sen de sknti yaşadın. Yüreği güzel insan Rabbim tüm güzelliklerini sana ve sizlere sunsun inşallah
Heee ille ağlatcam yoksa bırakmam diyon yani..Kuzum benim canım kahvem beni çok duygulandırdın beee..Herzaman her daim seninleyim canım benim...Geçecek herşey allahın izniyle kuzum..Ne zaman istersen ben hep seninleyim..Kalbimle dualrimla canm benim canm.

Duruşuna o kadar hayran kaldım ki.
Senin gibi sağlam kadınları çok seviyorum.
Babanın destek olmasına çok sevindim.
Sen her şartta zaten kendi ayağının üzerinde dururdun.
Evladın çok şanslı senin gibi güçlü annesi olduğu için.

Babanızın destek olmasına eşinizinde işi uzatmamasına sevindim.Zaten siz sanki daha önceden ayrılığı düşünüyormuşsunuz kendinizi hazırlamışsınız gibi geliyor.Daha önce Şubat ayında yazdıklarını görmüştüm.Valizi toplamaktan bahsediyordunuz.

Çabuk toparladınız sağlam güçlü bir kadın olarak en doğru kararı verdiniz.Hemcimsim olarak gurur duydum.

Bundan sonrası çocuğunuz içinde sizin içinde hayırlısı olsun.

Konunuzu takip ediyorum,dik duruşunuzla örneksiniz,Bundan sonraki hayatınız umarım hem evladınız hem sizin için sonsuz huzur ve mutluluk getirir...Sadece şunu belirtmek istiyorum,baba olarak nasıldır bilemem ama, evladınız içinde olsa beklentinizi minimum tutun,felaket tellallığı yapmıyorum ama çevremde kendim de dahil, o kadar çok örneğini gördüm ki malesef! bu konuda ki inancımı yitirdim!,çok ilgili bir baba olur umarım!

Allah yardımcınız olsun.Ama ne biliym,eşiniz ne kadar çabuk kabullendi.Ben yalvarır yakarır pişman oldum affet falan diye beklerdim. Faydası olur olmaz ayrı bir konu ama, bu erkekler ne kadar adi ya diye düşündürdü bu adamı tavrı beni

Anlattığın konu bana çok tanıdık geldi 1 sene önce aynı şeyi yaşadım,senin gibi çaresiz ve tedirgindim hep kafamda sorular vardı 29 yaşında 3 senelik evliydik affettim bu hatayı yaptım inan ama okadar pişman oldum ki sana bunu anlatamam...Aklımdan hiç çıkmadı yaptığı hiç birşey , kendimi dünyanın en çirkin kadını gibi hissettim,özgüvenim bir anda yok oldu baktım ben benden gidiyorum içim içimi yiyor şüpheci bir insan haline dönüşmüşüm , kendi hayatımı bi kenera bıraktım onun hayatını takip etmeye başladım sonra bir gün dedimki bırak gitsin huzur bi şekilde geri gelir para bi şekilde geri gelir ama ben bu yasıma bidaha gelemeyeceğim dedim ve boşandım ondan ilk 3 ayım çok sancılı geçti alışkanlıklarımız vardı nihayetinde ama sonra herşey okadar güzel bir hal almaya başladıki kendime geldim çok mutluyum şuan...Ölümün bile unutulduğu bu dünyada hiç birşeyi unutamam deme aşkta bitiyor sevgide bitiyor. Senin evliliğin senin içine şüphe düştüğü gün bitmiş hiççç uğraşma bidaha eskisi gibi olmaz denemesi bedava:) Hayatına, önüne bak bir kere yapan bir daha yapar unutma... Ha bu arada psikiyatristede gittim bana acını tarif et dediğinde annemi babamı kaybetmişim gibi içim yanıyor demiştim emin ol yaşadığın herşeyi yaşadım ama geçiyor yeterki iste...

Kahve bundan sonra herşey senin için çok çok güzel olucak.
oğlun içinde öyle.

Eşin boşanma evrakı eline ulaşınca sacmalayabilir.
Şuanda sakin durması bunu gösteriyor.
Gerçi onuda yine dik ve güclülüğünle atlatırsın sen.

Gittiği hatunlar değmişmi? acaba yuvasını yıkmaya.
Değmişmi o kaçamak.

Birde diğer arkadaşın eşi nabtı. biliyorsa oda boşanabilir sanırım.

Konuyu ilk günde okudum yorum yapamadım.

Çok kötü bir durum bu ama güçlü durarak en güzel kararı vermişsiniz. Umarım bundan sonra mutlu olursunuz.

Hah geldim kızlar
Yorumları okudum biri bana çok Uzulmus ben de üzüldüm ama olsun neyse.

Babam destek çıktı eşimi aradı payladi. KV ler gelicekti ama sonra vazgecildi. Ogullarina kizdilar. Babam ne zaman istersen davayı açalım dedi.

Pzt itibariyle baslicaz. Sizlere çok tsk ederim. Hakkınızı helal edin.
Güçlü durmana babanın arkanda olmasına çok sevindim ayrıca çoğu kızmış esine yalvarip yakarmamis diye ama sana saçma salak bahaneler uydurmasindan çok daha iyi olmuş en azından birde beni aptal yerine koyuyo diye daha çok sinirlenecektin alnimiza ne yazildiysa onu yaşıyoruz keşke benimde arkamda duranim olsaydı daha kolay olurdu herşey belki çok takdir ettim seni babani inşallah herşey güzel olur senin için dünden beri takipteydim iyi olmana çok sevindim allah yolunu açık etsin oglunla

Şuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.

Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.

Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.

Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .

Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.

Meğer hep oraya giderlermis o semte.

Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.

Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek

Allah belanı versin dedim sadece.

Durum bu

Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .

Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim

Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .

Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.
Cok gecmis olsun. Ama neden burada dusmanlariniz olsun ve ustelik boyle bir duruma sevinsin ki? Boyle bir duruma kimse sevinemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X