2 yıla yakın bi zaman bi ilişkim vardı beni çok seviyodu daha dogrusu ben öyle zannediyodum yaz aylarında arkadaşlarla düğüne gitmek için izin istedi tamam dedim gittiler o gece bi kaç kız arkadaşlarını evlerine bırakmışlar bunları benimle paylaştı neyse aradan zaman geçti 2 ay önce telefonunda bi kaç mesaj yakaladım ama anlamsızdı mesajlar çünkü kendi attıgı mesajları silmişti.bi kızdan geldiğinden emindim ve dugun gecesi bıraktıgı bi kızdı ama numarayı amcasının adına kaydetmiş sonra çıkan tartışma sonucu itiraf etti o kızdı bana mesaj atıp duruyo sen yanlış anlama diye öyle kaydettim dedi inanmadım tabi görüşmeleri çıkartalım ne istersen yapalım dedi kanmış oldum neyse 2 hafta önce beraber piknige gittik telefonunu kapatmış açınca mesaj geldi bu kız aramış bi kaç kez o arıyo ben istemiyorum filan dedi kavga ettik kızı aradı saydı kapattı ve aynı gün gidip başka bi hat aldık.bugün kullandığımız operatörün geçmiş kayıtlarını şifre ile giriş yaptıgında gösterdiğini ögrendim ona şifre istemesini kontur bitiş günlerini filan burdan takip etmek için gerektiğini soyledim istedi ve gönderdi bana bu yeni hattının görüşmelerine baktıgımda kız ile defalarca görüştüklerini gördüm aradım numaranı biliyo mu diye sordum hayır dedi ben buldum dedim sen onun için mi istedin ne yapmaya çalışıyosun dedi bende saydım agzıma geleni kapattım hattıda kırdım bu arada annemle tanışmıştı ve yakında sözlenecektik ama kaderimde buda varmış....