ve bende aldatıldım

[buzulme desek de bos bılıyorum ama ,bır zaman sonra gececek hersey .
Her ıste bır hayır vardır oyle dusun .
Allah'ın sevdıgı kuluymussun kı,soz nısan olmadan evlenmeden ogrenmıssın herseyı .
Bır de aldatan her erkek demez mı "ben degıl o benı rahatsız edıyor pesımı bırakmıyor" dıye .
Sankı hepsı bırer brad pitt,tom cruise:ssz: [/b]

yakışıklı bi adamda değildi ama ben buna önem vermedim hiç yüregine baktım ama kağkara bi yürege sahipmiş 23 yaşındayım ben evlilik çocuk hayali ile yaşarken o beni tam anlamıyla sırtımdan vurdu

uzulme desek de bos bılıyorum ama ,bır zaman sonra gececek hersey .
Allah'ın sevdıgı kuluymussun kı,soz nısan olmadan evlenmeden ogrenmıssın herseyı .
Bır de aldatan her erkek demez mı "ben degıl o benı rahatsız edıyor pesımı bırakmıyor" dıye .
Sankı hepsı bırer brad pitt,tom cruise :33::33:

yakışıklı bi adamda değildi ama ben buna önem vermedim hiç yüregine baktım ama kapkara bi yürege sahipmiş 23 yaşındayım ben evlilik çocuk hayali ile yaşarken o beni tam anlamıyla sırtımdan vurdu :43::43:

uzulme desek de bos bılıyorum ama ,bır zaman sonra gececek hersey .
Sankı hepsı bırer brad pitt,tom cruise :33::33:

yakışıklı bi adamda değildi ama ben buna önem vermedim hiç yüregine baktım ama kapkara bi yürege sahipmiş 23 yaşındayım ben evlilik çocuk hayali ile yaşarken o beni tam anlamıyla sırtımdan vurdu :43::43:

bende herkes yapar o yapmaz derdim, o da beni herşeyden çok sevdiğini bensiz yapamicanı söylerdi.. ama noldu yaptı.. yalnız değilsin arkadaşım ona yapacağın en kötü şey zaten onu sensiz bırakmak bırak ne hali varsa görsün..

Yakışıklı bi adamda değildi ama ben buna önem vermedim hiç yüregine baktım ama kağkara bi yürege sahipmiş 23 yaşındayım ben evlilik çocuk hayali ile yaşarken o beni tam anlamıyla sırtımdan vurdu

bende herkes yapar o yapmaz derdim, o da beni herşeyden çok sevdiğini bensiz yapamicanı söylerdi.. Ama noldu yaptı.. Yalnız değilsin arkadaşım ona yapacağın en kötü şey zaten onu sensiz bırakmak bırak ne hali varsa görsün..

haklısın yapamam ben sana yapmam derdi ama yapmış kızla konuştum 3 ay çıktık biz diyo kimseye güven olmaz destekleriniz için saolun moral oluyo inanın

Yakışıklı bi adamda değildi ama ben buna önem vermedim hiç yüregine baktım ama kağkara bi yürege sahipmiş 23 yaşındayım ben evlilik çocuk hayali ile yaşarken o beni tam anlamıyla sırtımdan vurdu

ben de dış görünüşe bakmadım ki kendisi yakışıklılığın yanından geçemezdi o kadar dim sen anla.. ama ben karaktere bakmıştım yüreğe bakmıştım meğer bunlarda yokmuş.. 2 sene sonunda anladım bende bunları.. çok değil 4-5 gün önce.. bundan sonra yakışıklılığa zenginliğe bakıcam ben de :1:

ben de dış görünüşe bakmadım ki kendisi yakışıklılığın yanından geçemezdi o kadar dim sen anla.. Ama ben karaktere bakmıştım yüreğe bakmıştım meğer bunlarda yokmuş.. 2 sene sonunda anladım bende bunları.. çok değil 4-5 gün önce.. Bundan sonra yakışıklılığa zenginliğe bakıcam ben de :1:

kaç yaşındasın canım ben 23 ve artık çok zor gibi geliyo bana

23 yaşındasın ya yapmayın arkadaşlar yani .hayat her zaman yeniden başlayabilir.insanlar burda evleniyor çoluk çocuk yapıyor sonra aldatııldı diye boşanıyor neler yaşıyor okudun mu iyice?onlar ne yapsın soruyorum sana onlar ne yapıcak ?belli bir yaştan sonra kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyolar insanlar .sen henüz 23 yaşındasın yani herşey için çok gençsin düzgün birini bulursun ve başlarsın gidenin arkasından vah vah demek zaman kaybı oluyor.

offfff offfff Allahım ne kadarda çok hergün yeni aldatma konuları açılıyor artarak. ne nefizsiz insanlar. namuslu insanları çantada keklik sanıyorlar. iğrenç bir nefis uğruna herşeyi kaybediyorlar... RABBİM GÜZEL NAMUSLU İNSANLARI ÇIKAR KARŞIMIZA. GÖNLÜMÜZE GÖRE VER.

affedersen yine üzülürsün.
yaşın 23 kaybedecek çok zamanım var diyorsan.
o henüz olgunlaşamamış veyahut senle ilgili kafası net değil.

Allah'a şükredin bence evlenmeden-nişanlanmadan önce görmüşsünüz gerçek yüzünü. Hatta aldatılıp yakalayan evli arkadaşlar bile, şükretsin. Hiç birşeyden haberiniz olmadan salak yerine konmak erkeğin de bu tarz ilişkileri sürdürmesi daha zor.
Herşey olacağına varır. Ben inanıyorum ki bir şekilde bunların acısı karşı taraftan çıkar. Allah arkamızdan dönenleri karşımıza çıkarır inşallah.

Back
X