...ve bende hamileyim

ayyyyy canım ilk burdan ben yazıyım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canımmm çokk sewindim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş

tebrik ederim canım bende hamileyim bugün öğrenicem inş ne kadarlık olduğunu. allah herkese bu duygu tatmayi nasip etsin.

hepinize çok tesekkür ederim kizlar ben ilk ögrendigimde uzuldum daha 2 aylik evliyim diye ilk 1 sene istemiyordum dha esimle birlikte yasamaya bu eve alismaya yeni basliyorum ama esimde çocuklari çok sevdigi için 1 yil beklemedi bende uzulup çok düsünmeye basladim istemedigim için ama sonra dedim Allaha isyan gibi olur bu, O'ndan gelen kabulümdür diye uzulmeyi biraktim çunku yillarca herseyi yapan çocugu olmyan hanimlar var.. ve doktora ilk gittigimde kalp atislarini hemen duydum (ben biraz geç gittim doktora o yuzden) iste o zaman ddim bu bizim bebegimiz ben niye uzuldum bu kadar.. ne olursa olsun guzel bir duygu..
biraz uzun yazdm ama

hayırlı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin darısı basımıza hayırlısıyla bizlerde dua edin bizde bu duyguyu yaşayalım inşallah olur mu

hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende 5 haftalık hamileyim daha çok küçükkkk

tebrik ederim bede 5 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkeze versin ama ben kötü anneyim sigarayı bırakamadım kendimden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…