Ve Bir Gün...

beynimden vurulmuşa dönerim,heleki hareketlerinden bişey hissetmemişsem....
gitsin ama dönmesin geriye.......

Seni hatırlıyorum arkadaşım..yerimseniben
Sohbetimiz olmuştu..
Bana gelince elbette üzülüyorum ve sevgim bitmiş değil inan ki..
Çektiğim acıyı da buraya tarif etmek mümkün değil..:çok üzgünüm:
Aslında kendisine de aynısı söyledim, olması gereken bu..

kendimi tekrar etmeyi sevmem, biten bitmiştir üzerine gitmem

hatalarımı değil....doğrularımı, ve hatalardan çıkardığım dersleri tekrar ederim..

beni karşısına alp dürüstçe söylediği için tebrik ederim ama içimden :sırnaşık şey: :))))
beni istemeyeni bende istemem yani...sevgisi bitmiş sonuçta...tekrar deneyelim desek (ki ben istemem)herşey daha kötü olur devamında....

Beni istemeyeni ben hiç istemem.Sepeti koluna herkes kendi yoluna..............................

elbette sizi istemeyeni istemezsiniz kızlar ama
bazı şeyleri kabullenmek okadar kolay olmaz heralde..

Valla gurur olmalı insanda biraz.ıstenmiyorsan sende istemeyeceksin.
Tek taraflı olmaz bir ilişki........................................................................

yapılacak bişey yok ne yazıkki.... zorla bi insanın hayatında olamam ya.... üzülürüm ama kabullenmeye çalışırım kaydirigubbakcemile

hertürlü sıkıntısını cekeyim bunca sene.
ve cıkıp istemiyorum desin.
nolur..nolur
o mezara , ben kodese ...............büyük bir ihtimal
sonu böyle olur sanırım.
öleceğini bildiğinden böyle bir şey yapamazda.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sen acı çekiyorsun, o acı çekiyor...Peki bunu neden yapıyorsun? Sence gerçekten geçerli bi nedenin var mı? Kendin için en iyisini sen bilirsin tabi ki ama bence böyle olmamalı..Ama tabi şu da var, aylardır ayrıyım diyorsun, bi anlık öfke olsaydı seninki şimdiye kadar dönerdin evine...Bilemiyorum canım, hayırlısı olsun...Mutlu olur herkes inşallah...

nedenini sorarım.hemen bye diyemezdim.kafamdaki sorulara oan cevap arardım,sorardım nedenini.eğer hatalıysam belki çabalardım.ama değilsem yani beni artık sevmiyorsa,yapabilecek bir şeyim kalmamıştır artık.eşimi seviyorum hem de çok.allahım seven kimseye bunları yaşatmasın.

yolun açık olsun derim, yollarım evden
üzülmem mi mutlaka üzülürüm tabi

beklemediğim bir anda söylediyse nedenini sorarım.gitmek istiyorsa zorla tutamamki.....
mutlaka birini bulmuştur diye düşünürüm(evli bir erkek durup dururken böyle bir şey demez...)

Pat diyede hangi adam söyler öyle
Hadi söyledi, düştü o hataya
Elimi sallasam ellisi saçımı sallasam tellisii...... koçummmdelikafadulden derim

Bende tamam derim heralde ama öyle kolayda atlatamam bu kusura bakma duygum bitti gidiyorum "kazığını"...
Ben eşime böyle bişey sorsam sanırım eşim bana "hadi ya,kolaydı öyle" derdi.
ayrıca bişey söylüyeyeimmi sanırım hiçbir erkek bu kadar dürüst davranmaz... Birini bulur birine aşık olur sonra derki kusura bakma anlaşamıyoruz yok şöyle suçlusun yok böyle suçlusun vızırtısını yapar sonra terkeder. peh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…