ve bir ilişki daha bitti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yorgun88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kızlar en kısa zamanda bu durumu çözüp kendime değer verip erkekleri umursamadan hayallerimin peşinden gitmeye devam edicem...pes etmicem umarım bi an önce öderim tek temennim bu...
ayrıca arar yine seni demişsiniz ama artık o kadarını yapabileceğini sanmıyorum ararsada açmam zaten...

Sinir oluyorum böyle belli bi yaşa gelmiş fakat kişiliği oturmamış erkeklere tabi erkek denirse bunlara..... Üzme kendini onsuz bi hayat seçmişsinya en iyisini yapmışsın herşey yolunda gider içini ferah tut.... En azından bi hedefin var onun dediğini de unutmaya çalış en azından hatırlama.... Bence sevinmeslisin...

biraz moralim düzeldi kızlar dostlarım imdadıma yetişti ve haziran ayında bütün borçlarımı kapatabilcem çok mutluyum kızlar bi daha böyle bi hata yapmıcam :oklava: :1hug:hihoyyyt

hepiniz haklısınız kızlar :çok üzgünüm: çok sağlam bir ders oldu bana senağlama bu lafı da duydum ya...inanamıyorum geçekten hala şoktayımsenağlama bu kadar küçüleceği hiç aklıma gelmemişti senağlama öyle yapıcam zaten ödücem bi an önce sonra yoluma...ama bu laf unutulur mu kızlar nasıl unutucamsenağlama

ne unutması unutmayacaksın... unutursan aynı hatalara düşebilirsin

kendin etmişsin kendine bir nevi aslında daha 4 aylık beraberlikte adamın ayağına kadar gitmişsin, ne cesaret ne güvense :oklava:

ne desem ne yazsam bilmiyorum ki herşey bir yana söylediği lafı kaldıracak gücüm yok biliyorum ayrılık sebebimiz ne acı ki parasenağlama şöyle anlatıyım kızlar ikimizde öğrenci olduğumuz için gelir belli gider belli.. farklı şehirlerde yaşadığımız için ben gidiyordum yanına o gelemem edemem diyordu sürekli..orda bile bütün masrafları bana karşılatıyordu sonuçta öğrenciyim tek başıma kaldıramam dedim sorun değil sen bi şekilde borç bul et ben sana ödücem dedi daha sonra faturalı sınırsız hat almak istedi daha çok konuşalım diye..ama dedim her ay benim o faturanın tamamını karşılayacak durumum yok ben ödücem zaten dedi sen açtır sadece dedi ve evet geçen ay hem o borcun hemde faturanın ödenme vakti geldi haftaya haftaya diyip durdu.. beni hem arkadaşıma hemde tanımadığım insanlara rezil ettisenağlama hayatımda borç nedir bilmedim ben ne kadarsa param o kadar harcadım ama erkek ark çok zengin bi ailenin oğlu ve kötü bazı olaylarından ötürü ailesi bildiğiniz parayı kesti aklı başına gelsin diye..neyse dün gece açık açık konuştum bak bunları yapmak sen istedin başta söyledim hatta hepsine sen ikna ettin beni dedim şimdi zor durumdayım rezil oluyorum insanlara dedim lütfen artık yardımcı ol bu konu kapansın artık gece uykularım kaçıyo dedim ''ne yani ödemezsem naparsın?'' dedi şok oldum o anda:1shok: dedim böyle bir şey yapamazsın ben zaten zar zor geçiniyorum beni böyle bir duruma düşüremezsin'' dedim kavga ettik baya ve bana ''senin fiyatın buymuş'' dedi senağlamasenağlama kaldım öyle ben bu lafı hakedecek ne yaptım diye düşündüm kendisi de derdi hep sen bu kadar çabalamasan bu ilişki bu kadar güzel yürümez derdi çok emek harcadım gerçekten çok şey yaptım maddi manevi ama malesef hakettiğim bu laf oldu senağlama ''paranı da istemiyorum seni de sakın karşıma çıkma bi daha'' dedim ve kapattım suratına telefonu 300 ytl için namusuma bile laf uzattı bu kadarını hayatım boyunca hiç duymadım çok ağrıma gidiyor kızlar bu gün gidip konuşucam o insanlarla ve yaz döneminde yani haziran'da bir işte çalışıp borcumu kapatıcam çünkü ailemden isteyemem zaten ben 300 ytl ile geçiniyorum aylık ne olursa artık bulaşıkçılık,tezgahtarlık...yeter ki bu borç kapansın ben çalışmakdan erinmem benim borcum namusum zaten o istediği kadar namusumu parayla ölçsün..belki o borcu çalışarak kapatabilirim ama o lafı nasıl silip atabilirim hafızamdan bilemiyorum...senağlama

kapat o defteri ve ardına bile bakma bence artık

tatlim bak istanbuldaymissin guvenilir bir sekilde iki hafta sonu standlarda calissan gunluk 50 ytl veriyolat standda calisanlara..
o yuzden borc odenir hic canini skma..
o erkek musveddesinin lafi icin de sakin canini skma.

kız arkadasının parasını yıyen kısıyı ben adam yerıne hatta ınsan yerıne bıle koymammmmm

teşekkür ederim kızlar:teselli: hepiniz okadar haklısınız ki unutma demiş biriniz aynı hatayı yaparsın siz olsanız napardınız? zaten o kadar yeni ki umarım zamanla unuturum o lafı da yaptıklarını da...

bır an önce kurtuldum dıye sevın bence..

Çok geçmiş olsun inan duyunca çok üzüldüm.'Geçmiş olsun ' diyorum çünkü bu bana illet bi hastalık gibi geldi haysiyetsiz birine tutulmak Allah'ım sen koru..Nihayet geçmiş gitmiş.
Zaten hukuk okuyosun ve ıstanbul 'da yani gelecein parlak en büyük sevincim de sınavlarının bitmiş olması derslerine etki etmez böylece hayatından çıkmış gitmiş işte bi 'ohh ' çek bence düşün o 4 ay ne zehirdir kim bilir..
Para mevzusuysa çalışılarak halledilir yada bursun varsa aylık harcamaların kısarak ufak uafk ödersin arkadaşına..
Cidden vaayy be ne cesaret ama 4 ay da bulunduğu şehre gidiosn ..Bide hesabı sen ödüyorsun dersini almışsındır zaten
Sana tekrar tekrar çook geçmiş olsun..

zararın neresinden dönsen kardır.
işe yaramaz bir insanmış maalesef.
bence kurtuldum diye sevinmelisin.

Back
X