- 20 Temmuz 2011
- 763
- 19
- 318
- Konu Sahibi jigglyypuff
-
Maşallahh kısa bi süreçte bu sorunu halletmişsiniz keşke bizde halledebilsek :)
Maşallah kuzuya!Bizde bugün başladık bakalım.Ama ben hemen öğrensin istiyorum sabırsızlık ve oğlumdan herşeyi erken öğrenip yaptıgı için çok şey bekliyorum belkideAlıştırma kilodu kullandınız mı?Ben klozet kapağı aldım penguenli.Ama yapmadı hep altına yaptı Kaka daha yapmadı şimdi uyudu acaba uyurken altına yaparmı?Oglum 24 aylık.Şimdiden teşekkürler
bizde bugün başladık bakalım nasıl olacak..sabahtan alıştırma külodu giydirdim ama çok terletti kızımı çıkardık..öğle uykusunda da bağlamadım ama gece bağlamalımıyım acaba bezi
lazımlığı bırakalı çok oldu canım klozet yada alaturka tuvalete yapıyo artık gidip kendi bana söylemiyor bile sifon çekmeyide öğrettimilk iki gün bizim de rezaletti. Sayamadım bile kaç pijama değiştirdikfarkında değildi ne olduğunun. Kıyafetlerinin temiz olması gerektiğini anlat sürekli. Çişler tuvaletler kıyafetlere yapılmaz dedim dedim. Şimdi de kendi diyor ama bir yandan da yapıyor arada. hatta 3 gün. 15 pijama değiştirdik Sonra 9 a düştü. Düşüş devam ediyor
Avatardaki oğlunda arabaları seviyor gibi. Benimki de çok seviyor. Ona marketten otomobil dergisi aldım. Klozete oturtuyorum o dergiye bakıyor. Bir de cam kapaklı kasede jelibon koydum banyoya. Çiş yapınca atıyorum ağzına bir ayıcık. Ama yapmazsa atmıyorum. O dergi de banyodan dışarı çıkmıyor. Hatta bi kaç materyal daha var. Resimli ingilizce sözlük falanHepsine birden çiş kitabı diyoruz, yayıncıları duymasın
Klozet ya da lazımlık her ne kullanıyorsanız ona oturmayı cazip hale getirmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?