Tuvalet Eğitimi ve bir tuvalet eğitimi başarısııııııııı :)))) (maşallah diyin)

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

jigglyypuff

Yoğun ve yorgun günler...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
763
19
318
evet kızlarrr oğluşum şuan 26 aylık 5 ay önceden eğitime başladık benim için dürüst olayımm hiç zor olmadı öncelikle oğluşumla beraber kış günü gittik lazımlık almaya (müzikli olmasını istiyordum ben ) benim paşa koşa koşa hem müzikli hem tekerlekli bi lazımlık seçti ve üstünden hiç inmek istemedi eve geldik altını açtım oturdu sürerken çişini yaptı ve onu izlemek çok hoşuna gitti :)bende oyunmuş gibi gülerek aaaaa çiş mi yaptın sen dedim kahkahalar attı alkışladık falan...bu böyle gitti çok zorlanmadım havalar ısınsın gecede bez bağlamayacağım. kullandığımız lazımlığın resmi şu :
$56832546.baby-max-yurume-arabasi-w-313.webp:9::8:

Son düzenleme:
Maşallah kuzuya!Bizde bugün başladık bakalım.Ama ben hemen öğrensin istiyorum sabırsızlık ve oğlumdan herşeyi erken öğrenip yaptıgı için çok şey bekliyorum belkide:(Alıştırma kilodu kullandınız mı?Ben klozet kapağı aldım penguenli.Ama yapmadı hep altına yaptı:(Kaka daha yapmadı şimdi uyudu acaba uyurken altına yaparmı?Oglum 24 aylık.Şimdiden teşekkürler

Maşallah kuzuya!Bizde bugün başladık bakalım.Ama ben hemen öğrensin istiyorum sabırsızlık ve oğlumdan herşeyi erken öğrenip yaptıgı için çok şey bekliyorum belkide:(Alıştırma kilodu kullandınız mı?Ben klozet kapağı aldım penguenli.Ama yapmadı hep altına yaptı:(Kaka daha yapmadı şimdi uyudu acaba uyurken altına yaparmı?Oglum 24 aylık.Şimdiden teşekkürler

canım kendi tecrübelerime dayanarak söyleyim uyurken büyük ihtimal yapar bence önce gündüz eğitimine bala aceleci olma onlar bu hayata geleli daha 2 sene oldu unutma öğrenecekleri çok şey var .alıştırma kilodu aldım ama çok kullanmadım pipimiz açık gezdik genelde :) anne olarak tüm arkadaşlarıma aynı şeyi söylüyorum bende sabır sabır sabır...sabırsızlık onların koca bi ömrünü etkiliyor (kendi annemden ötürü tecrübeyle sabit )

bizde bugün başladık bakalım nasıl olacak..sabahtan alıştırma külodu giydirdim ama çok terletti kızımı çıkardık..öğle uykusunda da bağlamadım ama gece bağlamalımıyım acaba bezi

Alıştırma kilotu çok mantıklı gelmedi bana aldım ama kullanmıyorum. Diğer çamaşırları bitince ona sıra gelirse giyiyor. Bez gibi algılıyor sanki onu, daha kısa sürede ıslatıyor altını, tutuşunu zorlaştırıyor gibi geldi bana.
Çişini söylemiyor bizimki , lazımlığa da oturmuyor. Ben gidip tuvalete oturtuyorum. Büyük tuvaletini zaten hiç söylemiyor. Altına yapıyor hep. Normal kilotlar altının ıslandığını daha iyi hissettiriyor. 6. Günümüzde durum böyle ama pes etmeyi düşünmüyorum: Umarım başarabiliriz.

benim oğlum 28 aylık herşeyi gayet güzel konuşuyo derdini anlatabiliyo ama şişe geldi mi tık yok .. iki gündür uğraşıyorum bezini çıkardık bak şiş gelince anneye söyle diyorum hiç oralı olmuyo şişini yapmış vaziyette oynamaya devam ediyo hiç rahatsız olmuyo o durumdan ama dediğim gibi başka herşeyi çok güzel anlatabiliyo yada anlıyo lazımlığa oturmuyo klozet kapağı aldım onada oturmuyo başka lazımlık alsam mı bilemedim müziklı olanından falan ..
bezini çıkarınca anında şortuna şiş yapıyo gece bezini bağladım iyi mi yaptım bilmem.. sabah kalkınca bezini yine çıkardık yine güzel güzel konuştum hop daha yataktan iner inmez şiş yaptı hiç umrunda değil ne yapacağım bilmem.

ilk iki gün bizim de rezaletti. Sayamadım bile kaç pijama değiştirdik :1: farkında değildi ne olduğunun. Kıyafetlerinin temiz olması gerektiğini anlat sürekli. Çişler tuvaletler kıyafetlere yapılmaz dedim dedim. Şimdi de kendi diyor ama bir yandan da yapıyor arada. hatta 3 gün. 15 pijama değiştirdik :1: Sonra 9 a düştü. Düşüş devam ediyor :nazar:
Avatardaki oğlunda arabaları seviyor gibi. Benimki de çok seviyor. Ona marketten otomobil dergisi aldım. Klozete oturtuyorum o dergiye bakıyor. Bir de cam kapaklı kasede jelibon koydum banyoya. Çiş yapınca atıyorum ağzına bir ayıcık. Ama yapmazsa atmıyorum. O dergi de banyodan dışarı çıkmıyor. Hatta bi kaç materyal daha var. Resimli ingilizce sözlük falan :1: Hepsine birden çiş kitabı diyoruz, yayıncıları duymasın :1:
Klozet ya da lazımlık her ne kullanıyorsanız ona oturmayı cazip hale getirmelisin.

ilk iki gün bizim de rezaletti. Sayamadım bile kaç pijama değiştirdik :1: farkında değildi ne olduğunun. Kıyafetlerinin temiz olması gerektiğini anlat sürekli. Çişler tuvaletler kıyafetlere yapılmaz dedim dedim. Şimdi de kendi diyor ama bir yandan da yapıyor arada. hatta 3 gün. 15 pijama değiştirdik :1: Sonra 9 a düştü. Düşüş devam ediyor :nazar:
Avatardaki oğlunda arabaları seviyor gibi. Benimki de çok seviyor. Ona marketten otomobil dergisi aldım. Klozete oturtuyorum o dergiye bakıyor. Bir de cam kapaklı kasede jelibon koydum banyoya. Çiş yapınca atıyorum ağzına bir ayıcık. Ama yapmazsa atmıyorum. O dergi de banyodan dışarı çıkmıyor. Hatta bi kaç materyal daha var. Resimli ingilizce sözlük falan :1: Hepsine birden çiş kitabı diyoruz, yayıncıları duymasın :1:
Klozet ya da lazımlık her ne kullanıyorsanız ona oturmayı cazip hale getirmelisin.
lazımlığı bırakalı çok oldu canım klozet yada alaturka tuvalete yapıyo artık gidip kendi bana söylemiyor bile sifon çekmeyide öğrettim:9:

Back
X