Ve bitti sonunda ..

jennyjenny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
136
7
38
....................................................................................

Son düzenleme:
Bazi detaylari atlayarak yazmissin. iki hafta boyunca istanbuldaydim, bulusalim demedi demissin. O istanbulda mi yasiyor? Ayrilalim lafina tepkisiz kaliyorsa, ayriligi kabul ediyordur. Bunun ustune "beni seviyor, ondan kabul etmek istemiyor" diye dusunme sakin. Sevseydi, seviyormu acaba diye dusundurmezdi. Degil ayrilik, ona kirildigini anlamaya basladiginda kapina kul kole olurdu. iki gunde bir degil, her gun arar, iki hafta boyunca hic konusmamaya dayanamazdi. Seven adamin yapacagi seyler degil bunlar. Sen ayrilik karariyla kendin icin en iyisini yapmissin. Onca derdin icinde bir de ozel hayatinda mutsuzluk yasama.

Seni aradiginda keyfi yerindedir cunku senin duygularini onemsemiyor, hayatina devam ediyordur. Askim bebegim laflarina da hic aldanma. Bazen agiz aliskanligindan oluyor..

Evet istanbulda yaşıyor.Hayır ayrılmak istemediğini düşündüğümden değil , "tamam ayrılalım" dese bile benim için yeter.O hiç bişey demiyor.Böyle bir insan değildi her defasında seninle ilgili bi problem olsa çekinmeden söylerim."Sevmesem , ayrılmak istesem susmam söylerim" bunları derdi."2 hafta boyunca küstük ben konuşmuyordum ama o zaman bile arayıp soruyordu 2 günde olsa bile" demek istedim.Bi tartışma sonrasında " üzülmeni istemiyorum ama biliyorsun beni bazı sorunlar var şu an ve gel git kafalıyım üstüme gelme demişti "(borcu falan var demiştim ya )7 ay çok uzun bir süre değil kırıldığımı anlayınca üstüme düşerdi hep.Neden birden böyle değişti diye düşünüyorum daha çok.Ama düşünmekten de sıkıldım sanırım tek cevap sevse bunların hiçbiri olmazdı.Sağolun yorum için

Benim de erkek arkadasimla sorunlarim vardi ve son zamanlarda beni hic kale bile almiyordu. Sorunlari dile getirdigimde takinti yapmissin abartma diyordu. Dayanamadim bitirdim. Ayrilik mesajima cevap bile vermeden bitti. Hem de ben bu insanla 3 yil sevgiliydim. Tek kelime bile etmedi ayrildik bitti. 1 ayı da gecti hic ses yok. Tam 1 ay oldugu gun icimden gecenleri dike getirdim uzun bir mesaj yazdim. Ona da cevap vermedi.
Demem o ki erkek milleti iyiyken iyi, eger seni gozden cikardiysa yasadigin guzel seylerin bi tanesi bile aklina gelmiyor. 3 yil 5 yil farketmiyor bitti mi bitiyor. 30 yillik evli erkekler bile bir baska bayan icin onca yillik karisini birakip gidebiliyor aslinda bu kadar basit. Bosuna cevap ariyoruz ayrintilarda. Her sey cok net. Sevince dibinden ayrilmiyorlar,bitince 40 yillik yabanci oluyorlar. Ötesi hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…