• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve bosandik..

hepinize cok tesekkur ederim.. amin.. gecen hafta cok kotu olmustum ama simdi bi tuhafim, bisey olmamis gibi bi ruh halindeyim :s normal mi acaba

Çocuğunuzun olmaması daha iyi...Bundan sonraki hayatınızda bolca güzellik olur dilerim:)

Allah icine sindirsin canim hicbir zaman keske dedirtmesin hep iyiki olsun
Bence onunde cok guzel bir gelecek var iyi dusun sen ozel birisin hicbir zaman unutma

Canım bundan sonra Rabbim iyilerle karşılaştırsın, daha o kadar gençsin ki... Tüm bu evlilik heyecanlarını bile sıfırdan yaşayacaksın, aşk, mutluluk kapında bitecek. Bundan sonra herşey gönlünce olsun, sakın vicdan yapma üzülme, sen en doğrusunu yaptın.

Canım bundan sonra Rabbim iyilerle karşılaştırsın, daha o kadar gençsin ki... Tüm bu evlilik heyecanlarını bile sıfırdan yaşayacaksın, aşk, mutluluk kapında bitecek. Bundan sonra herşey gönlünce olsun, sakın vicdan yapma üzülme, sen en doğrusunu yaptın.
cok sagol arkadasim.. insaallah dogru olan bu.. Rabbim utandirmasin

bitmesi konusunda emin olursan hissedersi diye dusnuyorum.. birlesince iyi olmayacagina inanrsan..

canım ailemle konuştular dün barışacaktım ama bana çok kötü bir gece yaşattı ağlattı zırlattı
bisürü suçladı hakaret etti ben çok huzursuz oldum
gördüm ki olmuyor
yani o pişman olup af dileyeceğine daha üste çıkıp suçluyor boşa beklemişim 6 ay ben boşa :(

Kardes yuruyecek olsa yururdu, kimse durduk yere bosanmaz, bosandiysan oyle olmasi gerekiyodur ki bosandin. Gencsin onunde upuzun bir omur var, once yaralarini sar, sonra ayaga kalk, nice guzellikler var yasanacak. Karamsar olma. Asil hayatin simdi basliyor. Sukur kurtuldun o zulumden. Bol sukur bol dua biraz zaman. Guzel gunler gelecek korkma

Kardes yuruyecek olsa yururdu, kimse durduk yere bosanmaz, bosandiysan oyle olmasi gerekiyodur ki bosandin. Gencsin onunde upuzun bir omur var, once yaralarini sar, sonra ayaga kalk, nice guzellikler var yasanacak. Karamsar olma. Asil hayatin simdi basliyor. Sukur kurtuldun o zulumden. Bol sukur bol dua biraz zaman. Guzel gunler gelecek korkma

herkes böyle diyor ama gelir mi acaba :(

herkes böyle diyor ama gelir mi acaba :KK43:
Durus sahibi ve kararli kadin dunya yikilsa altindan kalkar Allahin izniyle. Konu sahibi kararli ben diger konusundan aldim o enerjiyi. Kisa surede atlatir diye dusunuyorum..

Senin konularini ayrica biliyorum, hadsizlik olmazsa, seni kararsiz buluyorum, ortaya net durus koyamiyosun, o yuzden senin surecinden emin degilim, sureci yonetemedigini dusunuyorum. Lutfen yanlis anlama ben dogru bildigimi soyluyorum sadece, asla seni kirmak icin degil. Isin uzmani da degilim. Sadece gorus

Durus sahibi ve kararli kadin dunya yikilsa altindan kalkar Allahin izniyle. Konu sahibi kararli ben diger konusundan aldim o enerjiyi. Kisa surede atlatir diye dusunuyorum..

Senin konularini ayrica biliyorum, hadsizlik olmazsa, seni kararsiz buluyorum, ortaya net durus koyamiyosun, o yuzden senin surecinden emin degilim, sureci yonetemedigini dusunuyorum. Lutfen yanlis anlama ben dogru bildigimi soyluyorum sadece, asla seni kirmak icin degil. Isin uzmani da degilim. Sadece gorus

yoo kırmıyorsun aksine haklısın kararsız kalıyorum doğru söylüyorsun aklımda hep bir acaba bulunuyorçünkü karşı taraf çok dengesiz davranıyor benim bunlardan etkilenmem de benim suçum gerçi. umut etmemek gerekiyor aslında ..

yoo kırmıyorsun aksine haklısın kararsız kalıyorum doğru söylüyorsun aklımda hep bir acaba bulunuyorçünkü karşı taraf çok dengesiz davranıyor benim bunlardan etkilenmem de benim suçum gerçi. umut etmemek gerekiyor aslında ..
Zaten karsi taraf cok saglikli birey olsa, is buralara gelmezdi, cunku sevgi var ortada, demek ki sorun davranis ve kisilik bozukluklari. Ama sen kendini yetistirmis birey olarak biraz mantikla hareket etseydin gercekten bu kadar yipranmayacak, simdiye kendini -belki de- bir olcude toplamis bile olacaktin. Onun dengesizliklerini yonetemedin. Ben bir kac kere yorum yaptim yanlis hatirlamiyosam ama baktim cok onemsemedin ben de fazla emek vermedim, geyikler arasinda kaynayacakti uzerinde durulmayacakti. Tabi hicbir sey icin gec degil. Hala sureci yonetebilirsin. Bosan ya da bosanma. Yuruyebilir de senin evlilik yurumeyebilir de ikisine de acik (bildigim kadariyla) illa bosan ya da illa bosanma diyemem asla ama illa ki bir karar ver, kararli ol, sureci yonet, icinde savrulma diyebilirim nacizane

Back
X