- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
Zaten karsi taraf cok saglikli birey olsa, is buralara gelmezdi, cunku sevgi var ortada, demek ki sorun davranis ve kisilik bozukluklari. Ama sen kendini yetistirmis birey olarak biraz mantikla hareket etseydin gercekten bu kadar yipranmayacak, simdiye kendini -belki de- bir olcude toplamis bile olacaktin. Onun dengesizliklerini yonetemedin. Ben bir kac kere yorum yaptim yanlis hatirlamiyosam ama baktim cok onemsemedin ben de fazla emek vermedim, geyikler arasinda kaynayacakti uzerinde durulmayacakti. Tabi hicbir sey icin gec degil. Hala sureci yonetebilirsin. Bosan ya da bosanma. Yuruyebilir de senin evlilik yurumeyebilir de ikisine de acik (bildigim kadariyla) illa bosan ya da illa bosanma diyemem asla ama illa ki bir karar ver, kararli ol, sureci yonet, icinde savrulma diyebilirim nacizane
dikkate almamak değil estağfurullah öyle şey olur mu ben benmle dalga geçmeyen (ki arada oldu birkaç densiz) herkesin yorumunu ciddiye aldım ve 2 ay kadar çok kararlı oldum. hiçbi şekilde iletişim kurmadık. ancak hep de içimde umdum peşimde koşsaydı ne bileyim bir özür dileseydi çabalasaydı ben affederdim ama yapmadı... sanırım bunu yapmayan erkek yeterince umursamıyordur değil mi..