• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve bosandik..

merhaba arkadaslarim..
konularimi bilenleriniz bilir, gece hafta gerceklesmeyen ve ertelenen bosanma, bugun gerceklesti.. bu kez Allah in izniyle daha guclu ve rahattim, olmasi gerekenin bu olduguna inandirdim kendimi ve surekli telkin vere vere gittim kendime.. dualarinizi bekliyorum, Rabbim pisman etmesin ve yuregimize ferahlik versin hepimizin.. hic bi kadin bu noktaya gelmek istemez ve eger (ozellikle bizim toplumumuzda) bi kadin bosanmayi goze almissa, son noktaya gelmis demektir.. Allahim kimseyi bu durumlara dusurmesin, zorda olanlara yardim etsin..
hayalini kurup bekledigim ve kavusup binbir hevesle evlendigim insanla ayrilisimiz, soguk bi durusma salonunda, yaklasik 5buz gbi dakika icinde oldu.. ikimiz de birbirimize bakmamaya gayret ettik bu kez, icimizin yanmasindan baska bi ise yaramayacagini anladik artk ikimiz de.. insaallah hayirli olan bu..

Umarım bundan sonra daha mutlu, huzurlu bir hayatın olur.. Zor bir süreç ama her şey unutulur, zamanla... her şeyin iyisini diliyorum senin için. Hep güçlü kal arkadaşım

merhaba arkadaslarim..
konularimi bilenleriniz bilir, gece hafta gerceklesmeyen ve ertelenen bosanma, bugun gerceklesti.. bu kez Allah in izniyle daha guclu ve rahattim, olmasi gerekenin bu olduguna inandirdim kendimi ve surekli telkin vere vere gittim kendime.. dualarinizi bekliyorum, Rabbim pisman etmesin ve yuregimize ferahlik versin hepimizin.. hic bi kadin bu noktaya gelmek istemez ve eger (ozellikle bizim toplumumuzda) bi kadin bosanmayi goze almissa, son noktaya gelmis demektir.. Allahim kimseyi bu durumlara dusurmesin, zorda olanlara yardim etsin..
hayalini kurup bekledigim ve kavusup binbir hevesle evlendigim insanla ayrilisimiz, soguk bi durusma salonunda, yaklasik 5buz gbi dakika icinde oldu.. ikimiz de birbirimize bakmamaya gayret ettik bu kez, icimizin yanmasindan baska bi ise yaramayacagini anladik artk ikimiz de.. insaallah hayirli olan bu..
amiiiiinnn canimm insallaaah..
Hayirlisi diyelim daha cok mutsuz olacagina böylesi daha iyi...
Insallah hayat sana daha guzel günler nasip eder..Mutluluk,Huzur,saglik seninle olsun..

amiiiiinnn canimm insallaaah..
Hayirlisi diyelim daha cok mutsuz olacagina böylesi daha iyi...
Insallah hayat sana daha guzel günler nasip eder..Mutluluk,Huzur,saglik seninle olsun..
amin arkadasim, insaallah hepimize.. 'Olan hayirlidir.' diye bi soz var.. cok dogru.. biz basta anlayamasak da..

Hayatin sonu degil..Bundan sonrasi güzel olur insallah..bosverrrr
aynen oyle.. Rabbim pismanlik vermesin.. su an, yani bosandiktan sonra huzurlu hissediyorsam, demek ki iyi bi evlilik degilmis.. ve su an ki kararim dogru imis.. sirf ismimiz evli olsun diye devam etmek akil karı degilmis.. (baska secenegi olmayan arkadaslarimi katmiyorum)

aynen oyle.. Rabbim pismanlik vermesin.. su an, yani bosandiktan sonra huzurlu hissediyorsam, demek ki iyi bi evlilik degilmis.. ve su an ki kararim dogru imis.. sirf ismimiz evli olsun diye devam etmek akil karı degilmis.. (baska secenegi olmayan arkadaslarimi katmiyorum)
en dogrusunu yapmissin..Hayat bize ne getirirse onun iyi yönünden bakarsak mutlu oluruz..Sende kurtuldun..Huzurlusun

Canim Allah yardimcin olsun, konularini biliyorum, senin gibi dusunen biri icin kolay degil bosanmak. Herkes icin ayni oldugunu dusunmuyorum ama. Insallah en yakin zamanda atlatir, kendine denk hayirli bir Es bulur, guzel bir yuva kurarsin. Iyi ki cocugun yok. Insallah o da olur ilerde.

merhaba arkadaslarim..
Canım geçmiş olsun . İnşallah hayatın tez Zamanda rayına oturur...

Hakkında hayırlısı olsun
Rabbim iyi insanlarla karslastırsın

Her son yeni bir baslangıctır unutma...

merhaba arkadaslarim..

Canım o 5 dkdan sonra bitti mi tamamen yoksa belli bi süre daha gerekiyor mu kararın onaylanması için falan
nüfus kağıdını ne zaman değiştirebildin soyadını falan :KK5:

Başkasına sormussunuz ama ben cevaplayayım

Kararın yazılması birlaç haftayo bulur ve temyiz edilmezse kesinleşir. Kesinleşmeyle birlikte mahkeme nüfus müd.yazı yazar sonra kimlik işlemlerinizi geekleştirebilirsiniz

Bundan sonrasında çok ve daha mutlu bir ömür diliyorum size:KK55:

merhaba arkadaslarim..
Hayırlısı böyleymiş demek.
zor olacak elbette.1 haftalık tatilden geldikten sonra bile eve alışamıyoruz.
Allah sabrını ve gücünü verecektir.
Yeni hayatında ne güzel şeyler bekliyor seni kim bilir ki ayrılma zamanının gelmesi lazımdı bunlarla karşılaşman için..

Canım o 5 dkdan sonra bitti mi tamamen yoksa belli bi süre daha gerekiyor mu kararın onaylanması için falan
nüfus kağıdını ne zaman değiştirebildin soyadını falan :KK5:
orda bosanma fiilen gerceklesiyor canim, artik bitti demisti avukat.. ama hukuken karar cikacakmis, bi kac gune o da cikar sanirim, bekliyorum.. temyize gitmesini istemedigime dair imza verdim ben avukata.. o karardan sonra kimlikler filan degisecekmis.. henuz degismedi yani..

kardeslerim, hepinize cok cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.. bi arkadasima cevap yazarken konumu hortlatmisim :) kusura bakmayin.. ama soyledikleriniz tazeleme oldu, yeniden iyi geldi Allah in izniyle.. cok sagolun..
sevgiler..

orda bosanma fiilen gerceklesiyor canim, artik bitti demisti avukat.. ama hukuken karar cikacakmis, bi kac gune o da cikar sanirim, bekliyorum.. temyize gitmesini istemedigime dair imza verdim ben avukata.. o karardan sonra kimlikler filan degisecekmis.. henuz degismedi yani..

Çok heyecanlı sen nasılsın :KK33:

Çok heyecanlı sen nasılsın :KK33:
ben su an cok iyiym Allah a cok sukur. rahatim, huzurluyum.. arada uzuluyorum ama o da normaldir.. az once kendisinin ve ailesinin yaptigi haksizliklardan birini hatirladim ve acayip sinirlendim, ama sukur ki iclerinde degilim artik ve amaan dedim gectim.. beraberken bu mumkun degildi.. sen de rahatlayacaksin Allah in izniyle, emin ol ;)

Back
X