• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve dayanamayacağım soruyorum

ANNALALE

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
63
2
16
İstanbul
arkadaşlar konumun burası yeri değil ama koskoca nette araştırmalar yaptım çok sitede sordum ama burası ki gibi değil.

lütfen arkadaşlar ev almak için tanıdığınızda bildiğiniz veya duyduğunuz dua veya zikir varmı? bilen varsa bana cevap versin.istanbulda ev almak bir hayaldir.belki nineleriniz bir dua formül bilirdi?

dua ile ne ilgisi var bunun ?
ayrıca bu tür konular açmakta yasak.

Duanın en güzeli içinizden gelerek yaptığınız, içinizden geçenleri söylediğinizdir.

dualarımız sizinle die bi bölü var.oraya açsaydın konunu..

bu konyada satılan cam fıller var ev almak ıçın dıyınce zaten bılıyorlar.ondan alıp onu dıskapıya bakacak sekılde koyacaksınız ev alıyormussunuz.ne kadar etkılıdır bılemem.

dua ile batıl inançları birbirine karıştırmayın.Allah sizin gönlünüzden geçeni bilir hayırlısıysa olur zaten.Cam bilmemnesi arayacağınıza çıkın iş arayın da çalışıp ev alcak parayı toplayın :34:

Böyle konular açmak yasak..

Ayrıca, kek mi bu? Ev almak için dua istiyorsunuz. Tarif ister gibi..
Okuyun bildiğiniz duaları işte.. Yardım isteyin rabbimden..
Böyle kek tarifi alır gibi dua mı istenirmiş..

istanbulu satın almak istiyorum bildiğiniz dua varsa benimlede paylaşın:ssz:..

niye olmasın var tabi herşeyin duası kızı bi asmadığınız kalmış sınav duası evlilik duası evlat isteme duası şifa duası neler neler var kız banka soycam formül verin dememişya ha tabi evliyim başkasına aşığım yardım edin dese şimdi herkes yardım ederdi anlayış gösterirdi allah allah yaaa yapılan yorumlara bak:53::19:

Dua dediniz, sonra cam file kandınız.

Şirke düşmeyin boş yere.

Aynı fikirdeyim. Ayrıca dinimizde siması olan objeler iyi yorumlanmaz.
4444 Salatı tefriciye çekebilirsiniz.
Bir söz vardı sanırım daha öncede başka bir konuda daha yazmıştım.
Dua Allah'a verilen dilekçedir, gözyaşı da onun imzası.

niye olmasın var tabi herşeyin duası kızı bi asmadığınız kalmış sınav duası evlilik duası evlat isteme duası şifa duası neler neler var kız banka soycam formül verin dememişya ha tabi evliyim başkasına aşığım yardım edin dese şimdi herkes yardım ederdi anlayış gösterirdi allah allah yaaa yapılan yorumlara bak:53::19:

Bu yazdığınız her şey manevi.
Ev almak parayla olur hanımefendi... Duayla değil..

Duayla olacak iş mi bu :ssz: Önce çalışıp para kazanılır, harama harcanmaz ve hayırlı ise zaten Rabbim tüm güzellikleri biz insanlar için verir :31: hem böyle konular açmak yasak. Herşey dua ile olur ama biraz da kulun bi tarafını yırtması lazım (para kazanmak için) Bu gibi şeylere dua ve Allah karıştırıldı mı nevrim dönüyor arkadaş :ssz:

Bu sitede özellikle yazdığım şu cümlenize kaç kişi destek vermiş sora bilir miyim? Kişinin fikri neyse zikri o oluyormuş bir kere daha gördüm sayenizde :ssz:

Bu yazdığınız her şey manevi.
Ev almak parayla olur hanımefendi... Duayla değil..

allah nasşp etmezse paranda fayda etmez önce emek sonra tevekkül yat dua et demedim demediğim şeyleri yazmayın:34:

Bu sitede özellikle yazdığım şu cümlenize kaç kişi destek vermiş sora bilir miyim? Kişinin fikri neyse zikri o oluyormuş bir kere daha gördüm sayenizde :ssz:

dün denk geldim böyle bi konuya baktım herkkes anlamaya çalışıyo gayet ılımlı benimle ilgisi yok bu konunun terbiyeli konuşun ben tepkimi çektiği için böyle dedim desteklediğim için değil saptırmayın terbiyenizi takının saç sapan ithamlarda bulunmayın

yorum yapan herkeze cok cok teşekkür ederim .
tabi ki de parayla alınır ev fakat bilirsınız bazıları çalışsa etse de bir türlü para yetmıyor vede cok kazanıyordur fakat ay sonu yine boş.bereket meselesi yanii.bende güzel bir dua varmıdır elimdekinin bereketlenmesi için hani rızık sıkıntısı için diye konuyu açtım.

mutlaka ve mutlaka dua ettim Allah ev nasip ettı diyen insanlar vardir. işte onlar paylaşsalar fikirlerini.......

Back
X