Ve deeeee Günay da hamileee.....:)))

Tebrik ederim canım inşallah sağlıklı ve mutlu bir begelik geçirirsin.Darısı bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlerin başına...Bize dua etmeyi unutmahihoyyyt

Arkadaşlar hamileyimmmmm...14 günüm tet sonucum fırladı 448...
KIzlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Alahım isteyen her birimize nasib etsinnn..
Çok mutluyum kızlar çokkkk..hihoyyyt:nazar::nazar:

ben sana dememişmiydim:) Allah sağlıklı sıhhatlı tamamına da erdirsin inşallah..........sevgiyle kal....

Çok sevindim canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin.Benim 12.gün değerim 105 di 14.gün değerim 242 benimki tek seninki çoğul olabilir bence.Herşey gönlünce olsun.

KIzlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Alahım isteyen her birimize nasib etsinnn..

günaycım yüzün hep gülsün .allah tamamına erdirsin.başkalarına yardımcı olmak istersen ."sonucu pozitif çıkanlar,hastaneleri ve doktorları" başlığına ekle kendini.sanırım sen listenin ilk hamilesi olucaksınkaydirigubbakcemile4

Teşekkür ederim kızlarrr.Tanrım isteyen her kese tatdırsın anne olmayıı...

canım çok güzel katlamış değerlerin inşallah rabbim herşeyin böyle yolunda gitmesini nasip eder sırada keselerin minik kalpler var hepsini görünce herşey dahada değişecek hele o minik tekmeler başladığında dünyalar senin oluyo kıpır kıpır hersaniyesini hissediceksin müthiş bi duygu inanaılmaz bir mucize bu yaradandan allahım bütün arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah

tbler canim seni takip ediyordum
saglicakla kucagina lairsin ins
darisi bizlerin basina ins

arkadasim allah kucagina almayi nasip etsin benim canim cok sikkin pazatresi transferim olmustu // bugun merak ettim kan testi yaptim ve bugun 7 gunumdu sonucu bir aldim 00.04 demekki benim ben hamile olamayacagim canim cok sikkin gercek test persembe ama ben umudumu kaybettim

arkadaşım naaaptın sen ???
7. günü ne kanda ne idrarda çıkmaz ki.. ben 12. gün kanda yaptırdım pozitif idrar aynı gün negatifti... doktorlar boşuna mı 12. günü yaptırın diyolar. kandaki B hcg hormonu 10. günlerde yükselmeye başlıyor kana da o zaman yansıyoo, aman devam et sen ..

Günay cım
hayırlısı ile sağlıklı keyifli bir hamilelik gecir, allah kucağına da almayı nasip etsin .

tebrikler..günay , hayırlı olsun , çook sevindim senin adına , allah bizede nasib eder inşallah..

bir kaç gündür girememiştim forma ama seni takip ediyordum çok sevindim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebişini sağ sağlim kucağına alırsın hayırlı olsun :nazar::nazar::emir_bebek:

tebrik ederim günay cim.allah kucaginada almayi nasip eder insallah.benimde degerim 12. gün 23,20 çikti.çarsamba tekrar test istendi.insallah degerimde artis olur.

Çok teşekkür ederim kızlar .Hepinize kısmet olsun inşallah canlarım..
Angelim inşallah senin sonucunda aniden fırlar canım.Her şey yüce tanrının elinde canım morelini yüksek tut bir bakıcan hamilesinn...

arkadaşım naaaptın sen ???
7. günü ne kanda ne idrarda çıkmaz ki.. ben 12. gün kanda yaptırdım pozitif idrar aynı gün negatifti... doktorlar boşuna mı 12. günü yaptırın diyolar. kandaki B hcg hormonu 10. günlerde yükselmeye başlıyor kana da o zaman yansıyoo, aman devam et sen ..

evet arkadasim neyaptim ben yanlis yaptim ama suan yilmadim ve umudum var ve bekliyorum testim bu cuma ve dua edin bana ihtiyacim sizlerin dualarina tum hamile kalanlara allaha hamd ederek allah kucaginizada almayi nasip etsin diyorum

tebrık ederım canım allah saglıklı guzel bı hamılelık nasıp etsın ınsallah:ecrin_bebek:

Back
X