Zor olsa da Arife günü bebeğim geldi. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sezeryan Doğum yaptım genel anestezi aldım. Bilgi edinmek isterseniz sorabilirsiniz evdeyiz dinleniyoruz :)
Özel oda tutabildin mi hastaneden memnun kaldın mı bebişin nasıl sen nasılsın genel anestezi durumu nasıl bişey. Gözün aydın kızın ve sana sağlıklı uzun bir ömür diliyorum :))
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün darısı benim ve tüm isteyenlerin başına nasıl bir duygu şu an neler hissediyorsun iyimisin bebeğinin ve senin sağlığın nasıl teşekkür ederim
Kızlar Zekai tahir e gittim devlet hastanesine yani 9may boyunca sezeryan demişlerdi ama son dakika normal Doğuma zorladılar. Eşim imza atmayınca hastaneden ağar topar çıkarttı beni eşim. Özel hastaneye götürdü zaten de sancım vardı açılmam vardı. Doktor hemen sezeryana aldı. 39+2 de sezeryana girmiş oldum.
Doğuma gelince ameliyathane kıyafetlerini odamda giydirdi annem ve hemşireler birlikte. Daha sonra damar yolu açıldı elimden. Ardından doktorum gece olduğu için biraz gecikti ama 20 dakikada hazırdı her şey. Hemen indirdiler aşağıya. Ameliyathane soğuktu. Anestezi uzmanı geldi bir kaç soru sordu o sırada ne kadar doz vereceğini hesapladı ve damar yolundan ilacı verdi. Doktorum bu esnada beni güldürmeye çalışıyordu :) spiral olmamı çok istedi doktorum ama sabahında Zekai tahirde travma yaşadığım için doktorum genel olmama karar verdi ki bende öğle istiyordum.
Bebeği ilk annem ve eşim gördü. Odaya çıkartmışlar onlara vermişler. Ardından beni doktorum kata çıkarttı. Yatağıma yerleştirilmeme yardımcı olmuş ben tam kendimde değildim ağrım çoktu ne yalan söyleyeyim hala da var. Sonrası normal zaten emzirme, alt değiştirme o şu bu derken bugün 4 günlük olduk bile :) allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)