- 25 Ağustos 2014
- 20.988
- 50.118
- 798
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
Kalk bi yuzunu gözünü yika, bi ilac al gerekirse, biraz dua et, olmaz mi?Amin başımın ağrısından gözüm çıkacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalk bi yuzunu gözünü yika, bi ilac al gerekirse, biraz dua et, olmaz mi?Amin başımın ağrısından gözüm çıkacak.
Umudum o yonde,sağol biraz olsun rahatladım,yazarım gelişmeleri.kalamaz orada
eninde sonunda bir patlak verir bir yerden
vermese de
hiçbir çocuk annesiz duramaz bence
böyle düşünüp kendini harap etme
ama evet, güçlü durmaya, seni yönlendirmesine izin vermemeye mecbursun
İmtihan ediyor Allah,ama hala yönünü donmedim. Artık vakti namaz kılıp,yaradılış gayemin ne olduğunu anlamamin. Biz bu dünyaya evlenip çocuk doğurup mutlu mesut yaşamaya gelmedik,ibadet etmeye ve rabbimin imtihanlarina sabretmeye geldik. Bu imtihan biraz ağır vardır rabbimin bir bildigi. Benim tek yapmam gereken dik durmak,unutursam girer okurum. Bu vicdanimdan geldi başıma ne geldiyse zaten.Cocuk sana gelecek Allah in izniyle..
Rahatla biraz, dua et.. Allah a guven..
Kafanda felaket senaryolari yazma simdiden..
Yıkadım,aldım : )) ne iyi insanlar var Allah ne dileğin varsa versin gecenin bir vakti bana yol göstermek için yazman büyük mutluluk benim.icinKalk bi yuzunu gözünü yika, bi ilac al gerekirse, biraz dua et, olmaz mi?
Tam boşanma arefesinde keşke okumasaydım..benim de bi oğlum var ya aynısinı derse ne yaparim ben..Rabbim yardımcınız olsun..Kızlar oğlum iki gündür babasindaydi,akşam geldi. Gelir gelmez ağlamaya başladı ben burayı istemiyorum sevmiyorum,ne olur evimize gidelim dedi,dinlemedi,susmadi,. Ne yaptıysam asla ikna olmadı,ağlamaya başladım babam geldi o ikna etmeye çalıştı benden onu isteme başka ne istersen yapayım kuzum dedi,oğlum duymadi.
Babam artık yapacak bir şey kalmayıp oğlum artık ağlamaktan bir hal olunca benim eşim olacak ... Aradı. 'x gel bir konusalim' dedi. Geldi,babam dedi gel oturalım bir konusalim,o dedi ki 'ben bu eve ayak basmam'sen bilirsin dedi babam,ama çocuk kötü yarın okulu var,migreni var dayanamadım aradım dedi. Oğlum o sırada bana seni istemiyorum,babamla mutluyum deyip duruyor. Sonra döndü ogla babası 'benimle mı kalmak istiyorsun babam'dedi. Oğlumda evet gidelim dedi ve gitti. Yapacak hiç bir sey yok,oglum,canımın içi gitti. Dayanamıyorum iyi sinaniyorum,iyi değilim. Niye yazdım bilmiyorum ama artık caresizim. Elimden gelen,yüzü gülsün mutlu olsun diye herşeyi yaptım,oradayken babasından korkardi,şimdi baba delisi oldu. Beni sucluyor oğlum,bu yaşananlardan sebep. Dua edin bana lütfen.
Yıkadım,aldım : )) ne iyi insanlar var Allah ne dileğin varsa versin gecenin bir vakti bana yol göstermek için yazman büyük mutluluk benim.icin
canım şu an seni düşünemiyorum
eminim çok acı çekiyorsun
ama bence bir oluruna bırak
bazen çocukların da ufak derslere ihtiyacı olur
mesela okulu başlıyor yarın
ödevleriyle babası ilgilenecek
her sabah hazırlayıp, her akşam uyku saatinde yatmasını sağlamaya çalışacak
yani olay "eğlence" boyutundan çıkıp, normal düzenine dönecek
o zaman oğlun anlar bence babasının yanının hep eğlence olmadığını
belki de bunu görmesi, yaşaması için bir imkan gerekiyordu
bu gezme tozma, aşırı bağlılık birlikte yaşama ve sorumluluklar karşısında normale döner bence
hem de kısa sürede
Şu an nasıl üzüldüm anlatamam , gözyaşlarımı tutamıyorum. Bir gün benim oğlum da bunu bana yaparsa sanırım yıkılırım , ayakta duramam. Ne olur üzülmeyin demek isterdim ama diyemiyorum. Belki bir kaç gün sonra anlar oğlunuz ve pişman olu döner. Bu arada oğlunuz kaç yaşında ? Ne zaman ayrıldınız , baba ilgili miydi ?Kızlar oğlum iki gündür babasindaydi,akşam geldi. Gelir gelmez ağlamaya başladı ben burayı istemiyorum sevmiyorum,ne olur evimize gidelim dedi,dinlemedi,susmadi,. Ne yaptıysam asla ikna olmadı,ağlamaya başladım babam geldi o ikna etmeye çalıştı benden onu isteme başka ne istersen yapayım kuzum dedi,oğlum duymadi.
Babam artık yapacak bir şey kalmayıp oğlum artık ağlamaktan bir hal olunca benim eşim olacak ... Aradı. 'x gel bir konusalim' dedi. Geldi,babam dedi gel oturalım bir konusalim,o dedi ki 'ben bu eve ayak basmam'sen bilirsin dedi babam,ama çocuk kötü yarın okulu var,migreni var dayanamadım aradım dedi. Oğlum o sırada bana seni istemiyorum,babamla mutluyum deyip duruyor. Sonra döndü ogla babası 'benimle mı kalmak istiyorsun babam'dedi. Oğlumda evet gidelim dedi ve gitti. Yapacak hiç bir sey yok,oglum,canımın içi gitti. Dayanamıyorum iyi sinaniyorum,iyi değilim. Niye yazdım bilmiyorum ama artık caresizim. Elimden gelen,yüzü gülsün mutlu olsun diye herşeyi yaptım,oradayken babasından korkardi,şimdi baba delisi oldu. Beni sucluyor oğlum,bu yaşananlardan sebep. Dua edin bana lütfen.