..ve,evime "elveda" deyişim...

BenBihter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
764
3
96
Eskişehir
Bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim,hele bu kadar koyacağını...Evimden ayrılmama 6 gün kaldı..gidiyorum..annemden babamdan kopuyorum..başka bir yuva kuruyorum..o kadar farklı ve heyecanlıki..aynı zamanda mutluluk verici,aynı zamanda hüzün..:sm_confused:

Ailemin her bir ferdini çok özleyeceğim.hemde şu anda tahmin bile edemeyeceğim kadar çok..Bu demek değilki evleniyorum birdaha görüşemem.ben biliyorum onların sonuna kadar beni bırakmayacağını,her nefesimde daima yanımda olacaklarınıda biliyorum..:asigim:

Ama..gidiyorum işte..bambaşka bir duygu..benneyaptımki

Ayrıca ayrılacağım birde sizler varsınız...Aşkımla ilk tanıştığım zamanlarda tanışmıştım ben KK'yla..

O kadar anılarım olduki..mutluluklarımı paylaştım,aşkımla ilk buluşmamı,sonra diğerleri,sonra nişanımı paylaştım sizlerle..hatta imam nikahımı...:1rolleyes:

Çok güldüm,çok eğlendim,sabahlara kadar geyik yaptığımda oldu..Hele birde "Akşamcıyız biz" topiğinde yaptığımız geyikler vardıki sormayın..:dance:

Ağladımda bazen..hatta sinirlendiğim bile oldu..

Şimdi farkediyorumda KK sağolsun pc başında şekilden şekile girmişim yani..
:1hug:
Şaka bir yana bir internet sitesinin bu kadar etki yapacağını hiç ummazdım.çok şey kazandırdı bana KK..kıymetini bilin yani...

Hatta Allah izin verirse ömür boyu ayrılmayacağım,bağımı koparmayacağım dostlar kazandım..en önemliside bu oldu benim için..a.s

Ve kısmet olursa biriyle görüşeceğim bile:dance:...

Hepinizi çok seviyorum..Benide tanıyan tanımayan seven sevmeyen kim varsa öpüyorrum...hoşçakalın:a015:..elveda..:çok üzgünüm:

bihter rusyadamı oturuyosun yoksa evlenıp rusyayamı gıdıceksın?
tebrık ederım bu arada şimdiden,
insanın çok garip oluyor duyguları evlılge az kala,,
hem aglarım hem gıderım durumları olmustur hepımızde:)

canim benim allah yuvanda ailende huzur mutluluk sevgi saygiyi hic eksik etmesin insallah
omur boyunca esinle sicak yuvanda mesut ol insallah
rabbim mesut etsin bi yastikda kocatsin insallah

canım allah yuvanda mesut etsın her genc kızın hayalıdır evlenmek ama ne kadar ıstesekte(evlenmeyı) aıleden ayrılmak cok zor gelmiştir banada cok zor gelmişti ama vaktıyle ınsan alısıyo ee soyadına kadar degısıyo sıkıyosa alısma:) allahım sizi bir ömür hatta ahırette de ayırmasın canımm a.s.bu arada sen ıstanbuldan gelırken bılecıkten gecıyorsundur gel benımde mısafırım ol eskısehırı cok severım cok sıcak gelmiştir bana :asigim:

yeni yaşamında herşey gönlünce olsun tatlım.
ayrılıklar zorda olsa,yeni hayatına sevgiyle umutla başlaman dileğiyleŞeniz

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim sizlere Şeniz

Yuvanızda ne kadar mutlu olursanız bizlerde o kadar mutlu oluruz yerimseniben

Herşey gönlünüzce olsun a.s.

Şimdiden yeni yaşamında mutluluk ve huzur dilerim sana arkadaşım..a.s

İnşallah çok mutlu olursun..a.s

Ama ''elveda'' sözünü anlamadım..:sm_confused:

Yine KK da aramızda görmek isteriz seni evlendikten sonra da..a.s.

canım ya ne güzel şeyler yazmışsın....
Allah ömür boyu yeni yuvanda sana mutluluklar versin....
Ama bize neden elveda dedin....
Girmeyecek misin artık kk ya....

hayırdır? neden elveda? anlamadım ben bişi. :uhm: internet yok mu gideceğiniz yerde?

evleniyorsunuz,mutluluklar dilerim. herşey gönlünüzce olsun. :nazar:

Canım yeni kuracağın yuvada sana ömür boyu mutluluklar dilerim.
Sevgi.saygı,huzur ve mutluluk hep başucunuzda olsun.

Bendeniz hayır İstanbuldayım,Eskişehir'e gidicem :çok üzgünüm:

Çorumlum çok saol bitanemŞeniz

yazıların çok duygulandırdı benisenağlama
herkesin hayalini kurduğu birşeyde olsa evlenip aileden uzaklaşmak hele hele bilmediğin başka bir şehre gitmek çok zordur tahmin edebiliyorum
ama bir Eskişehirli olarak sana şunu söyleyebilirim Eskişehiri çok seveceksin güzel bir şehir insanlarıda sıcaktır çabuk alışırsın yani:1rolleyes:
ama K.K ya neden elveda diyosun canım onu anlamadım:sm_confused:
Neyse sana ömür boyu mutluluklar dilerim
ve şimdiden şehrimize hoşgeldin :dance:

canım duygulandırdın beni yaa
ne gitmesi kzım nereye gidiyosun
bu arada hangi şehre gitcen evlenince
aileni anladımda niye nete de elveda diyosun ! !

canım benim ben evleneli 3 yıl oldu herşey iyi gidiyor şükür
ama hala evimi odamı annemi babamı özlüyorum hergün hemde
yazın gidip uzun kaldıgımda aglayarak dönüyorum öyle zor ki
babamın gözyaşların ı gizleye gizleye aglaması geliyor gözümün önününe
inşallah herşey senin için yolunda gider tatlım allah mutlulugunu daim etsin

omur boyu mutluklar dilerim.canim allah hic aglatmasin...hersey golunce olsun..hepimiz bu gunleri gecirdik.hem agladik hem gittik...gittigin yerde mutlu ol yeteryerimseniben:nazar:

bihter ne yaptın yaa sabah sabah dağıttın benisenağlama duygularını o kadar güzel anlatmışsın ki tutamadım kendimi:çok üzgünüm: bende aynı şeyleri hissediyorum benim daha 4 ayım var şimdiden başladım kara kara düşünmeye. şehir falan da değiştirmiyorum istediğim her an ailemi görebileceğim ama hiçbirşey o odada, o yatakta uyanmanın yerini tutamaz sanırım. çok da seviyorum aşkımı o olmasa asla bırakmazdım ailemi. benim ki ''hem ağlarım hem giderim'' oluyor sanırım :icecream:

Allah mutluluğunuzu daim etsin. sen sevdiğine kavuşuyorsun darısı bizlerin başın inşallah:asigim: bu arada kk' da yerin çok belli olacak:çok üzgünüm: ama senin mutlu olman herşeyden önemli tabii ki. kendine çok iyi bak ve hep mutlu ol heppa.s.

Back
X