..ve,evime "elveda" deyişim...

bihtercigim aööah sana ömür boyu mutluluklar versin canim
ama gel güzelim kk dan kopma ya burada herbir üyenin varligi cok önemli

Allah mesut etsin, bir yastıkta kocayın inşallah:))

ama diğer arkadaşlar gibi bende anlamadım neden KK'ya da veda ettiniz.??:uhm:

umarım yeni yuvanda çok mutlu olursun canım..aynı şehirde olsaydınızı bu kadar üzülmezdin canım...ama kk ya veda olmadı şimdi..
daha düğün fotolarına bakacaktıkkkk

Eeeeee Bihter,demek ki beklenen gün geldi artık..yerimseniben
Gecelerce geyik yaptık buralarda,kimi zaman kızdık kimi zaman güldük. Her akşam toplaşırdık aynı yerde. Birbirimize neler neler anlatmadık ki di mi?:1rolleyes:
Dilerim ki çok çok mutlu olursun..Damat bey üzmez seni hiç..
Öpüyorum kocaman canım seni..Şeniz

Yeni kuracağın yuvada bir ömür boyu mutluluklar dilerim:1hug:
Rabbim ağız tadınızı bozmasın hiç..:nazar:
Ama elveda deme sakın daha çok şeyler paylaşılır burda:teselli:yerimseniben

Hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum..elveda dememin sebebi ; evlendiğimiz zaman evde pc istemiyoruz ikimizde,en iyiside bu diye düşünüyorum,yanlışmı bilmiyorum amafisfisfis Yine arada sırada buraya geldiğimde girmeye çalışırım:1rolleyes:Tabi o zaman beni unutmazsanız:çok üzgünüm:

Canım umarım herşey gönlünce olur.
Seni cok iyi anlıyorum
Kendi yuvan olması ayrı bi heyecan
ama evinden cocuklugunu gecirdigin evden ayrılmak işte bu cok koyuyo insana
insallah rabbim yüzünüzü kara cıkarmaz herdaim mutlu olursunuz..

Yeni hayatında mutluluklar dilerim...inşallah çok mutlu olursunuz....evliliğinizde BİZ olun hep canım.....şimdi evden ayrılmak çok zor gelir ama birkaç sene sonra aileni ziyaret ettikten sonra-tabiki huzur varsa-yuvama döneyim biran önce diye düşünürsün...herşey gönlünce olsun...

Allah ömür boyu mutlu etsın hiç ayırmasın mutluluklar :*

Allah gittigin yuvada sana huzur mutluluk nasip etsin Bihter'cim

Allahim guzel Rabbim aglatmasin

Ne olursa olsun baba ocagini terk etmek zordur...Umarim ask yuvanizda en guzel gunler sizinle olur

Sevgiler

Optum seni

Dilerim çok mutlu olursunuz,
Tahmin bile edemiyeceğiniz kadar,
Allah herkese gönlündekini versin,

bihtercim hiç tanışmadık senle ama mesajlarına aşinalıgım var canım bak ben eskişehirdeyim tanısırız bende yalnızım buralarda sanırım evinde net olmayacak gelir bende kk ile hasret giderirsin ailen konusuna gelince bak aşkınla bi yastıkda uyanacaksın kendi yuvan olacak inan bana sanki dogdugundan beri aşkınla yuvandaymışsın gibi oluyo özlesende evinden ayrılmak koyacak bu sefer allah mesut etsin geçim versin canım

Son düzenleme:
Allah yeni yuvanda mutlu etsin canım kendi evimden gidişim aklıma geldi birden bende memleketimden uzağa gelin oldum sende benim memleketime gidiyosun inşallah çok çabuk alışırsın... Allah mutluluğunuzu daim etsin canım..:nazar:

inşallah hep mutlu olursun Allah ım kimseye pişmanlık yaşatmasın Allah bir yastıkta kocatsın mutlu huzurlu bir yuvan olur inşallah

bır omur mutluluk dılıyorum sana Şeniz
ama neden elveda anlamadım fisfisfis

Back
X