- 27 Ekim 2008
- 5.979
- 2.431
- 723
oyyy ne güzel cümleler yazmışsın öyle.. tebessümle okudum yazdıklarını. çoook tşk ederim prensescim..:1hug:
Allah mutlu etsin canım, bir yastıkta kocayın inşallah a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy ne güzel cümleler yazmışsın öyle.. tebessümle okudum yazdıklarını. çoook tşk ederim prensescim..:1hug:
telefonlar bu gibi durumlarda ilaç gibi geliyor.. teknolojinin gözünü seveyim.. çok tşk ler tatlım a.s.
Canımm , seninle aynı heyecanları paylaştık, aynı konularda fikir alışverişi yaptık , ve şimdi bu heyecanın sonuna ama farklı bir hayatın başına geldin.. seni çok seviyorum ve herşeyin senin için en güzeli olsun istiyorum,
bu dönemlerde böyle stresler olurmuş , bende geçeicem o yollardan o zaman geldiğinde sen bana diyeceksinki hiç üzülme bunlar olacak sen keyfini çıkart, sonra geriye dönüp baktığında haline çok güleceksin diyeceksin ben eminimm.. ve sende birkaç ay sonra ne kadar boşuna kendimi hırpalamışım diyeceksin arkadaşım,, tadını çıkart bu günlerin..
Allahım utandırmasın,, çoook mutlu ol çoookk
İşte zamanı geldi ayrılığın.. Memleketimden , toprağımdan , dostlarımdan ve herşeyden önemlisi biricik ailemden ayrılma zamanı geldide çattı bile.. :gitme: Başta herşey rüya gibiydi.. sanki ayrılık vakti hiç gelmeyecek gibi hiç düşünmüyordum şehrimden kopacağım o günü. ben buraya aittim, bu kentle özleşmişti bütün iliklerim..bir başka havayı teneffüs edeceğimi hiç düşünmemiştim ki.. Ama 9 ekimde bu kentte bi misafir olucam. Gelin olucam uzak diyarlara.. sabahları annecim uyandırmıycak artık beni.. kahvaltım hazırlanmıyacak.. işe giderken beni uğurlayan annem olmayacak.. akşam yollarımı gözetleyen anneme süprizler yapamıycam.. offf peki ben nasıl dayanıcam bu ayrılığa..şimdiden özledim. düşünürken nefes alamıyorsam evlenince napıcam ben
Evet dostlar 9 ekim cuma günü kendi memleketimde , 11 ekim pazar günü ise nişanlımın şehrinde düğünümüz olacak..İçim öyle buruk ki..Yazmak , paylaşmak istedim sadece... çok garip ama çok yalnız hissediyorum bu günlerde kendimi..
İşte zamanı geldi ayrılığın.. Memleketimden , toprağımdan , dostlarımdan ve herşeyden önemlisi biricik ailemden ayrılma zamanı geldide çattı bile.. :gitme: Başta herşey rüya gibiydi.. sanki ayrılık vakti hiç gelmeyecek gibi hiç düşünmüyordum şehrimden kopacağım o günü. ben buraya aittim, bu kentle özleşmişti bütün iliklerim..bir başka havayı teneffüs edeceğimi hiç düşünmemiştim ki.. Ama 9 ekimde bu kentte bi misafir olucam. Gelin olucam uzak diyarlara.. sabahları annecim uyandırmıycak artık beni.. kahvaltım hazırlanmıyacak.. işe giderken beni uğurlayan annem olmayacak.. akşam yollarımı gözetleyen anneme süprizler yapamıycam.. offf peki ben nasıl dayanıcam bu ayrılığa..şimdiden özledim. düşünürken nefes alamıyorsam evlenince napıcam ben
Evet dostlar 9 ekim cuma günü kendi memleketimde , 11 ekim pazar günü ise nişanlımın şehrinde düğünümüz olacak..İçim öyle buruk ki..Yazmak , paylaşmak istedim sadece... çok garip ama çok yalnız hissediyorum bu günlerde kendimi..
Şeniz------------------------------a.s.güle güle yeni hjayatına git bende yeni gelin aldım tabiki aileden ayrıldı biraz üzgün ama mutluysen hayat güzel olur yerimseniben
bilmediğin uzak diyarlarda yaşamak çok zor olucak tabiki.. ömür boyu mutluluklar cnm sizede :1hug: bazen kaderin akışına kapılıp en son noktaya geldiğinde ben nerdeyim diyebiliyor insan..canım ya allah mutlu mesut etsin içim burkuldu bi kotu oldum ki bende inşallah seneye evleniyorum ve daha gideceğim il belli bile değil bi ben bi eşim ya napcaz bilmiyorum senin yazdıklarınıda okuyuncamafoldumben
canım seni nedendir bilmiyorum çok seviyorum yorumlarını takip ediyodum .cok fazla tanımasamda nısanlı oldugunu gun saydıgını bılıyodum ve o gun geldı he..yazını okurken ıcım acıdı ınankı gozlerım doldu hıslerını oradan buraya gecırebıldın .hep annenden bahsetmıssın belkı bu benı huzunlendırdı belkı senı cok sevdıgımden boyle oldum bılemıyorum.evet gidiyosun ama sevdiğine gidiyosun onunla bir hayatı paylaşmaya gidiyosun ve geride bıraktıgını düşündüklerini aslında geride bırakmıyosun biliyosunki o kapı sana hep açık olucak.ALLAH ım sana öyle güzel günler göstersin ki eşinle ve gittiğin yerde muhattap olacagın tüm insanlarla paylasımın öyle güzel olsunki aklın geride kalmasın .ALLAH ım eşinede sanada bir an bile pişmanlık hissettirmesin .her zaman her an ama her an inşallah çokkkk mutlu ol.gözlerin gülsün hep.sen mutlu olunca annende senin mutluluğunla mutlu olucak emin ol ve o zaman daha rahat alısıcak .sunuda unutma uzaktada olsa onlar orda ıstedıgın heran gıdebılırsın canım herşey gönlünce olsun aklında hiçbirşey kalmasın .bir ömür mutlu ol.saglıkla,huzurla,aşkla kal.ve istediğiniz bir zamndada hayırlısıyla sende ANNE ol inşallah .birbirimizi tanımasakta samimiyetini biliyorum sende samimiyetimden şüphe etme öpüyorum canım.güle güle git yolun açık olsun.nereye gidersen git önce ALLAH a ve artık sonrada eşine emanetsin :) sevgiler
amin cnm :Saruboceq: adapazarına gelin oluyorum..canım Allah mesut etsin.. tabi ailenden sevdiklerinden ve doğup büyüdüğün o şehirden kopmak kolay değil ama hayat bu..herşey bizim için. sen mutlu ol yeter.doğduğun yer değil,doyduğun yer demişler.. çok doğru.Allah kavuşması imaknsız olan ayrılıkar,acılr yaşatmasın..bu arada nreye gelin gidiyosun ? fisfisfis
evet sahiden öyle.. bu evden kopmama sayılı günler kala daha çok sevmeye başladım baba evimi.. yediğim yemeklerin tadı bile sanki daha tatlı geliyor damağıma.Şu ayrılık ne kadar kötü birşey..
Ne demişler ölüm Allah'ın emri de,şu ayrılık olmasaydı :gitme:
Ama sen çok da uzağa gitmiyorsun canım.
İnşallah müstakbel eşinle çooooook mutlu olursunuz..
Hem ayrılık yaşandığı zaman sevdiklerimizin değerini daha iyi anlıyoruz öyle değil mi:kedi:
çok haklısın.. beni zor günler beklediğini biliyorum.. ben nişanlıyken gittiğimde bile boğulacak gibi oluyorum o şehirde.. tamamen orda yaşamaya başlayınca karşılaşacağım sıkıntıları az çok kestiriyorum.. hemde ailemden uzakta yapayanlız bir ben :gitme:bir sene önce aynı şeyleri birebir yaşamış biri olarak sana söleyeceğim şey"seni zor günler bekliyo" olcak.üzgünüm boş teselli cümleleri kuramıycam gerçekçi olcam hazırlıklı olman için en azından.ama geçici bi dönem alışıyosun sonra zor oluyo ama alışıyosun
ilk başlarda evliliğin cazibesine kapılırsın günler geçer.sonra ayrılık acısı koymaya başlar
yavaş yavaş onada alışırsın be güzelim.insanoğlu nelere alışmıyorki.allaha şükür telefonlar var hergün konuşabiliyoruz bunada şükür
evden çıktığım anı düşünürken boğazım düğümleniyor.. inşallah zor olmaz o gün bnm için.. çok tşk ederim cnm:1hug:bir yanın deli gibi isterken evlenmeyi tam bütün engelleri aşamaları geçmiş nihayet düğün günü yaklaştığında birden bire ne yapıyorum ben deriz.. o son gün.. o evden çıkış... yeni bir milat yeni bir dönem çağın başlangıcı.. aklımızda hep acabalar.. inşallahlar maşallahlar..
inşallahh bir ömür her saniyen büyük mutlulukla geçer.dilerim hiç pişman olmazsın.
seninki daha zor imiş.. bende ilk aylarda çok sulugöz olurum biliyorum. hayatın kanunu bu diyerek teselli veriyoruz bizde kendimize :)ben 23 yıldır dizinin dibinden ayrılmadığım canım anneciğimi bırakıp hiç bilmediğim bi ülkeye geldim,
ilk bir ay her gün ağladım, hele ilk hafta durmadan ağlıyodum...
zamanla alışıyo insan ama şu an bile gözlerim dolu dolu yazarken.
3 bayram geçirdim annem babam olmadan, kolonya kokusu duymadan:çok üzgünüm:
babannem vefat etti, cenazesinde olamadım, haberini aldığımda toprağa verilmişti çoktan:a015:
gurbet çok zor tabi ama aynı mahallede oturacak olanlar bile üzülüyo baba evinden ayrıldığı için...
hayat böyle napalım, annelerimiz annelerini bırakmış, biz annelerimizi, ilerde çocuklarımız da bizi bırakacak, hayatın kanunu bu...
Allah pişman etmesin canım, çok mutlu olursun inşallah...
çok teşekkür ederim :1hug:Sizin yaşadığınız duyguları,evlenen her bayan
yaşıyor inanın,sizin mutlu yuvanızı,sizin mutluluğunuzu görmek
ailenizi sadece mutlu eder,elbette eksikliğinizi hissedecekler,
siz de hissedeceksiniz ama hayat bu,her kuş yuvadan uçar ve
kendi yuvasını yapar...Arkadaşlarımın dediği gibi
özlediğiniz anda görüntülü arasınız olur biter...
Sizi tebrik ediyorum ve ömür boyu mutluluklar diliyorum...
eee darısı da bekar bayanların başına diyelim...değil mi...?
sevgiler...
siz yine aynı ülkedesiniz en azından. birde evlenip başka ülkeye gidenler var. öyle de böyle de ayrılmak zor. allah yardımcınız olsun. arkadaşların dediği gibi ilk haftalar hatta ilk aylar zor oluyor ama alışıyor insan zamanla.
mutluluklar a.s.
Öncelikle tebrik ederim..Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah opuyorumnanaktan