ve evliliğim bitti boşandık Allahım güç ver bana

Ya eski konularinizi okudum şu kanaata vardım en baştan beri
Aslında eşin iyi biriymis en azından sorun yapan neden temyzlik yapmıyosun neden annemi aramiyosun yada gitmiyoruz neden para istiyosun yok vermem gibi vs. Biri değilmiş.
Cinsellik istiyor sen istemiyorsun bunun sebebi de senin ufak tefek isteklerin var (sürpriz yapması yada seni düşündüğünü gormek)bunları yapmıyo adam sadece içi boş tatmin olmak istiyo. Eee bir kadın önce ruhunun doyurulmasini ister,hiç bir konunda hiç bir arkadaşım bunlara deyinmemis,herkes seni suclamis. Eşin de çok istiyosa senin isteklerine cevap verseydi .yani en azından biriniz fedakarlıkta bulunup ya sen mesela istemediğin halde cinsellik yaşasaydin ama bundan sonra isteklerini yaptırmaya baslasaydin yavaş yavaş ( belki internet bagimliligindan da vazgecerdi) yada eşin önce senin ruhunu doyurupta cinsellik isteseymis yavaş yavaş oda seni ikna etseymis her gün cinselliğe. Evlilikte hiç kimsenin her istediği hooop diye olmuyo,bazen yıllarca konuşmak ,bazen sabretmek ,bazen de olduğu kadarla yetinmekle yürüyor.
Sizin ki Kıssadan hisse olmuş, konuşurken bile bazı şeylere kapalı oluşunuz etken olmuş
Neyse mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler artık önünüze bakın,bu travmayi da uzun tutmamaya kendinize söz verin ,söz verdiğiniz anda böyle de olacaktır emin olun.

ben bu yoruma birebir katılıyorum
bende boşanma aşamasındayım
"efendi sakin pc bağımlısı "eşim gün boyu kendince yaşayıp gece benden bir hareket görmeyince arkasını dönüp uyurdu

erkekte kendini istetmesini bilecek gündüz biraz flörtöz olacak , gece öyle bir etki bırakacak ki kadında isteyecek, belki de o kadar yaşadığınız şeyde yaşadığınız zaman sizi memnun etmiyordu ki artık boşverdiniz

evet ten uyumunuz yokmuş o sizden bir uyum göremiyorsa sizde ondan göremiyorsunuz

o çok ayrı bir enerji ve evlilikte olmazsa olmaz

bana eşim süpriz yapmaz , iltifat etmez gün boyu odun gibi davranır benim cilve yapmamı beklerdi, eşimde o enerji yoktu ya da bana karşı yoktu

hem bana kendimi kadın gibi hissettirememesi hemde diğer kötü özelliklerinden dolayı ben boşanmayı seçtim

bence siz daha fazla üzülmeyin elbet bugünlerde düzelecek

eğer cinsellik sizin için çok önemli değilse sizin gibi düşünen hayatta başka şeyleri paylaşacağınız biri ile tanışıp daha mutlu olursunuz

Allah yardımcın olsun Can'ım. Siz eşinle çok uzak, ve yaklaşmaya da çabalamamış iki kutup gibisiniz. Üzülme. Sürekli huzursuz Bi hayat yaşamak da zor. Onun cinselliği çok istemesi seni senin hiç istememen de onu çok yıpratacaktı, Zamanla " sen kadın mısın.." Gibi hakaretler, başka kadınlarla karşılaştırmalar, senin onun vücudundan tiksinmelerin başlayacaktı. Evlilik iyice içinden çıkılmaz bir hale gelecek, yaşlar ilerlemiş, yalnızlık korkusu daha büyük olacaktı. Allah hayırlı insanlar çıkarsın ikimizin de karşısına. İkiniz de kendimizce haklıydınız, iyi insanlarsınız belki ama bir araya gelince öbürü için dünyanın en kötü insanına dönüşüyordunuz... Üzülme, onun senin hayatından rolü bu kadarmış.

Eski konulariniza biraz goz attim, neden bosandiginizi anlamak icin. Baktim ve sunu gordum, ne kadar basit sebeplerden bosaniyorsunuz, ikiniz birden nasil evliliginizi bitiriyorsunuz. Ben nisanliyken ne kavgalar ettik, nisani bile atamadim. Esim de atmadi. Evlendim yine kavga kiyamet, yine bosanamadik. Cocuk oldu, bu sefer de yavrum hop hop korkuyor kavgalarimizdan. Kafaya koysam da ayriligi, yapamiyorum.

Sanki sizin bosanmamaniz güzel bir örnek gibi marifet gibi
bir de yazmışsınız
çocuğun psikoloji bozulsun ama aman ha boşanmayin

eşiniz en doğrusunu yapmış
çünkü siz adamı onemsemiyordunuz
adam sorunları çözmek istedikce aman o da sorun mu diye gecistirdiniz
inşallah bundan sonra anlasabileceginuz birini bulur mutlu olursunuz

Boşanmamayi marifet sayan yorumlar da çok komik
kadinlarin bu yuva evlilik bağımlılığı t7am inceleme konusu
yakinda kadinlar şey demeye başlayacak
bak bana yuvana sahip çıktım öldürdü gene bosanmadim

daha önce sizden akıl almıştım sağolun cevapladınız ama başaramadım başaramadık eşimin internet bilgisayar bağımlığı üşengeçliliği sakinliğine sinir olmalarım benim agresif tavırlarım en önemlisi de cinsel hayatımızı düzene koyamayışımız evliliğimizi bitirdi.çok ağladım direndim ama en sonunda daha fazla gururum incinmesin diye kabul ettim anlaşmalı boşanmayı 10 dk falan sürdü vergi cezası yatırmak gibi birşeydi ama 10 dakikada hayallerim ne umutlarım yitip gitti anlayacağınız adam cinsel yönden tatmin olamıyor diye evliliğimiz kayıp gitti.allah inşallah sizlere iyi insanlar karşınıza çıkartır.bizden bu kadarmış.şuan yediğim içtiğim hiçbirşeyden keyif almıyorum ruh gibiyim resmen.
Gecmis olsun diyim ne deyim başka.
Senin eski konularini bilmedigim icin birsey diyemiyorum ama.
Bosànmiş biri olarak cok zaruri sebep olmadikca kimseye bosanmayai tavsiye etmem ben.
Cok zor bir durum hele cocuk varsa.
Her insanda sorun olur kimse dort dortluk degil ki.
Keske idare edebilseydiniz.
Bosanmak bazen cozum olmuyor.rabbim yardimcin olsun.

Pasif bir es ...siz iyi diyorsunuz ama adamla eslerinizle kavga edebildiginize bile sukredin..bu türlüsü çok zor..olmayınca olmuyor arkadaşım bende hemen hemen senin gibi bir konuyla bosandim..hemde yeni gecicek arkadaşım neler geçmiyor..

insan orta sehpasını bile birine verince, 'acaba yanlış mkı yaptım' diye düşünüyor
üzülmenizin tek nedeni konfor alanınızın bozulması
ilerleyen günlerde göreceksiniz, hayatınızın en mantıklı kararını vermişsiniz
şimdi yeni hayatınızın keyfine bakın
yapamadıklarınızı yapın
elbet mutsuz olacaksınız ama mutluluk gibi bu da sonsuza dek sürmeyecek

Pasif bir es ...siz iyi diyorsunuz ama adamla eslerinizle kavga edebildiginize bile sukredin..bu türlüsü çok zor..olmayınca olmuyor arkadaşım bende hemen hemen senin gibi bir konuyla bosandim..hemde yeni gecicek arkadaşım neler geçmiyor..

sakin birisiydi ama kavga ediyorduk etmesine çok ettik son zamanlarda .ben bilgisayarı evde kumandayı saklıyordum ona kızdığımda kavga mecbur çıkıyordu.
bana beni sevmedin sevsen yatakta uzanıp hiçbir şey yapmadan uzanmazsın benimle ilgilenmekten hoşlanırsın derdi tatmin olmuyormuş öyle beyefendi tabi haklı mı da bilmiyorum çünkü daha önce kimseyle ilişkim olmadı eee doğal olarak arkadaşlarıma da soramıyorum siz nasıl yapıyorsunuz bu işi diye.

annemede saygı göstermiyorsun kadına bir anne demeyi bile çok görüyorsun ben senin annene anne diyorum demeye başladı cinsellik bahanesiyle boşanmak isteyince bu anneye saygıda bahanesi oldu gibi düşünüyorum

cinsel yonden tatmin olamadıgım bir evliliği sürdürmek benim için de çok zor olurdu
istemediğini ve tedaviye inanmadığını demişsin ilk konunda
doğru gitmeyen cinsel hayat eşlerin birbirine karşı tahammülünü düşürüyor bence
ben çok sinirli ve toleranssız oluyorum eşime karşı mesela
öfke duyuyorum yaptığı ufacık hata gözüme batıyor
asıl probleminiz buymuş ve diğer şeyler de üstüne tuz biber olmuş
artık yolunuza bakın
bir daha evlenecek olursanız önce cinsel isteksizlik durumunuzu çözün
belki siz de doğru kişiyi bulucaksınız

eşim de boşanma aşamasında aynısını dedi sakın cinsellik problemini çözmeden evlenmeye kalkma başkasının da başını yakma dedi. burada kadınlar eşim çok isteksiz diye yakındıkları başlıkları okuyorum benim evleneceğim insanın libidosu öyle düşük olmalıymış nasip kader işte...

Cinsel problemler evliliği bitirmek için yeterli sebeptir.
Ama sizin tek sorununuz cinsellik değilmiş anladığım kadarıyla. Gayet efendi, işinde gücünde, evine bağlı adamı zorla uzaklaştırmışsınız kendinizden.
Hakkınızda hayırlısı olsun, üzmeyin kendinizi. Zaten yürüme ihtimali düşük olan bir evlilikmiş. Bugün olmazsa yarın olacaktı.

efendi işinde gücünde ama bilgisayar bağımlısı da aynı zamanda ve temizlik işlerinde çok da yardım etmeyen birisi .hepten melek değil.

efendi işinde gücünde ama bilgisayar bağımlısı da aynı zamanda ve temizlik işlerinde çok da yardım etmeyen birisi .hepten melek değil.

Bu problemlerin de cinsel uyuşmazlıktan kaynaklandığını düşünüyorum ben. Açıkçası cinsel yönden beni mutlu edemeyen bir insanla paylaşımım da belli seviyede olur, hoşgörüm belli bir yerde kalır.

Canim kim bilgisayar telefon bagimlisi degil ki bana goster .
Bagimli olan o kadr cok insan var ki.benim eniatem mesela surekli elinde telefon hic cociga faln yardim etmez napsin ablam onu bosasin mi?
Herkeain bi kusuru var illlaki.
Ama sunu derim kadinlar cinsellikte eslerinin isteklerini karsilamalilar bence.
Illa cicek almasina gerek yok..

daha önce sizden akıl almıştım sağolun cevapladınız ama başaramadım başaramadık eşimin internet bilgisayar bağımlığı üşengeçliliği sakinliğine sinir olmalarım benim agresif tavırlarım en önemlisi de cinsel hayatımızı düzene koyamayışımız evliliğimizi bitirdi.çok ağladım direndim ama en sonunda daha fazla gururum incinmesin diye kabul ettim anlaşmalı boşanmayı 10 dk falan sürdü vergi cezası yatırmak gibi birşeydi ama 10 dakikada hayallerim ne umutlarım yitip gitti anlayacağınız adam cinsel yönden tatmin olamıyor diye evliliğimiz kayıp gitti.allah inşallah sizlere iyi insanlar karşınıza çıkartır.bizden bu kadarmış.şuan yediğim içtiğim hiçbirşeyden keyif almıyorum ruh gibiyim resmen.
cnm hicc üzülme diger konularınıda okudum yazık kı erkek azmanı kadınlar esini taslıcagına seni taslamıslar bence sen böyle üzüntüye falan takılma esin seni kaybetmis bence sendne dünyada 1 tane var 2 degil seven adam gelir yalvarırı gönül yapar yapmayana elveda isin de var ohhh pasa gibi yasa gitsin bak yaz geldi al 1 hafta izin git bi bodrum yap

erkek doktora git dedi diye prens yapıldı ama kimse demiyo baska nasıl yaklastı sen sabah aksam istedigim gibi olma sonra gece cinsellk iste yok yaaa oldu pasam senle oynıcam burdaki yorumlarıda cok takma cnm...

Cinsel probleminiz yokmuş , sadece iletisimsizlikmis aslında tek sorun.

Eşiniz boşanmaya seçmek yerine , suclayici konuşmak yerine , terapi teklif edebilirdi.

Erkeklerin bir sorunu olduğunda kadın daha anlayışlı oluyor.

Bunun hamileliği, lohusaligi, hastalığı, kötü günü var. Evlilik cinsellik değil paylasimdir. Hayat arkadaşlığı bu değil.

" iyi günde , kötü günde " ömrümde duyduğum en büyük yalan..

Ne alayı yahu?
Konuya yorum yapın lütfen, yorumlara değil.

Sizlerde lütfen o zaman yorumlarinizi terazide tartip öyle yapın,ne biliyorsun kocası gul gibi sabırlı biri olduğunu .ne biliyorsun mulayim bi adam oldugunu da abuk subuk kadına yukluyorsun herşeyi ,demem o ki büyük konuşma hele ki bilip bilmeden yorum olsun diye milletin yarasına tuz basmayin

Bence tüm sorun evlilik kavramını tam anlayamamak sırf sizin için demiyorum çoğu evlilik böyle daha karşındakini tanımayı bırak evliliğin ne demek olduğunun bilincine varmadan yapılan evlilikler bitmeye mahkumdur her zaman kağıt üzerinde bitmese de yüreklerde biter. Evlilik sadece seviyoruz aşığız iyi anlaşıyoruz diyerek adım atılacak birşey değildir. Aşk sevgi elbette olacak ama cinsellik ekonomi kişisel gelişim bunlarda çok önemli evlilik öyle fedakarlıklarla da yürütülecek bir şey değil. Her zaman ortak payede mantıklı ve adil bir biçimde buluşmaktır. Bunun başarabilmek içinde önce insan kendini buna hazırlamak zorundadır. Kişi neleri yapabilir neleri asla yapamaz bunları oturup açıkça kendine dile getirmelidir. Ve karşısındaki kişiyle de karşılıklı paylaşmalıdır bunları. Umarım kişisel gelişiminizi tamamladan ve kendinizi tanımadan tekrar bir evlilik gerçekleştirmezsiniz.

sakin birisiydi ama kavga ediyorduk etmesine çok ettik son zamanlarda .ben bilgisayarı evde kumandayı saklıyordum ona kızdığımda kavga mecbur çıkıyordu.
bana beni sevmedin sevsen yatakta uzanıp hiçbir şey yapmadan uzanmazsın benimle ilgilenmekten hoşlanırsın derdi tatmin olmuyormuş öyle beyefendi tabi haklı mı da bilmiyorum çünkü daha önce kimseyle ilişkim olmadı eee doğal olarak arkadaşlarıma da soramıyorum siz nasıl yapıyorsunuz bu işi diye.

annemede saygı göstermiyorsun kadına bir anne demeyi bile çok görüyorsun ben senin annene anne diyorum demeye başladı cinsellik bahanesiyle boşanmak isteyince bu anneye saygıda bahanesi oldu gibi düşünüyorum
amacın neydide anne demiyorsun adam haklı ya .. ben sizi seni çözemedim ..hoş çözülecek bişşeyde kalmamış gerçi.

Sizlerde lütfen o zaman yorumlarinizi terazide tartip öyle yapın,ne biliyorsun kocası gul gibi sabırlı biri olduğunu .ne biliyorsun mulayim bi adam oldugunu da abuk subuk kadına yukluyorsun herşeyi ,demem o ki büyük konuşma hele ki bilip bilmeden yorum olsun diye milletin yarasına tuz basmayin

Eski konularından biliyoruz arkadaşım, kendi anlatmış. Tövbeler tövbesiii.

Bir süre sonra ne kadar doğru bir şey yapmış olduğunu düşünmen çok olası...

Back
X