- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi zeynep1461
Ya eski konularinizi okudum şu kanaata vardım en baştan beri
Aslında eşin iyi biriymis en azından sorun yapan neden temyzlik yapmıyosun neden annemi aramiyosun yada gitmiyoruz neden para istiyosun yok vermem gibi vs. Biri değilmiş.
Cinsellik istiyor sen istemiyorsun bunun sebebi de senin ufak tefek isteklerin var (sürpriz yapması yada seni düşündüğünü gormek)bunları yapmıyo adam sadece içi boş tatmin olmak istiyo. Eee bir kadın önce ruhunun doyurulmasini ister,hiç bir konunda hiç bir arkadaşım bunlara deyinmemis,herkes seni suclamis. Eşin de çok istiyosa senin isteklerine cevap verseydi .yani en azından biriniz fedakarlıkta bulunup ya sen mesela istemediğin halde cinsellik yaşasaydin ama bundan sonra isteklerini yaptırmaya baslasaydin yavaş yavaş ( belki internet bagimliligindan da vazgecerdi) yada eşin önce senin ruhunu doyurupta cinsellik isteseymis yavaş yavaş oda seni ikna etseymis her gün cinselliğe. Evlilikte hiç kimsenin her istediği hooop diye olmuyo,bazen yıllarca konuşmak ,bazen sabretmek ,bazen de olduğu kadarla yetinmekle yürüyor.
Sizin ki Kıssadan hisse olmuş, konuşurken bile bazı şeylere kapalı oluşunuz etken olmuş
Neyse mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler artık önünüze bakın,bu travmayi da uzun tutmamaya kendinize söz verin ,söz verdiğiniz anda böyle de olacaktır emin olun.
ben bu yoruma birebir katılıyorum
bende boşanma aşamasındayım
"efendi sakin pc bağımlısı "eşim gün boyu kendince yaşayıp gece benden bir hareket görmeyince arkasını dönüp uyurdu
erkekte kendini istetmesini bilecek gündüz biraz flörtöz olacak , gece öyle bir etki bırakacak ki kadında isteyecek, belki de o kadar yaşadığınız şeyde yaşadığınız zaman sizi memnun etmiyordu ki artık boşverdiniz
evet ten uyumunuz yokmuş o sizden bir uyum göremiyorsa sizde ondan göremiyorsunuz
o çok ayrı bir enerji ve evlilikte olmazsa olmaz
bana eşim süpriz yapmaz , iltifat etmez gün boyu odun gibi davranır benim cilve yapmamı beklerdi, eşimde o enerji yoktu ya da bana karşı yoktu
hem bana kendimi kadın gibi hissettirememesi hemde diğer kötü özelliklerinden dolayı ben boşanmayı seçtim
bence siz daha fazla üzülmeyin elbet bugünlerde düzelecek
eğer cinsellik sizin için çok önemli değilse sizin gibi düşünen hayatta başka şeyleri paylaşacağınız biri ile tanışıp daha mutlu olursunuz