ve evliliğim bitti boşandık Allahım güç ver bana

Eski konuları okudum şimdide resmen boşu boşuna boşanmışsın. Temizliğe yardım etmiyor falan. Ada'm senin maaşına karışmıyormuş haftada yarım gün kadın tutsaydın olur biterdi tam gün gelse yemek bile yapar giderdi 2-3 günlük. Dışarı çıkmak istiyorsan kendi sosyal hayatını oluşturaaydın keşke. Ne diyelim hayırlısı olsun yazık olmuş önünüze bakın arrık
ben de okudum ve lonu sahibi kocasini sevmiyormus ve adam akillilik etmis bosanmis keske kadinlarimizda bu kadar akilli olabilseler

Eşinize ben çok hak vermedim doğrusu bunlar evliliği yıkmak için yeterli sebep degil
Bende ayni seyi dusunuyorum. Adam sorunlari cozmek adina birseyler yapmak yerine direk bosanmayi kafasina koymus. Cinsellik onun icin onemliymiste romantik suprizler yapmis mi esine askla sevgiyle yaklasmis mi? Ya karim disari cikmak istiyo deyip ciksaydi aksamda guzel sozcuklerle yaklassaydi eminim konu sahibide sevke gelirdi cinsellik diye bi sorun kalmazdi ama sen karinin her istedigini reddet hemde kirici cumlelerle aksamda "hadi gel" de gelmeyincede hadi bosanalim. Yok boyle bir dunya

Hakkında hayırlısı olsun. .
Üzülme canım . .
Yürümüyorsa boşanmak normal . .
Cinsellik, saygı ve sevgi önemli. .

Rabbim güç versin.
Her bitiş güzel bir başlangıçtır.
Umarım sizin için çook daha hayırlısı ve güzeli olur.

Bence kadini bukadar suclamamali,kadin ayrilmamak icin direnmis evet sorublar olabilir kimin yok ki...hemen adam.niye vazgeçiyor az daha sabretse çözülecek cinsel.sorunlar da agresiflikte...
Bir arkadasimda sizin gibi isteksizlik var vede agresif ama özünde cok temiz cok hanim bir kiz...esine hircinda olsa adam asla bosanmak istemiyor ben seni seviyorum olsum diyor eşine...belki adamin bu guzel sadakatininka karşılığı tum sorunlar zamanla çözülecek..,
Bu konudaki adam iyi hosta bosanmak yerine sabretse...katiliyorum cinsellik önemli ama kadin evliligi sürsün istemis tedavide olurdu orta yolsa bulunurdu... bosanmak cok kolay olmus artik..,

Sevgili arkadasim buda senin imtihanin...hatalida olsan tum suc sende degil...kendini Allaha ver,duaya namaza ver tedavi ol...burasi nihayetinde gecici hayat

bi iki ay snra peşine takılr tekrar deneyelm die.. yada üç yıl geçer 5 yıl geçer..birini bulup ondanda skılnca sana geri dönmek isteyecek .. boşanpta eşi rhtsz etmeyen hç görmedm
yeni bi yol çiz kendine. özgürlüğn tadını çıkarmaya çalış. yeni planlar yeni arkadaşlar vs... mutlu ol Allah yardmcn olsn

Cinsel problemler evliliği bitirmek için yeterli sebeptir.
Ama sizin tek sorununuz cinsellik değilmiş anladığım kadarıyla. Gayet efendi, işinde gücünde, evine bağlı adamı zorla uzaklaştırmışsınız kendinizden.
Hakkınızda hayırlısı olsun, üzmeyin kendinizi. Zaten yürüme ihtimali düşük olan bir evlilikmiş. Bugün olmazsa yarın olacaktı.
Bu ne saçma bi yorum .ne kadar alaycı yazık .insanlar tahammül edemedikleri şeye en fazla ne kadar anlayışla yaklasirki.üçüncü kişiler de yok bu sonuca gelmeleri için ikisi ?
Allah hakında h ayirlisini nasip etsin bu yeni duruma ali aman zor olacak belki ama daha iyi olabilirsin kim bilir canim.artık yeni yoluna bak.

Kocan gerçekten haklıymış. Hayatın iyiymiş farkına varmamışsın. Umarım bundan sonraki hayatlarınızda ikiniz de mutlu olursunuz. Ama size tavsiyem kendi cinsellik sorununuzu çözmeden yeni birini hayatınıza almayın. Düşündüğünüz kadar basit değil.

Evliliginizin sorununu esinizin cinsel anlamda tatmin olamamasi demissiniz ama eski konulariniza bakinca daha cok sorun sizin cinsellige yaklasimsizliginiz yuzunden olmus gibi duruyor. Oyle bosanilacak bi sorun goremedim konularinizda artik olan olmus Allah karsiniza istediginiz gibi birini cikartir insallah hayirlisi olsun

Eski konulariniza biraz goz attim, neden bosandiginizi anlamak icin. Baktim ve sunu gordum, ne kadar basit sebeplerden bosaniyorsunuz, ikiniz birden nasil evliliginizi bitiriyorsunuz. Ben nisanliyken ne kavgalar ettik, nisani bile atamadim. Esim de atmadi. Evlendim yine kavga kiyamet, yine bosanamadik. Cocuk oldu, bu sefer de yavrum hop hop korkuyor kavgalarimizdan. Kafaya koysam da ayriligi, yapamiyorum.

hepsi halledilir nedenlermiş cinsellik hariç.
cinsellik yeterli düzeyde olmazsa istersen dünyanın en iyi kadını ol, en uyumlu insanı ol, o evlilik yürümez. eşin cinsel yönden tatmin olmadığı için üşengeç, asabi, pc tv düşkünü olmuş. sana da tedavi ol demiş, sen istememişsin.
eşin haklıymış sonuna kadar.
sen en azından bundan sonrası için cinsel sorunlarını halletmeye bak. belki yeniden evlenirsen, aynı sebepten boşanmak zorunda kalma.
adamda sorun yok konu sahibi haftada bir istiyormuş eşi hergün yani problem konu sahibinde

cinsel yonden tatmin olamadıgım bir evliliği sürdürmek benim için de çok zor olurdu
istemediğini ve tedaviye inanmadığını demişsin ilk konunda
doğru gitmeyen cinsel hayat eşlerin birbirine karşı tahammülünü düşürüyor bence
ben çok sinirli ve toleranssız oluyorum eşime karşı mesela
öfke duyuyorum yaptığı ufacık hata gözüme batıyor
asıl probleminiz buymuş ve diğer şeyler de üstüne tuz biber olmuş
artık yolunuza bakın
bir daha evlenecek olursanız önce cinsel isteksizlik durumunuzu çözün
belki siz de doğru kişiyi bulucaksınız

boşanmışsınız ama neden boşandığınızın farkında değilsiniz
eşinizin sorun ettiği konuları çözmek yerine küçümsüyorsunuz hala.
açıkçası boşanmak doğru bir karar olmuş eşiniz için bende şahsen kabullenişe geç birini istemezdim hayatımda.
umarım yakın zamanda toparlanırsınız

Ya eski konularinizi okudum şu kanaata vardım en baştan beri
Aslında eşin iyi biriymis en azından sorun yapan neden temyzlik yapmıyosun neden annemi aramiyosun yada gitmiyoruz neden para istiyosun yok vermem gibi vs. Biri değilmiş.
Cinsellik istiyor sen istemiyorsun bunun sebebi de senin ufak tefek isteklerin var (sürpriz yapması yada seni düşündüğünü gormek)bunları yapmıyo adam sadece içi boş tatmin olmak istiyo. Eee bir kadın önce ruhunun doyurulmasini ister,hiç bir konunda hiç bir arkadaşım bunlara deyinmemis,herkes seni suclamis. Eşin de çok istiyosa senin isteklerine cevap verseydi .yani en azından biriniz fedakarlıkta bulunup ya sen mesela istemediğin halde cinsellik yaşasaydin ama bundan sonra isteklerini yaptırmaya baslasaydin yavaş yavaş ( belki internet bagimliligindan da vazgecerdi) yada eşin önce senin ruhunu doyurupta cinsellik isteseymis yavaş yavaş oda seni ikna etseymis her gün cinselliğe. Evlilikte hiç kimsenin her istediği hooop diye olmuyo,bazen yıllarca konuşmak ,bazen sabretmek ,bazen de olduğu kadarla yetinmekle yürüyor.
Sizin ki Kıssadan hisse olmuş, konuşurken bile bazı şeylere kapalı oluşunuz etken olmuş
Neyse mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler artık önünüze bakın,bu travmayi da uzun tutmamaya kendinize söz verin ,söz verdiğiniz anda böyle de olacaktır emin olun.

Bu ne saçma bi yorum .ne kadar alaycı yazık .insanlar tahammül edemedikleri şeye en fazla ne kadar anlayışla yaklasirki.üçüncü kişiler de yok bu sonuca gelmeleri için ikisi ?
Allah hakında h ayirlisini nasip etsin bu yeni duruma ali aman zor olacak belki ama daha iyi olabilirsin kim bilir canim.artık yeni yoluna bak.

Ne alayı yahu?
Konuya yorum yapın lütfen, yorumlara değil.

Bende ayni seyi dusunuyorum. Adam sorunlari cozmek adina birseyler yapmak yerine direk bosanmayi kafasina koymus. Cinsellik onun icin onemliymiste romantik suprizler yapmis mi esine askla sevgiyle yaklasmis mi? Ya karim disari cikmak istiyo deyip ciksaydi aksamda guzel sozcuklerle yaklassaydi eminim konu sahibide sevke gelirdi cinsellik diye bi sorun kalmazdi ama sen karinin her istedigini reddet hemde kirici cumlelerle aksamda "hadi gel" de gelmeyincede hadi bosanalim. Yok boyle bir dunya
Değilmi hep kadın melek olmalı kadın idare etmeli kadın kadın kadın herif bir çırpıda yuvasını yikmis

Eski konulariniza biraz goz attim, neden bosandiginizi anlamak icin. Baktim ve sunu gordum, ne kadar basit sebeplerden bosaniyorsunuz, ikiniz birden nasil evliliginizi bitiriyorsunuz. Ben nisanliyken ne kavgalar ettik, nisani bile atamadim. Esim de atmadi. Evlendim yine kavga kiyamet, yine bosanamadik. Cocuk oldu, bu sefer de yavrum hop hop korkuyor kavgalarimizdan. Kafaya koysam da ayriligi, yapamiyorum.
Sizin durum da pek ic acici gozukmuyor.

Ne alaka?

Back
X