Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hem laf sokarım hem çimdiklerim hemde bırakır giderim o da o mağazada ne hali varsa görsün
yanında benim olmam yada olmamam hiç önemli değil eşim benden başkasına bakıyorsa daha fazlasını da hakeder sanıyorum ki klava:
Malesefff benim işaretleyebileceğim bir seçenek yoktu
Eve gitmeyi falan beklemez gözlerini oyardım benimkinin burnundan getirirdim bir daha bana sormadan aynaya bile bakmazzzzzz
Tepki vermem,aksam eve gidince canina okurum,diyecem ama tam öyle degil.Mutlaka suratim hemen asilir.O magaza gezmesi bana zevk vermez artik.Veeee eve gidince canina okurum.
bu bana yapilan saygisizliktir diye dusunuyorum,kizdigimi belli eder,(tabi benim okuze)ceker giderim ordan,artik rahat rahat bakabilir,cehenneme kadar yolu varşakkıdı:1closedeyes:
ya kızlar yazılarınızı okunca ben napıcamı bılemedım.karar veremedım bı turlu.ama sanırsam senınle sonra hesaplasacagız der sonra onunda gormesını saglayacak sekılde ben de magazadakı en yakısıklı erkege bakarım.laf aramızda gozlerım ve bakıslarım etkıleyıcıdır. benım okuzu de oyle tavlamıstım.baktıgımda mutlaka fark edıp bakar bu da ona yeter dıe dusunuorum.İNTİKAMI EN İYİ KADIN ALIR :jeyyar: