• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve gözler...

Tepkiniz ne olurdu ?

• Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.

OY: 108 16,5%
  • Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

OY: 157 23,9%
  • Tepki vermem akşam eve gidince canını okurum.

OY: 87 13,3%
  • Hiç tepki vermem sabırla izlerim.

OY: 108 16,5%
  • Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.

OY: 196 29,9%

• Ankete Katılan
    656
Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim. :dilcikar:

hem laf sokarım hem çimdiklerim hemde bırakır giderim o da o mağazada ne hali varsa görsün
yanında benim olmam yada olmamam hiç önemli değil eşim benden başkasına bakıyorsa daha fazlasını da hakeder sanıyorum ki :oklava:

Malesefff benim işaretleyebileceğim bir seçenek yoktu
Eve gitmeyi falan beklemez gözlerini oyardım benimkinin burnundan getirirdim bir daha bana sormadan aynaya bile bakmazzzzzz

Tepki vermem,aksam eve gidince canina okurum,diyecem ama tam öyle degil.Mutlaka suratim hemen asilir.O magaza gezmesi bana zevk vermez artik.Veeee eve gidince canina okurum.

bu bana yapilan saygisizliktir diye dusunuyorum,kizdigimi belli eder,(tabi benim okuze)ceker giderim ordan,artik rahat rahat bakabilir,cehenneme kadar yolu varşakkıdı:1closedeyes:

neden evi bekleyimki orda tokati patlatirim gorunen yerine ki bir daha yapamasin

tepki vermem kızılcak bişi yokki kaydirigubbakcemile3 göze yasak yok hem.

eşim bakmazda baktı farzedelim elini tırnaklar ve suratımı asardım.....eve gelincede artık ne olurdu bilemiyorum.

Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim
aynen yaparım hiç acımam valla

Etini cimdikler,ayağına basar,dürterim....:mymeka:
Akaşama burnından fitil fitil getiririm.:mymeka:

Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.

ya kızlar yazılarınızı okunca ben napıcamı bılemedım.karar veremedım bı turlu.ama sanırsam senınle sonra hesaplasacagız der sonra onunda gormesını saglayacak sekılde ben de magazadakı en yakısıklı erkege bakarım.laf aramızda gozlerım ve bakıslarım etkıleyıcıdır. :delphin: benım okuzu de oyle tavlamıstım.baktıgımda mutlaka fark edıp bakar bu da ona yeter dıe dusunuorum.İNTİKAMI EN İYİ KADIN ALIR :jeyyar:

beğendiysen alalım hayatım ama galiba satılık değil derdim..

benim öküze bitane carparim
ordan cikincada canina okurum bütün gün konusur dururum
ayyyyy sinirlendim bak

Back
X