• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve gözler...

Tepkiniz ne olurdu ?

• Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.

OY: 108 16,5%
  • Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

OY: 157 23,9%
  • Tepki vermem akşam eve gidince canını okurum.

OY: 87 13,3%
  • Hiç tepki vermem sabırla izlerim.

OY: 108 16,5%
  • Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.

OY: 196 29,9%

• Ankete Katılan
    656
heheyttt benim öküzü bırakır başka mağazaya geçer inat içinde bir maaaşlık alışveriş yaparımmm oda öküzlük etmeseydi ödesin :Roflol: :Roflol:

VALLA ÖÖLE Bİ SAHNEYİ ALLAH GÖSTERMESİN BANA ACIRIM KOCAMIN HALİNEEE Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! İKİSİNEDE BAKARAKK KOLAY GELSİN BEN RAHATSIZ ETMİYİM İSTERSEN KOCACIM HADİ SEN DEVAM ET DEYİP ÇEKİP GİDERİMM Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! ODA VURSUN KAFASINI DAŞLARAAA Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

çok bozulurdum en başta içimden kükrer belli etmez ama evde bilemem ne olur.....

öyle bi çimdik atarım ki gözlerini yerinden daha iyi fırlatırım

öküzümüde alır başka mağazaya geçerim ama bunun hesabını akşam evde sorarım....:1ninca:

:1yes2: sadece suratımı asar onu orda bırakır başka yere giderdim...

Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

görmemiş gibi yapar önce bak ne hoş bayan deyip imada bulunurum.benim herif bu laftan sonra yine kaçamak bakıyorsa sonuçlarınıda kabul etmiş demektir.ötesini o düşünsün.

hiç tepki vermem walla aynı şeyi bende ona yaparım ondan sonrada bakarız beymiz neler hissetmiş:1yes2:

Vallahi böyle bir durumda sabırla izlemenin dışında bütün şıkları gerçekleştiririm. Önce okkalı bir cimcik atar,sonra her ikisine de zekice lafı sokar, öküzü mağazada bıkarıp eve gider, akşamda cesaret edip gelirse canına okurdum. (Daha henüz evli değilim ama kesin yaparım,nişanlım da bunu yapacağımı akıl eder beni de kendini de o duruma düşürmez sanırsam :)))

Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim....

ankete söyle bir madde eklenmesini istiyorum..
"bende etrafımdaki yakışıklı birine gözümü diker, onu süzerim.eşimle hiç ilgilenmem umursamam.."
ben böyle yapmayı tercih ederim..

slm kızlar ben yeni üyeyim.nişanlıyım bende benım aşkım kesınlıkle ole bişi yapmaz ama egerkı olurda şeytana uyarsa eve gıdınce düşünürüz :mymeka: :enbuyukgs:

Sabırla beklerdim daha ne kadar abartacağını sonunda da kafasına çantayı indirirdim. :mymeka:

Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim kesinlikle

Back
X