Kizlar kac gundur icim huzursuzdu beni mutsuz eden biseyler vardi ama cozemiyordum. Gece uyku tutmadi facede sevgilimin profiline bakiyodum sonra arkadasi takildi gozume profiline girdim baktim fotograflar eklemis benim sevgilimde var etiketlemis. Etiketteki isim sevgilimin ismi ama tikladim giremedim. Sonra kardesimin hesabindan denedim isme tiklayinca profili acildi. Yani ikinci bi hesap acmis ve beni engellemis. Baktim ailesini, arkadaslarini eklemis, birsuru kiza abone olmus, abone oldugu kisilerinde acik sacik resimleri var yani amac ortada
Akilli beni de engellemis bulamasin diye ama Allah gosterdi bana gercekleri hissediyodum daha fazla aptal yerine konulmadan gordum herseyi. Bi insan nasil yapar bunu ya cok seviyodu beni kaybetmekten korkuyodu asktan sevgiden bahseden insana bakin. Benim butun erkek arkadaslarimi sildiriyo kiskanclik yapiyo kendi gizli gizli bi haltlar yemeye calisiyo
Cok canim yaniyo bugun dogum gunuydu ona guzel bi hediye vericem onu terkedicem. Ben onu uzmeye kiyamazken o bana neler yasatti bunlari haketmedim ben