Ve haketmedigim son :(

Canım bak olgun birisin hatalarının sunduğu şeylerin yalan oldugunu bliyosun bitirip kurtulman en iyisi senin için hakkında hayırlısı olsun eminim zordur ama böyle daha çok üzülürsün

evet 2 gundur ne cekiyorum simdiden boyleyse ilerde kimbilir neler olur :26:

evet unutmak zor olabılır ama gerçekleri gördün sakın taviz verme haklıysa sana döner ama senden başka sanal hayatı kurmus guvenını kırmış tutsak olma sevgine zamana bırak ..ve ayrıl ondan

Olay ilk olduğunda tavrını koyup iletişimini kesmezsen, sonradan ayrılman gerektiğini bilsende uygulaması zor oluyor..
Senin şu an yaptığın sadece kendine işkence.. Güvenin sarsıldı ve artık onunla olmayacağını biliyorsun aslında ve onu eskisi gibi temiz sevgilin olarakta göremeyeceksin.. Ama işte olay bunları bilmekle yetmiyor net karar verip uygulamak gerekiyor..

evet unutmak zor olabılır ama gerçekleri gördün sakın taviz verme haklıysa sana döner ama senden başka sanal hayatı kurmus guvenını kırmış tutsak olma sevgine zamana bırak ..ve ayrıl ondan

evet ne derse desin benim ogrendigimi bildigi halde kapatmadi o faceyi. ismini degistirdi o kadar. ve yalan soyleyen insanlardan nefret ederim surekli yalan soyluyo. :20:

Olay ilk olduğunda tavrını koyup iletişimini kesmezsen, sonradan ayrılman gerektiğini bilsende uygulaması zor oluyor..
Senin şu an yaptığın sadece kendine işkence.. Güvenin sarsıldı ve artık onunla olmayacağını biliyorsun aslında ve onu eskisi gibi temiz sevgilin olarakta göremeyeceksin.. Ama işte olay bunları bilmekle yetmiyor net karar verip uygulamak gerekiyor..

tavrimi koydum ama bundan sonra hayatimda olmicagini dusunmek bana cok aci veriyo. ayrilalim ama yine de olsun istiyorum gitmesin. arkadas kalalim dicem. herseyi birden silip atamiyorum onsuzluga alismam gerekiyo.

tavrimi koydum ama bundan sonra hayatimda olmicagini dusunmek bana cok aci veriyo. ayrilalim ama yine de olsun istiyorum gitmesin. arkadas kalalim dicem. herseyi birden silip atamiyorum onsuzluga alismam gerekiyo.

Arkadaş kalman sana zarar olur bence.. Konuşurken, birden mutlu olduğun bir anda "keşke eskisi gibi olsak" demeyecek misin?
Ve arkadaş kalalım demende onun egosunu yükseltir.. Neler yaptım benden vazgeçemiyor şeklinde algılar.. -ki öyle-
Yinede sen bilirsin tabi..

Arkadaş kalman sana zarar olur bence.. Konuşurken, birden mutlu olduğun bir anda "keşke eskisi gibi olsak" demeyecek misin?
Ve arkadaş kalalım demende onun egosunu yükseltir.. Neler yaptım benden vazgeçemiyor şeklinde algılar.. -ki öyle-
Yinede sen bilirsin tabi..

Evet ama en azindan acim hafiflicek o yuzden boyle demeyi dusunuyorum :(

Herseye yeniden baslayalim senin sozunden cikmicam dedi ama guvenemem artik o kadar yalanin ustune devam edemem.

Bence de içine sindiremezsin artık. Onunla konuşurken mutlu olmaların falan sahte gibi gelmeye başlayacaktır zamanla.
Hakkında hayırlısı olsun diyorum ama her ne yaparsan yap kesinlikle kendini kandırma:50:

Kizlar 1 saattir konusuyoduk beni dinlemeden kapatiyodu en sonunda sifresini vermesini istedim vermezsen biter ya ben ya sifre dedim. o kadar tehdit ettim ama vermedi vermicem dedi. Sonra da beni arama mesaj atma bidaha dedi ve yuzume kapatti :14: cok aci cekiyorum buna nasil dayanicam ben :14:

Bir kere güven yitirilince eskisi gibi olmuyo derler di gerçekten doğruymuş bunu yaşayarak gördüm
Affettim ama hep şüphe duydum ondan ne kadar sevsemde eskisi gibi olamadım
Olan yine bana oldu yani
Bazen kaçınılmaz sonu ertelememek lazım

Demek ki senin karakterin buna izin vermiyor başkası olsa affeder umursamaz , ama bu senin yapın
Kendini değiştiremezsin ve bence değiştirmede kendinden ödün verme
Affedince suyu çıkıyo herşeyin gerçekten ...

Kizlar 1 saattir konusuyoduk beni dinlemeden kapatiyodu en sonunda sifresini vermesini istedim vermezsen biter ya ben ya sifre dedim. o kadar tehdit ettim ama vermedi vermicem dedi. Sonra da beni arama mesaj atma bidaha dedi ve yuzume kapatti :14: cok aci cekiyorum buna nasil dayanicam ben :14:

Aynı sahneyi kaç defa gördüm lütfen benim yaptığım hataları yapma
Suçlu olduğu için böyle davranıyor senin üstüne geliyor sırf kötü hisset diye
Arama sorma ya bırak ne hali varsa görsün bu sonu hazırlayan o olmadımı ? Senin hiç bir suçun yok

Beni dinlersen pişman olmazsın

yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm, insan aynı acıyı yaşayınca karşısındakinin hislerini daha iyi anlıyor. bir şeylerin ters gittiğini hissediyoruz somut bir durum olmasa da ve maalesef o huzursuzluğun kaynağı çok geçmeden de ortaya çıkıyor. şimdi sana iyi ki bu aşamada öğrendin desem biliyorum fayda etmeyecek ancak zaman geçince anlayacaksın. acı çekiliyor elden başka bir şey gelmiyor ama geçiyor bunu bilmek umarım biraz teselli eder seni. daha ağırlarını tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum sana... umarım sana açıklama yapmasına ya da kandırmasına izin vermezsin tekrar. aldatmak ya da aldatmaya meyletmek bir hata değil, kişilik bozukluğu kanımca. insanın mayasında varsa kendine de engel olamıyor ve acı çeken taraf maalesef her daim biz oluyoruz.

3 aydır bir ilişki içindesiniz ve ilişkiniz resmen sanal yani bir kere görüşmüşsünüz sadece bu kadar çabuk vazgeçilmez yapan nedir bu erkekleri anlamıyorum açıkçası İnsanlar yıllarını verdiklerini kişilerden, çocuklarının babasındam yeri geliyor ayrılabilyorsa siz de bence hayatınıza daha düzgün insanlara yer verebilmek için bu karaktersiz varlıktan ayrılabilirsiniz.

canım seni önceden mutlu etti diye bir insanı hayatından çıkarmamak istememen doğru değil

ÇOk sıkıntılar içindesin anladığım kadarıyla ama açıkça seni aptal yerine koyan biri sana sonradan çok daha fazla acılar yaşatabilir önlemini şimdiden alman en mantıklısı

Kimsenin seni aptal yerine koymasına izin vermemelisin ...

Aynı sahneyi kaç defa gördüm lütfen benim yaptığım hataları yapma
Suçlu olduğu için böyle davranıyor senin üstüne geliyor sırf kötü hisset diye
Arama sorma ya bırak ne hali varsa görsün bu sonu hazırlayan o olmadımı ? Senin hiç bir suçun yok

Beni dinlersen pişman olmazsın

evet haklisin sucunu biliyo ve bana kotu hissettirmek icin boyle yapiyo :14: bana diyoki gecen gun arkadasini sil dedim diye trip attin zorla sildin sonra da plan yaptiniz bu bahaneyle ayrildin simdi ona git o teselli etsin seni diyo :14: boyle bisey yok dedim defalarca ama beni sucladi hic umursamadan kapatti bi de bunun suclulugunu duyuyorum ama haklisin haksiz oldugunu bildigi icin yapiyo :(( pisman olsun istiyorum ins doner cunku kendimi kullanilmis hissediyorum donerse gereken cevabi verip ben terkedicem onu :14:

kimse vazgeçilmez değildir ancak zaman alır kısa süreli bir ilişki için yıpratma kendini..Sevmek herseye yetmıyor bazen.Sana ne desem ne söylesem boş kendi bildiğini yapacaksın...Sundan emin ol her zaman kalbinin götürdüğü yolun sonu uçurumdur...Acını delice yaşa ağla bağır çağır yık dök... çünkü güçlenirsin...

yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm, insan aynı acıyı yaşayınca karşısındakinin hislerini daha iyi anlıyor. bir şeylerin ters gittiğini hissediyoruz somut bir durum olmasa da ve maalesef o huzursuzluğun kaynağı çok geçmeden de ortaya çıkıyor. şimdi sana iyi ki bu aşamada öğrendin desem biliyorum fayda etmeyecek ancak zaman geçince anlayacaksın. acı çekiliyor elden başka bir şey gelmiyor ama geçiyor bunu bilmek umarım biraz teselli eder seni. daha ağırlarını tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum sana... umarım sana açıklama yapmasına ya da kandırmasına izin vermezsin tekrar. aldatmak ya da aldatmaya meyletmek bir hata değil, kişilik bozukluğu kanımca. insanın mayasında varsa kendine de engel olamıyor ve acı çeken taraf maalesef her daim biz oluyoruz.

pisman olur ins cunku bu tavri beni cok uzdu kendimi cok kotu hissediyorum kullanilmis gibi hissediyorum ama donerse de affetmicem zaten suan ondan nefret ediyorum sadece hazmedememenin verdigi bi aci var :14:

evet haklisin sucunu biliyo ve bana kotu hissettirmek icin boyle yapiyo :14: bana diyoki gecen gun arkadasini sil dedim diye trip attin zorla sildin sonra da plan yaptiniz bu bahaneyle ayrildin simdi ona git o teselli etsin seni diyo :14: boyle bisey yok dedim defalarca ama beni sucladi hic umursamadan kapatti bi de bunun suclulugunu duyuyorum ama haklisin haksiz oldugunu bildigi icin yapiyo :(( pisman olsun istiyorum ins doner cunku kendimi kullanilmis hissediyorum donerse gereken cevabi verip ben terkedicem onu :14:

Aynı yollardan geçtim canım seni anlıyorum bu yüzden ama geçiyor bütün acılar öfkeler sadece sabır lazım
İlla ki pişman olucaktır dönücektirde umarım en doğru kararı verirsin

Back
X