Kızlar beni cok sevdigini soyluyo ayrılmayalım diye yalvarıyo ne yaptıysam seni kaybetmemek icin yaptım soyleyemedim senle ciddi dusunmeseydim de asla soylemezdim ama ben seni hic bi zaman kullanmadım dedi tek istedigim bu ruyanın bitmemesiydi cunku ogrenseydin benden ayrılıcaktın ama bi yandan da vicdanım rahat degildi seni haketmedigimi dusunuyodum cok kararsız kaldım soyleyip soylememekte sonunda soylememin dogru oldugunu dusunup soyledim dedi. Sen esinle aynı evde yasıyosun dimi yalan soyluyosun bana dedim. Ben o kadar asagılık biri degilim dedi sonra ondan gizli bi tanıdıgından ogrendim gercekten ayrılarmıs ailesiyle birlikte yasıyomus. Buna hakkım yok ama seni seviyorum diyo bende sitem ettim hayatımı mahvettin beni ucurumun kenarına surukledin basta soyleseydin hic yaklasmazdım sana dedim. Boyle deyince yalvarmaya basladı kendime bisey yapıcam sandı cunku gercekten kendimde degilim o da anladı. Sonra yalvarırım benimle ol biz senden once ayrıldık senin bi sucun yok dedi. Iste boyle cok cabaladı her zaman kalbimin sesini dinlerdim donerdim ama su durumda yapamıyorum o da pes etti anladım artık sen bana ne inanırsın ne de guvenirsin dedi. Hem beni sadece kendini teselli etmek icin hala hayatında tutuyosun beni unutunca cıkartırsın hayatından dedi ki dogru soyledi onun hala hayatımda olması acımı hafifletiyo. Seni mutlu etmek icin canımı bile verirdim cunku sen bunu hakediyosun ama ben seni haketmiyorum ama benim hala bi umudum var dedi bende umutları yok et artık olmaz
dedim. Sonra seni seviyorum bekle desen beklerim ama buna hakkım yok dedi bende seni seviyorum ama yapamam dedim kapattım. Simdi fotograflarına bakıyorum parmagında yuzuk var daha once hic farketmedim.. nerden bilebilirdim.. 

Son düzenleme: