Ve nianlmdan ayrldm...

• Konu Sahibi Konu Sahibi meliss86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla en iyi karar vermişsin ayrıl kurtur diyenleri şiddetle kınıyorum

nişanlısı el kaldırmamış küfür etmemiş bunların dışında kötü bir şey yapmamış neymiş çok ararmışş sadece çok benimsemiş ve iyiliğini düşünmüş

arkadaşda biraz nazlanmış sanırım bu durumdann ilerde hayatında olmazsa ozman anlarsın pireye kızıp

yorgan yakmayı lütfen biraz yapıcı oll kendin için kimseninde gazına gelmee

bundan mutlu olucağın kısımlarıda çıkarabilirsin

canım böyle şeyler bir çoğumuzun başına geliyor
bazı şeyler benimde başıma geldi,ama evlendikten sonra azaldı
bence bunlar çok önemli şeyler değil

ANLAŞAMAYACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜN BİRİYLE YOL YAKINKEN VAZGEÇMEN DAHA DOĞRU BENCE HYIRLISI OLSUN..opuyorumnanaktan

taniyip da nisanlanmadin mi sen bu adami?

benim merak ettiğim düğün yeri aranıp iptal ettinizmi düğüne 1 ay kaldı demişsiniz ve nişanlının barışmak için çabaları varmı

Bu ne böyle ya :S
Hadii çok fazla dışarlarda gezersinn eve çok geç gelirsin bişi der anlarım...
Yada açık saçık giyinirsinn erkeklerle laubali olursun laf söyler yine anlarım da bu yaptıkları nedir böyle insanın sinir sistemini alt üst eder... Esir gibi onu yapma bunu yapma kuklamısın sen...
Herşeye bu kadar karışılmaz ki...
Karışılcak şey vardır karışılmıcak şey vardır...
Ve her insan gibi her bayan gibi kendine bakmak istemen gayet normal bu eski nişanlı sanırım mağara kadını gibi bişi istiyor..
Ömür törpüsü diye bi laf vardır ya bu ondan beter...
Herneyse hakkında hayırlısı olsunnn

ben bazı ayrıntılar hariç nişanlınızı cok yadırgamadım, 3 günde bir arayan, bişey anlattığımızda fikir vermeyen, gece dısarda olduğumuzda merak etmeyen biri de bizi rahatsız ederdi, ortası yokmu dieceksiniz, ama herkesin bazı kusurları olur, ben bazı noktalarda gözüm kapalı davranırdım

her ayrılık gibi elbette acı yasıorm iyi veya kötü yasayacagım hayatı yeniden sekillendireceğim ama ben hala gercekten dogru mu yaptım die de düşünmeden duramıorum..hayatıma yüzde yüz karısması beni yıprattı..lazere gidicem diorum kesnlkle karsı cıkardı..sebebi lazer ısınllarının yan etkileri daha bilinmio boşver dogal seler yap hem ben rahtsz olmam takma tüyleri vs..vs..ayrıca vucudumu kendisinden baska bayanda olsa kimsenn görmesini istemiodu..bu kadarı fazla diil mii...o benim yanımdayken baska bi erkekle azcık fazla konussam deli oluoodu alısverste felan yani..ben gereken cümleleri söylüorm söylemedgm yerde konuabilirsn ama ben varken muhatap olma felan felan..gec yatıorm genelde buna bile kızıodu napıon sabahdek nette uyku düzenn bozuluoo abuk subuk seler okuyup ilşkimizi zedeleme felan bu siteyi bilmio ama netten okuyp okuyp ilşkimiiz elesştrdiğimi hissediodu sanrım..makyaja karsr işte cildin bozulur hem doğal güzelsn felan sac boyatrm saclarn cabuk beyazlar senn kendi rengin daha güzel hem saclarını yıpratma felan derdi bende o zaman begenmezmsn beni derdim benm için sorun diil de sen takıntılı birisin sonra neden beyaz die oturr sıkıntı yaparsn felan derdi..offfff bunun gibi bi ton seyy krem sürerm yokk sürmee söle zarar yapar eve az gecikirm bayan aksam ezanndan önce evde olmalı felannn ayrılmadan önce dogum hapı alıım da baslaym 1 ay kaldı surda düğüne felan dedgmde ondan bile tartsmstkk hap zararlı hersey dogal güzel olsn ben korunurm felannn..arkaslar bu saydklarm aklıma gelenler daha bi ton sey.. herseye karsmasndan bıkmstmmm dısarda fazla gezmeme bile kızarrr yaaaaa her erkek mi böle allah askınaaaa

yaşayan sensin ama çocuk hiçbir olayda senin kötülüğünü istememiş bence -tatlicadiarzu-

Ardına bakma yıvrım,gerçi baksan da nişanlın bakma derdi muhalefet olarak :1shok:

ayy melis içim şişti hee nasıl çektin bu adamı kuzum sennn :)

Bu ne beaa:1shok:

Benim erkek arkadaşım da saçımı boyatacağım zaman

bana kızar, ama nasılsa sıkılıp 1 ay sonra gene kendi rengine döneceksin

Boşuna yapıyosun der.:olmaz:

Haklıda görüyorum beni sevdiği için önemsiyor,üzülmemi istemiyor..

Ama izin almam tabiki o zararlı boşver falan da demez zaten

Sizin nişanlınız sanırım yönetmeyi çok seviyor:delphin:

Söyledikleri doğru olabilir zararlıdır ama bu sizin seçiminiz

Keşke dünyadaki tek zararlı olan şeyler sadece

lazer,saç boyama,doğum kontrol hapı olsa..:kahve:

Sebepler bunlardıysa ayrılmakta hata etmıssın .. zaten durumun bu hale getırmekte de sen hatalısın .. herşey sorulmaz ve söylenmez ki..
zorla kendı iplerini onun eline vermışsın . ama sende tatlı tatlı kendi iplerini kendı eline alablırdın .. hem zaten adam senı sevdıgınden bu kadar üstüne düşüyormuş hayatında başkaları olsaydı bu kadar senı düşünmezdı kı bu seninle kendini boğmuş.
Hakkında hayırlısı olsun. ama bı daha hayatında başka bırı olursa aynı hataları yapmamanı tavsıye ederım.
Hatta olaki tekrar bu kişiyle bıraraya gelırsenız sanki içimde öyle bır his var bir daha aynı hataları yapma .yani çok fazla onu bunu yapcam kıllarımı boyatcam tüylerimi yoketcem hıkayesıne girme. Tabak çanak olayına bıle onu katman bile hata . çeyiz senin çeyizin ne diye söylüyorsun ki kahvaltılığı .
bu arada o da hatalı eğer beraberlıgınız devam etseydı ve evlenseydınız gunde senı 20 defa zaten arayamayacaktı ne dıye alıştırıyor kı . cunku bu sefer sen ondan nıye benı aramıyo benı artık sevmıyomu yoksa baska bırımı var dıye süphe edecektin......
neyse bır araya gelırsenız bu konuları ıyı konusup bir ayarlama yapın . birleştiğinizde de haberımız olsun :)

iyi yada kötü .. bu kadar karışan bir insan gerçekten sıkardı..

bu durumlardan çıkardığım, senin fikirlerine saygı duyulmaması..

istersen krem kullanır, istersen saç boyatır, istediğn arkadaşınlada telefonda uzun uzun konuşabilirsin.

şimdiden ufak ufak kendi fikirlerini aşılamak istemiş sana..

ilerde evlenince, sana ait bir fikir olamazdı.. beyefendi herşeyin en iyisini biliyor çünkü..

canım bu saydıkların bana göre ayrılık sebebi olmamalı.lazer,sac boyası vs gibi seylere karısıyor yani saglıgın için zararlı olacak seylere.seni düsünmese karısmazdıki.eve gec gitmeme konusundada bütün erkekler aynı..tabi sen bilirsin.hayırlısı olsun

hayirlisi olsun arkadaşim ama bence konuşupta halledilecek yani
sudan sebepler yüzünden ayrilmissiniz:delphin:

herşey bitti.....seviyorum ama böle sürmezdi diodum..oysa nişan bitince yüreğim rahatlycak sanmstm meğer acıların başlangıcı olcakmıs..şimdi diorum ki seni cok özledim aşkımm keşke olsan da yine kızsan birşeylere...hele burda bayanların aşkla ilgili sorunlarını okuyunca daha cok üzülüomm belki duygusal diildi romantik diildi kızardı ama o benim paşam sevdiğim ve beni seven erkeğimdi..eskiden yoldaki erkekler dikkatimi çekmezdi nişan atıldktan sonra caddede yürürkn bakan erkeklere bakıorm kendimi tatmn etmek için,yeni bi aşka mrb diebilirm bakk ne güzel erkekler var unutrsn die teselli etmeeye calısıom ama teselli için bile baksam ayrldgm nişanlım dısındaki erkeklerden kusasım geliooo sanki hala sahibim var gibi...oysa nişanlımdan önce evliliği 27,28lerde yapmak isteyn bi kızdım..allahım huzur istedgm içn ayrıldm umarm huzuru başka erkekler yerine onsuzlukta bulurm istemiorm baska erkeği kimseyi..yalnz kalmk istiorm sevgim yüregmde..küllenmiş bir sevgi ve yalnz ben kalmk istiorm...

cnmmmmm nişanlın biras abartmışş..yaniiher istedigin şeye izin vermemişş.bari bir ikisine karışmasaa ama yok yani herşeyemi karışılırr...evlenince belki düzelir diycem ama böle biri evlendiginde daha baskıcı olurr...ha bidee herşeyede bi açıklaması var mşllhh şunu yapmaa böle olur bunu yapma şöyle olur...sabrınaaa ve sevgine güveniyorsann yeniden dene cnmmm...

kendisi cok hızlı insandır disiplinlidir beni arar işten ben derim suraya gitcem oda ok der 1 saat içinde kaç kere arar daha cıkmadın mı evden neden oyalanıon hadi felan felan halbukisi onunla alakası yoktur durumun ama benim dısarı cıkma sürem bile onu huzursuz ederdi..
kaydirigubbakcemile3bu cumleye cok guldum gece gece allah hakkinizda hayirlisini versin insallhopuyorumnanaktan

babam tipi bi erkekmiş... hayatta katlanılmıcak bi erkek tipi her şeyi bilen ve karışan erkek.. erkeğin az konuşanı karışanı ağır olanı makbul.. kadın işlerine karışıvermesinler ya uyus olurum.. allah hayırlısını versin canım.. zor bi süreç olmalı

bune yaa :D kahvaltı takımını say onu kullanma dogal güsel bunu sürme dogal güsel bunu yapma dogal güsell şaşırdımm dogrusu ama seende gec kalmıssın nişandan sonra canım ama tabiki mutlu olamıcanı düşünüyorsan herseyin hayırlısı

Back
X