Ve Nişanlanları 8 Aralık 2013..

crazyesim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
107
0
16
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Konumu okuyanlar bilir kısaca hatırlatırsam:
Ağustosta başlayan 3 buçuk aylık rüya ve roman gibi olan iişkinin bitmesi. Kendisi 8 yıllık ilk okul arkadaşımdı. 15 yıl sonra girdi hayatıma ki girmez olaydı. yaşım 23 ve ilk sevgilimdi. Binlerce hayaller binlerce evlilik planları ben mi kurdum hayır! Çok sevmişti her şeyden çok gözlerimin içine bakarak söylerdi. Sen benimsin karımsın başkasına bakarsan kafanı keserim diyodu. Çocukların isimlerine varana kadar kurdu hepsini. Sonra bir gün annem öğrendi ve aradı seni istemiyoruz kızımın peşini bırak oda olmazsa zorlanmaz o iyi bi kız ona kızmayın demiş. Bu kadar basit işte. Ben sdeni alıcam merak etme diyen her sabah cık cık mesaj atan adam! Sonra ben buna gizli ulaştım bana bidaha mesaj atma hadi eyvallah bitti kızım defol git istemiyorum unut beni ve kendine iyi bak. Ben üsteledikçe zaman verelim dedikçe boşuna hayaller kurma kızım.. Bitti. Git sorununu annenle babanla hallet dedi mesajda.
Yazıklar olsun onun her dediğini yaptım her istedğini bana seni bana baban vermezse mahfolurum diyodu ne oldu? Onun için okulumdan olacaktım ailem onu bana yakıştırmadı ben üni 3. sınıftayım onun için çalışmıycaktım kariyerimi bile es geçecektim.. O 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo birde telefonda annem sesini beğenmemiş çocuğun tamam abla felan demiş..(ANNEM GAYET KİBARCA İSTEMEDİ BAĞIRIP ÇAĞIRMADI) Her neyse.
Ve aradan tam 2 ay geçti nişanlanmış. Facede ortalarda yoktu annem kız kardeşinin kinden bulmuş nişanlısı koymuş bi resim yüzükler filan... :25: neyse o an oturdu boğazıma bişe diyemedim. Ama BU BANA HAK MI? O KADAR BU KADAR MI YANİ? ŞİMDİ O KIZI MI SEVİYO..
bANA İLİŞKİMİZİN 2. AYINDAYKEN Bİ KIZ VAR GÜYA AİLESİ İSTEMEYE GİTMİŞ DEDİKODU ÇIKMIŞ ASLINDA ÖYLE BİŞE YOKMUŞ. Kızında sesi çıkmıyomuş dedim ki ailen o kızımı istiyo yoksa babana saçmalama sen benimsin ben kimi istersem onu alırım. Böyle arkamdan iş çevirenlere sinir oluyorum felan dedi.
Nişanlandığı kızda o akrabaları uzaktan galiba.
Bu arada benim babamda aramış onu galiba sordum evet aradı çocuklaşma artık istemiyorum yeter dedi.
Benim günahım neydi? Beni kandır ması neydi? Nişanlandığı kızda kapalı benim gibi. Ama Alahın gücüne gitmesin yarabbi babasının eline baktığı belliydi kız güzel değil tmm saçmalıyorum ama değil inanın çevremdeki bilenlerde şok oldu bu kızmı şaşırdılar..

Neyse benim saflığımı kullanan beni kandıran bu insana ne yapıyım sizce bedduamı edeyim Allaha havale ettim içimi yaktı ya şimdi o gülerek pozlar veriyo ya kendi yok ortalarda ben görmiyim diye saklanıyo. Yazıklar olsun ona. :5: Bu arada sevgim kalmadı sanki alıştım boş gibi geliyo düzeliyorum şükürler olsun. Ama ona kinim geçmiyo geçmiycek..

Allah sabir versin canim. Rabbim ahlaki guzel bir insanla hazir oldugunda karsilastirsin.
Sen ne yap et okulu bir an once bitirmeye bak, oyle yerlere gelki 10 yil sonra senin ne is yaptigini duysa,
pismanlik icinde kivrilsin essekherif :47:

Allah sabir versin canim. Rabbim ahlaki guzel bir insanla hazir oldugunda karsilastirsin.
Sen ne yap et okulu bir an once bitirmeye bak, oyle yerlere gelki 10 yil sonra senin ne is yaptigini duysa,
pismanlik icinde kivrilsin essekherif :47:
Canım bana inan her fedakarlığı yaptım bu bana revamı zaten amacım o planlarım var babamda yüksek yerlerde görmek istiyo beni. Dahası onun eğitim durumuna bakmadan sevdim onu kültür ve sosyal olarak yükseğim zaten bi ona güvendim şans verdim kendiside çok iyi biliyo. Yazıklar olsun aksi durum şu şimdi beni seven bi çocuk var 4 aydır ayrılmamı beklemiş mühendis güvenemiyorum nasıl yeniden sevicem güvenicem ya aynı olursa diye.. Benim iyi niyetimi kullandı ahım var ahım içimi yaktı geçti. şimdi o kızımı seviyo hiç sanmıyorum. Bana nice güzel kızlarla yatıp kalktığını anlatan adam ben biliyim birinden duyarsam benden duy felan diyodu. İnanın kızla sanki zorla nişanlanmış gibi ama gülüşler sahte pislik hayatımı mahfetti tutamadı sözünü babasının ağzıyla dolansın bakalım yazıklar olsun. :25:

3, 5 aymiiii
Kendini cok ksptirmisin....
Ne o oyle bukadar tepene cikartirsan sonunda kudurup ilk durakta indirir... .

Sendekide ne sevgiymis oyle.....
Her gece baskasiyla yatip kalkan 3, 5 ayda ilk zorlukta seni birakan adamdan ne bekliyorsun.....
Sen kurtulduguna sukret.....
Oyle bir adamla degil evlilik bakkala bile gidilmez.....

3, 5 aymiiii
Kendini cok ksptirmisin....
Ne o oyle bukadar tepene cikartirsan sonunda kudurup ilk durakta indirir... .
Öyle demeyin bu benim suçum değil benim sesim çıkmadı tüm hayaller onundu ve geçmiştede tanıyodum çocukluk arkadaşımdı annesi bizim evi arardı ödevini unutmuş felan.. ilkimdi o benim bunu bile bile ..
Sevdim napiyim evet gerizekalıyım sevdim işte! Benim suçum insanca yaklaşmak mı ben ona bu yola bir kez girdim bitireceksen şimdi bitir dediğimde 2. ayımızda bana sen ne diyosun ağzındaki bakla ne ne yapmaya çalışıyosun sen deyim sinirlenip gürlemişti. Bneim günahım ne? İnanmak mı?

Ya o kız onla mutlu mu şimdi? Beni GÖRSÜN O KIZA BAKTIĞINDA gururmu yaptı bilmiyorum ama babamın araması vesaire..Korktu mu yani? inanın bi, inandırdı kendine bir heveslendirdi benim suçum yok Allah şahidimdir. Tek suçum saf olmak :25:

Seni, baskasina bakarsan kafani keserim diye seven biri...
Birde su aralara gizlenmis mesajlari gorebilseniz...
Asip kesen, atan tutandan bir halt olmaz, bu da sana ders olsun...
Normalde anne ve babalarin bu konularda yuz goz olmasini sevmem ama sizinkiler iyi ki olmus, sen kaptirmis gidiyormussun...
Unutursun, gecer gider, merak etme, okulunu, kariyerini de iki guzel soze birakmayi dusunme, kendin dur ayaklarinin ustunde, kimseye yaslanma...

Doğru diyosunuz da o kızı çok mu seviyo şimdi güya beni her şeyden çok ve ilk kez sevmiş öyle diyyodu kucağıma yatıp gözlerime bakarak.. Ya o kızla aniden nişan ne abi? Bir an önce yuvamı kurmak istiyo bana bunu yapan o kızı aldatır o zaman yarın ve kızın hiç bir şeyden haberi yok! İnşallah o kız üzülmez üzmesin bana yaptığını yapmasın. İnanın o kızı küçümsemiyorum çevremdekiler şok oldu bunlamı nişanlanmış diyolar hatta bi arkadaşım attan inip eşşeğe binmöiş dedi töbe yarabbi Allahın gücüne gitmesin!

canım dicem ki sana hayırlısı boyledir belki sana bu lafım sinek vızırtısı gelicek bilirim ask acisi baskabiseye benzemez o bogazindaki dugumler bende zincirleme kör dügümler olmustu kız davasi faln degildi ama yurek acisiydi.. ama bi gun o acilarin biticek ve sonra diceksin ki beni bu kadar raht yari yolda birakan adam bana yaramazms zatn diceksin... kimsenin hakki kimsede birakmz Allah.Hersey gönlünce olsun...

daha 3.5 ayda benim karımsın kafanı koparırım vs diyen bi adamdan ne beklenirki?

böylesine maymun iştahlı derler.ilk zorlukta sana ettiği laflara bak helee.kurtulduğuna dua et facebooktan vs bakma yoksa kendine zarar verirsin

canım dicem ki sana hayırlısı boyledir belki sana bu lafım sinek vızırtısı gelicek bilirim ask acisi baskabiseye benzemez o bogazindaki dugumler bende zincirleme kör dügümler olmustu kız davasi faln degildi ama yurek acisiydi.. ama bi gun o acilarin biticek ve sonra diceksin ki beni bu kadar raht yari yolda birakan adam bana yaramazms zatn diceksin... kimsenin hakki kimsede birakmz Allah.Hersey gönlünce olsun...
Sağol kardeşim. Cümlemizin inşallah. Allah bizi kötü insanlardan korusun ve gözümüz açık olsun. Amin.

yapmayın Allah aşkına böyle bir insanı düşünmenize değmez gerçekten. ayrıca 3 ay kısa bir zaman.
iyi şeyleri kafanızdan silmeye çalışın, hepsi boşmuş çünkü. kendine göre klasik bir şeyler sıralamış gibi geldi bana.
ben de sevmem ailenin bu şekilde karışmasını ama ailenizde iyi ki böyle bir şey yapmış diyorum şuan. kaba bir insanmış zaten kullandığı cümlelere göre, hoşuma gitmedi.
oldu da döndü, bence boşa vakit harcamayın kestirip atın. nasıl güvenebilirsiniz ki tekrar?
Allah'tan hayırlısı...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Konumu okuyanlar bilir kısaca hatırlatırsam:
Ağustosta başlayan 3 buçuk aylık rüya ve roman gibi olan iişkinin bitmesi. Kendisi 8 yıllık ilk okul arkadaşımdı. 15 yıl sonra girdi hayatıma ki girmez olaydı. yaşım 23 ve ilk sevgilimdi. Binlerce hayaller binlerce evlilik planları ben mi kurdum hayır! Çok sevmişti her şeyden çok gözlerimin içine bakarak söylerdi. Sen benimsin karımsın başkasına bakarsan kafanı keserim diyodu. Çocukların isimlerine varana kadar kurdu hepsini. Sonra bir gün annem öğrendi ve aradı seni istemiyoruz kızımın peşini bırak oda olmazsa zorlanmaz o iyi bi kız ona kızmayın demiş. Bu kadar basit işte. Ben sdeni alıcam merak etme diyen her sabah cık cık mesaj atan adam! Sonra ben buna gizli ulaştım bana bidaha mesaj atma hadi eyvallah bitti kızım defol git istemiyorum unut beni ve kendine iyi bak. Ben üsteledikçe zaman verelim dedikçe boşuna hayaller kurma kızım.. Bitti. Git sorununu annenle babanla hallet dedi mesajda.
Yazıklar olsun onun her dediğini yaptım her istedğini bana seni bana baban vermezse mahfolurum diyodu ne oldu? Onun için okulumdan olacaktım ailem onu bana yakıştırmadı ben üni 3. sınıftayım onun için çalışmıycaktım kariyerimi bile es geçecektim.. O 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo birde telefonda annem sesini beğenmemiş çocuğun tamam abla felan demiş..(ANNEM GAYET KİBARCA İSTEMEDİ BAĞIRIP ÇAĞIRMADI) Her neyse.
Ve aradan tam 2 ay geçti nişanlanmış. Facede ortalarda yoktu annem kız kardeşinin kinden bulmuş nişanlısı koymuş bi resim yüzükler filan... :25: neyse o an oturdu boğazıma bişe diyemedim. Ama BU BANA HAK MI? O KADAR BU KADAR MI YANİ? ŞİMDİ O KIZI MI SEVİYO..
bANA İLİŞKİMİZİN 2. AYINDAYKEN Bİ KIZ VAR GÜYA AİLESİ İSTEMEYE GİTMİŞ DEDİKODU ÇIKMIŞ ASLINDA ÖYLE BİŞE YOKMUŞ. Kızında sesi çıkmıyomuş dedim ki ailen o kızımı istiyo yoksa babana saçmalama sen benimsin ben kimi istersem onu alırım. Böyle arkamdan iş çevirenlere sinir oluyorum felan dedi.
Nişanlandığı kızda o akrabaları uzaktan galiba.
Bu arada benim babamda aramış onu galiba sordum evet aradı çocuklaşma artık istemiyorum yeter dedi.
Benim günahım neydi? Beni kandır ması neydi? Nişanlandığı kızda kapalı benim gibi. Ama Alahın gücüne gitmesin yarabbi babasının eline baktığı belliydi kız güzel değil tmm saçmalıyorum ama değil inanın çevremdeki bilenlerde şok oldu bu kızmı şaşırdılar..

Neyse benim saflığımı kullanan beni kandıran bu insana ne yapıyım sizce bedduamı edeyim Allaha havale ettim içimi yaktı ya şimdi o gülerek pozlar veriyo ya kendi yok ortalarda ben görmiyim diye saklanıyo. Yazıklar olsun ona. :5: Bu arada sevgim kalmadı sanki alıştım boş gibi geliyo düzeliyorum şükürler olsun. Ama ona kinim geçmiyo geçmiycek..

Canım zorla degıldır bu nişan heralde. Üzülme değmez dıyorum.. senın umrunda bıle olmasın. nişanlanmıs artık aramada ıstersen yanlıs olur. yada bırkere ara söyle söyleyecegını. seninde hayırlısıyla karşına biri çıkar.. ozaman sende ona gösterırsın resımlerını.

Kim kimi kandirmis anlamadim annen arayip cocuga istenmedigini soyleyince cocuk ne yapsin yani ?

Canım zorla degıldır bu nişan heralde. Üzülme değmez dıyorum.. senın umrunda bıle olmasın. nişanlanmıs artık aramada ıstersen yanlıs olur. yada bırkere ara söyle söyleyecegını. seninde hayırlısıyla karşına biri çıkar.. ozaman sende ona gösterırsın resımlerını.
Yok canım ne araması onun gibi karaktersiz değilim ben. Evet canım baktıki vermiycek annem babam ipini kopardığı gibi o kızla jet hızıyla nişanlandı. Umarım hüsran olmaz o kıza yazık olur istemem böyle bir şey Allah korusun. Babasına bağlı canım babası ne derse onu yapıyodu buluşmamaızda arıyodu bu panikliyodu felan şantiyedeyim baba gelecem diyodu böyle..
Banada ilk buluşmamızda ailesini evime göndercekti ama okulum var diye karşı gelirlermiş annemle tanışmak istiyodu daha rahat görüşürüz diye başlarda ben annem karşı gelir hazır değilim diyodum.
Onun ailesinede benim resimlerimi göstermiş biliyolardı beni öyle diyodu kendisi.Sonra hop bu kız yani bana biraz sahte ve mantik nişanı gibi geliyo Allah ayırmasın ama o mutsuz olsun içi yansın.
Umarım gün gelir pişman olur dönerse bi tekme ben atcam ona ki onda nerde o yürek!

Kim kimi kandirmis anlamadim annen arayip cocuga istenmedigini soyleyince cocuk ne yapsin yani ?
Yahu annem istemedi diye oda hazırmış zaten benim onu nasıl sevdiğimi biliyodu direnemezmiydi ? Ben ondan daha yürekli çıktım be annem babam kızdı aşağıladı beni yinede aradım onu gizli öğrendiler sonra ne haldeydim 1 ayda 5 kilo verdim korktu babam doktora götürdü. Bana seni bırakmam sen benimsin diyodu? Bu kadar mı yani canım karakter meselesi seven adam BIRAKMAZ zora gelince Kaçmaz ama bendeki aptallık haklısın mal gibi inandım sevdim..

yapmayın Allah aşkına böyle bir insanı düşünmenize değmez gerçekten. ayrıca 3 ay kısa bir zaman.
iyi şeyleri kafanızdan silmeye çalışın, hepsi boşmuş çünkü. kendine göre klasik bir şeyler sıralamış gibi geldi bana.
ben de sevmem ailenin bu şekilde karışmasını ama ailenizde iyi ki böyle bir şey yapmış diyorum şuan. kaba bir insanmış zaten kullandığı cümlelere göre, hoşuma gitmedi.
oldu da döndü, bence boşa vakit harcamayın kestirip atın. nasıl güvenebilirsiniz ki tekrar?
Allah'tan hayırlısı...
Canım dönme olayı için umarım öyle bişe yapar bu sefer tekmeyi ben basarım hatta gider polise şikayet ederim nişanlı adam beni rahatsız ediyo diye. İçimi yaktı her şeyi yaparım o pisliğe! Yazıklar olsun ya emeklerime yazık yedirdiğim içirdiğim giydirdiğim haram olsun.. :43:

Yahu annem istemedi diye oda hazırmış zaten benim onu nasıl sevdiğimi biliyodu direnemezmiydi ? Ben ondan daha yürekli çıktım be annem babam kızdı aşağıladı beni yinede aradım onu gizli öğrendiler sonra ne haldeydim 1 ayda 5 kilo verdim korktu babam doktora götürdü. Bana seni bırakmam sen benimsin diyodu? Bu kadar mı yani canım karakter meselesi seven adam BIRAKMAZ zora gelince Kaçmaz ama bendeki aptallık haklısın mal gibi inandım sevdim..

O seni gercekten sevmis yada sevmemis bilemem evet zoru gorup kacmista olabilir ama ortada bir kandirma yok bundan bahsediyorum,
sebepsiz bir ayrilik yok ortada ailen istememis oda birakmis... yani oyle bi beni kandiran bilmem ne yazmissin sanki nikah masasinda terkedilmissin :25: e birde hem annen hem baban aramis yaslariniz kac bilmiyorum ama korkmus olabilir sonunuzun olmadigini gormus olabilir onun aileside istememis olabilir hersey olabilir..

O seni gercekten sevmis yada sevmemis bilemem evet zoru gorup kacmista olabilir ama ortada bir kandirma yok bundan bahsediyorum,
sebepsiz bir ayrilik yok ortada ailen istememis oda birakmis... yani oyle bi beni kandiran bilmem ne yazmissin sanki nikah masasinda terkedilmissin :25: e birde hem annen hem baban aramis yaslariniz kac bilmiyorum ama korkmus olabilir sonunuzun olmadigini gormus olabilir onun aileside istememis olabilir hersey olabilir..
Yaşım 23 canım ben niye korkmadım peki? Ben öyle herkesle gezip tozan birimiyim ilkimdi o bunu bile bile yaptı. Elimi tuttu öptü benim suçum ne ben daha cesurdum ondan. Evet ben bi öğrenciyim babama bağlıyım hiç bir gelirim yok oda babasına bağlı işi var yahu bu aşkta en yürekli bendim kaldıramadı bunu ve direnmek istemedi..
Şimdi diyorum kendime bu kız için miydi? Küçümsemiyorum ama yazık ya inanın yazılar olsun. Nediyim Allaha havale ettim. Verilen sözler ve tutulmayan sözler evet kandırdı beni..

Back
X