Ve O Gün Geldi… Yarın Transferim Var 🐣✨

35smyrna35

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
137
118
303
İzmir
Kızlarr ♥️

Tüp bebek sürecine adım attığımdan beri bu başlıkta sizinle olmak… vallahi ilaç gibi geldi bana 🥹

Korkularım azaldı, yalnız hissetmedim, bir sürü şey öğrendim.

Ve işte o gün geldi…

YARIN TRANSFERİM VAR! 🐣✨

İçim içime sığmıyor, bir yandan “inşallah tutar” diye umut doluyum, bir yandan da “artık yeter, bir sonuca varalım” diye sabırsızım 🙏🏻

Bu süreç Nisan’dan beri öyle kolay geçmedi…

İşimden ayrıldım

Babam hastalandı, anjiyo oldu

Ben ameliyat geçirdim

Ama çok şükür Allah’ın izniyle hepsi geride kaldı 🤍

Şimdi sıra son adımda.

İnşallah bir sonraki başlığımda “Tuttu kızlarr!” diye yazarım 🍀

Dualarınızı bekliyorum… 🫶

Bu zamana kadar bana cevap yazan, destek veren, kalbime dokunan her birinize teşekkür ederim 🙇🏻‍♀️

İyi ki varsınız…
İyi ki Kadınlar Kulübü var! 💖🌸

Güzel haberlerinin gelmesini canı gönülden dilerim aynı durumdayız bende bir kaç ay sonra transferimi yapacağım inşallah. Hayat bu şekilde böyle baktıkça gülecek bize. Kucağına alacağına inancımız sonsuz .Ve ne olursa olsun sonuç gülümse , sevgiler
1752089321176.webp

Kızlarr ♥️

Tüp bebek sürecine adım attığımdan beri bu başlıkta sizinle olmak… vallahi ilaç gibi geldi bana 🥹

Korkularım azaldı, yalnız hissetmedim, bir sürü şey öğrendim.

Ve işte o gün geldi…

YARIN TRANSFERİM VAR! 🐣✨

İçim içime sığmıyor, bir yandan “inşallah tutar” diye umut doluyum, bir yandan da “artık yeter, bir sonuca varalım” diye sabırsızım 🙏🏻

Bu süreç Nisan’dan beri öyle kolay geçmedi…

İşimden ayrıldım

Babam hastalandı, anjiyo oldu

Ben ameliyat geçirdim

Ama çok şükür Allah’ın izniyle hepsi geride kaldı 🤍

Şimdi sıra son adımda.

İnşallah bir sonraki başlığımda “Tuttu kızlarr!” diye yazarım 🍀

Dualarınızı bekliyorum… 🫶

Bu zamana kadar bana cevap yazan, destek veren, kalbime dokunan her birinize teşekkür ederim 🙇🏻‍♀️

İyi ki varsınız…
İyi ki Kadınlar Kulübü var! 💖🌸
Ayy inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz 😍

Güzel haberlerinin gelmesini canı gönülden dilerim aynı durumdayız bende bir kaç ay sonra transferimi yapacağım inşallah. Hayat bu şekilde böyle baktıkça gülecek bize. Kucağına alacağına inancımız sonsuz .Ve ne olursa olsun sonuç gülümse , sevgilerEki Görüntüle 3615831
İnşallahh ikimizde birbirimize güzel haberlerimizi veririz 🙏🏻♥️♥️♥️

Hayır tüp bebek embriyo transferi yapılacak direkt 🙏🏻
Ben de 2 temmuzda transfer oldum ilk bebegimde tup bebek insallah buda ikinci olucak 🥹 dun ve bugun idrar testlerim pozitif cikti sukurler olsun yarin kan verecegim . Surecle ilgili her hangi bisey sormak isterseniz sorabilirsiniz kidemli sayilirim😅

Ben de 2 temmuzda transfer oldum ilk bebegimde tup bebek insallah buda ikinci olucak 🥹 dun ve bugun idrar testlerim pozitif cikti sukurler olsun yarin kan verecegim . Surecle ilgili her hangi bisey sormak isterseniz sorabilirsiniz kidemli sayilirim😅

Çok tatlısınız💚💚
Yani transferi hiç araştırmadım. Bilinmezliğe gidiyorum yarın 😂
Yarın transfer olacağını 12 sonrada kan vereceğimi biliyorum sadece 🥹
Artık bişeyleri araştırmak istemiyorum ya 🙇🏻‍♀️🫠

Aşılama mı tüp bebek mi daha iyi sizce benimde çok bir bilgim yok dün doktorla konuştuk beynim durdu o an zaten😏

Anladım canım. Ne kadar süredir gebelik düşünüyordun

Aslında çok uzun süredir düşünmüyordum. Ama bir akşam eşimle konuşurken bu karara vardık. Bir süre korunmayı bıraktık. Sonra doktora gittik ve süreç başladı 🫠
Kesinlikle iki yöntemi de araştırın. İçinize hangisi siniyorsa ona yönelin.
Doktorumla konuştuğumda ve aslında oranlara baktığımda aşılama bana mantıklı gelmedi
Birde aşılama başarılı olmazsa daha yüksek maliyetle tüp bebeğe her şekilde yönelicektim. O yüzden direkt tüp bebek dedik biz♥️

Back
X