Ve O Gün Geldi… Yarın Transferim Var 🐣✨

Çok tatlısınız💚💚
Yani transferi hiç araştırmadım. Bilinmezliğe gidiyorum yarın 😂
Yarın transfer olacağını 12 sonrada kan vereceğimi biliyorum sadece 🥹
Artık bişeyleri araştırmak istemiyorum ya 🙇🏻‍♀️🫠
Olabildigi kadar rahat olun su gibi aksin insallah dualarim sizinle 🥹❤️

Aslında çok uzun süredir düşünmüyordum. Ama bir akşam eşimle konuşurken bu karara vardık. Bir süre korunmayı bıraktık. Sonra doktora gittik ve süreç başladı 🫠
Kesinlikle iki yöntemi de araştırın. İçinize hangisi siniyorsa ona yönelin.
Doktorumla konuştuğumda ve aslında oranlara baktığımda aşılama bana mantıklı gelmedi
Birde aşılama başarılı olmazsa daha yüksek maliyetle tüp bebeğe her şekilde yönelicektim. O yüzden direkt tüp bebek dedik bizener
Tüp bebek için erken diyor bana tam düzgün de konuşamadım o an çok üzüldüm bi sürece gireceğim için ve beynimle konuşmaya başladım doktoru düzgün dinleyemedim bile reglim 3. Günü hormon testi yapacak bi o gün net bi şekilde konuşurum inşallah
Aslında çok uzun süredir düşünmüyordum. Ama bir akşam eşimle konuşurken bu karara vardık. Bir süre korunmayı bıraktık. Sonra doktora gittik ve süreç başladı 🫠
Kesinlikle iki yöntemi de araştırın. İçinize hangisi siniyorsa ona yönelin.
Doktorumla konuştuğumda ve aslında oranlara baktığımda aşılama bana mantıklı gelmedi
Birde aşılama başarılı olmazsa daha yüksek maliyetle tüp bebeğe her şekilde yönelicektim. O yüzden direkt tüp bebek

Bide reglim bir anda kesildi 3 buçuk gün oldum normalde 6 gün oluyorum dün de pembesi leke geldi acaba gebe olabilir miyim diyorum

Tüp bebek için erken diyor bana tam düzgün de konuşamadım o an çok üzüldüm bi sürece gireceğim için ve beynimle konuşmaya başladım doktoru düzgün dinleyemedim bile reglim 3. Günü hormon testi yapacak bi o gün net bi şekilde konuşurum inşallah
Öncelikle sakin olun 🙏🏻
Heyecandan, gerginlikten ne dediğini anlayamamış bile olabilirsiniz
Öncesinde testlerinizi olun. Hsg isterse onuda yaptırırsınız
Bu süre boyuncada araştırın derim ben
Doktorunuz en iyisini bilir elbette
Ben 35 yaşındayım belki yaşta etkili oluyordur 🤷🏻‍♀️
Birde bu süreç boyunca doktor güveni çok mühim
Umarım size güven verir çünkü anca öyle rahat hissediyorsunuz
Ben opuda histeroskopide ameliyathanede doktorum gelmeden anestezi vermeyin diye söyleniyodum😂
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah ♥️

Kızlarr ♥️

Tüp bebek sürecine adım attığımdan beri bu başlıkta sizinle olmak… vallahi ilaç gibi geldi bana 🥹

Korkularım azaldı, yalnız hissetmedim, bir sürü şey öğrendim.

Ve işte o gün geldi…

YARIN TRANSFERİM VAR! 🐣✨

İçim içime sığmıyor, bir yandan “inşallah tutar” diye umut doluyum, bir yandan da “artık yeter, bir sonuca varalım” diye sabırsızım 🙏🏻

Bu süreç Nisan’dan beri öyle kolay geçmedi…

İşimden ayrıldım

Babam hastalandı, anjiyo oldu

Ben ameliyat geçirdim

Ama çok şükür Allah’ın izniyle hepsi geride kaldı 🤍

Şimdi sıra son adımda.

İnşallah bir sonraki başlığımda “Tuttu kızlarr!” diye yazarım 🍀

Dualarınızı bekliyorum… 🫶

Bu zamana kadar bana cevap yazan, destek veren, kalbime dokunan her birinize teşekkür ederim 🙇🏻‍♀️

İyi ki varsınız…
İyi ki Kadınlar Kulübü var! 💖🌸
Hayırlısıyla mutlu haberi burdan paylaşırsınız ins 🤲
İlk kizimda (9yasinda) ikizlerimde(3yasinda) tüp bebek tedavisi ile kavuştum onlara sizinde vakti gelmiştir ins 🤲

Öncelikle sakin olun 🙏🏻
Heyecandan, gerginlikten ne dediğini anlayamamış bile olabilirsiniz
Öncesinde testlerinizi olun. Hsg isterse onuda yaptırırsınız
Bu süre boyuncada araştırın derim ben
Doktorunuz en iyisini bilir elbette
Ben 35 yaşındayım belki yaşta etkili oluyordur 🤷🏻‍♀️
Birde bu süreç boyunca doktor güveni çok mühim
Umarım size güven verir çünkü anca öyle rahat hissediyorsunuz
Ben opuda histeroskopide ameliyathanede doktorum gelmeden anestezi vermeyin diye söyleniyodum😂
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah ♥️
Özel deki doktorum gerçekten çok iyi işinde de bize karşı yaklaşımıda.bende 28 yaşındayım 1 yıldır evliyiz korunmadık hiç. Hsg çektirdim sol tüp tıkalıymış açmışlar. Eşimin sperm ileri hızı biraz düşük çıktı ama çok önemli değil tevekkül et dua et diyor. Devlete gittiğim doktorda aşılama öneriyor. Bende çok kararsız kaldım açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. Kimseyle de konuşamıyorum gurbetteyim

Kızlarr ♥️

Tüp bebek sürecine adım attığımdan beri bu başlıkta sizinle olmak… vallahi ilaç gibi geldi bana 🥹

Ve işte o gün geldi…

YARIN TRANSFERİM VAR! 🐣✨

İçim içime sığmıyor, bir yandan “inşallah tutar” diye umut doluyum, bir yandan da “artık yeter, bir sonuca varalım” diye sabırsızım 🙏🏻

İşimden ayrıldım

Ben ameliyat geçirdim

Şimdi sıra son adımda.

Bu zamana kadar bana cevap yazan, destek veren, kalbime dokunan her birinize teşekkür ederim 🙇🏻‍♀️

İyi ki varsınız…
insallah sıkı sıkı tutunur sana cnm bn de bu surecteyim butun bu surecte olanlara Rabbin yardim etsin insallah hepimizde olumlu sonuclar aliriz

insallah sıkı sıkı tutunur sana cnm bn de bu surecteyim butun bu surecte olanlara Rabbin yardim etsin insallah hepimizde olumlu sonuclar aliriz

İnşallah canım inşallah♥️
Zor bir süreç gerçekten
Hormonlarım bana kafa attı desem yeridir😂
Sürekli ağlıyorum sürekli şişim
Eşime de bol kolaylıklar diledim hatta 😂

Kızlarr ♥️

Ve işte o gün geldi…

YARIN TRANSFERİM VAR! 🐣✨

İşimden ayrıldım

Ben ameliyat geçirdim

Şimdi sıra son adımda.

İyi ki varsınız…
Hayırlısıyla sağlıkla tutunsun sağlıkla kavuş bebeğine inşallah🤲❤️ benimki de cumartesi 🤭❤️

Kızlarr ♥️

Ve işte o gün geldi…

YARIN TRANSFERİM VAR! 🐣✨

İşimden ayrıldım

Ben ameliyat geçirdim

Şimdi sıra son adımda.

İyi ki varsınız…
Ayyy en heyecanlı bekleyiş 🥰 hiç stres yapmayın, kafanız rahat olsun ,stres bizi olumsuz etkiliyor. inşallah güzel haberinizi de duyarız burdan ,sağlıkla tutunsun inşallah sizin ve özlemle bekleyen hepimizin de 🥰 🙏🏻

Back
X