Ve O Gün Geldi… Yarın Transferim Var 🐣✨

Kızlarr ♥️

Tüp bebek sürecine adım attığımdan beri bu başlıkta sizinle olmak… vallahi ilaç gibi geldi bana 🥹

Korkularım azaldı, yalnız hissetmedim, bir sürü şey öğrendim.

Ve işte o gün geldi…

YARIN TRANSFERİM VAR! 🐣✨

İçim içime sığmıyor, bir yandan “inşallah tutar” diye umut doluyum, bir yandan da “artık yeter, bir sonuca varalım” diye sabırsızım 🙏🏻

Bu süreç Nisan’dan beri öyle kolay geçmedi…

İşimden ayrıldım

Babam hastalandı, anjiyo oldu

Ben ameliyat geçirdim

Ama çok şükür Allah’ın izniyle hepsi geride kaldı 🤍

Şimdi sıra son adımda.

İnşallah bir sonraki başlığımda “Tuttu kızlarr!” diye yazarım 🍀

Dualarınızı bekliyorum… 🫶

Bu zamana kadar bana cevap yazan, destek veren, kalbime dokunan her birinize teşekkür ederim 🙇🏻‍♀️

İyi ki varsınız…
İyi ki Kadınlar Kulübü var! 💖🌸
Hadi bakalım hayırlısı inşallah.Hiç tedirgin olmayın,normal bir gün gibi hareket edin.Transfer sonrası da hem bedensel hem de zihinsel olarak bol bol dinlenin.Güzel haberlerinizi bekliyor olacağız.Allah kolaylıkla tamamına erdirsin💖😊

Hadi bakalım hayırlısı inşallah.Hiç tedirgin olmayın,normal bir gün gibi hareket edin.Transfer sonrası da hem bedensel hem de zihinsel olarak bol bol dinlenin.Güzel haberlerinizi bekliyor olacağız.Allah kolaylıkla tamamına erdirsin💖😊
Evde hafif yürüyüşlerle bol dinlenmeyi hayal ederek işten ayrıldım🫠🫠
Güzel haberler vermeyi Rabbim nasip eder inşallahh
Mesajınız için çook çook teşekkür ederim♥️♥️♥️

Herşey gönlünüzce olsun buradan kalp atışı haberinizi de paylaştığınız birlikte sevindiğimiz günler de olur inşallah bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarım hepimizin Allah yüzüne baksın, dileğimizi kabul etsin amin❤️🙏

Herşey gönlünüzce olsun buradan kalp atışı haberinizi de paylaştığınız birlikte sevindiğimiz günler de olur inşallah bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarım hepimizin Allah yüzüne baksın, dileğimizi kabul etsin amin❤️🙏
Ah inşallah ♥️♥️
2 saat sonra gidiyorum
Umarım dualarınızla iyi dileklerinizle herşey çok daha iyi olur🫠

Back
X