...Ve öyle birini seveceksin seni gözleriyle bile aldatmayacak

darkbutterfly

Bşlngç:73.00 Gncl:72.5 Hdf:63.00
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
125
220
18
Hayat çok mu garip,çok mu ironik,çok mu acımasız? Daha 1-2 gün önce konu açmıştım onunlayken derslerime odaklanamamaktan korkuyorum ama ondan vazgeçemiyorum diye.(http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yorgunum-aramaktan-gordugume-sormaktan.946138/) Ben onun için mantığımı geride bırakmışım.Hayatımda ilk kez İLK KEZ eğitimimle ilgili bir konuda ama demişimdir.Lanet olsun sadece lanet olsun...Şunu anladım ki şu hayatta hiçbir şey tesadüf değil.

Arada kaldığım için çok fazla dua ediyordum Allah'ım hayırlısını nasip eyle diye.Bugün etüte gittim.Bizden 2 yaş küçük olan bir kız geldi arkadaşımla yanıma.Ben tanımam etmem kızı,yanımdaki arkadaşın arkadaşı.Bir konu konuşuldu meğer benim konuştuğum çocuğun 1 aydır kız arkadaşı varmış.1 AY!!?? Biz 2-3 aydır flört ediyoruz.Ki desem kız kıskandı yok olamaz.Çünkü biz diye bir şey bile yok ama onun bazı arkadaşları bayağı bizi çift bellemişti.Ortamlarda espriler falan bu tarz dönüyordu.Desem ki ben umutlandım sanmam.Siz hoşlanmadığı kıza benim dünya güzelim,prensesim vs. diyen insan gördünüz mü? Valla benim gördüğüm kadarıyla ya kardeşçe çok bir samimiyet olacak diyeceksin ya da hoşlanıyorsundur.Ki bizde böyle kardeşçe bir şey de yok.Bir kere abi dediğim için -ki şakasına- kıyamet kopmuştu.Arkadaşlarının ithamları.Allah'ım aklıma geldikçe çıldırıyorum.2 gün önce ayrılmışlar çünkü çocuk kızı takmıyormuş,telefonlarını açmıyormuş.Biz gün içerisinde kaç saat konuşuyorduk oysa? Hala içimde ama bak onu takmıyormuş,senin attığın adıma kadar merak ediyordu,günde kaç saat konuşuyordu ki sen açmıyordun telefonlarını diyen salak bir kız var.Yemin ederim benim kadar safı yok.Kendime sinir oluyorum sinirr.Allah yanına koymasın bile demiyorum.Geçecek biliyorum ama geçsin bir an önce ne olur Allah'ım

Bana da öğret be kendini üzmemeyi:KK14:
Valla şu an kendimi kandırıyorum üzmeyeceğim diye.Aklım şaş,kalbim paramparça.Ben kaç yılımı verdim ona KAÇ YIL!! Hala sanki bunlar bir şaka bir açıklaması var her şeyin gibi saf saf bekleyen biri var.Yemin ederim hak ediyorum ben ya.Biliyorum her şey apaçık ortada ama o kadar çok bağlanmışım o kadar çok kör olmuşum ki başka biri yapmış gibi geliyor bunları.

Valla şu an kendimi kandırıyorum üzmeyeceğim diye.Aklım şaş,kalbim paramparça.Ben kaç yılımı verdim ona KAÇ YIL!! Hala sanki bunlar bir şaka bir açıklaması var her şeyin gibi saf saf bekleyen biri var.Yemin ederim hak ediyorum ben ya.Biliyorum her şey apaçık ortada ama o kadar çok bağlanmışım o kadar çok kör olmuşum ki başka biri yapmış gibi geliyor bunları.
İnşallah geçecek neler geçmedi bu hayatta

İnşallah geçecek neler geçmedi bu hayatta
Ama şimdi canım çok yanıyor.İlk duyduğumda o inanamama dakikaları var işte o an bir şey hissetmedim.Şimdi gerçek olduğuna kendimi inandırmaya çalışırken yarama yavaş yavaş tuz basıyorum.Canım çok yanıyor

Ama şimdi canım çok yanıyor.İlk duyduğumda o inanamama dakikaları var işte o an bir şey hissetmedim.Şimdi gerçek olduğuna kendimi inandırmaya çalışırken yarama yavaş yavaş tuz basıyorum.Canım çok yanıyor
Yanacak tabi kolay değil herkesin derdi kendine büyük ama sabır diyeceksin hayırlısı buydu diyeceksin inan bana ne oluyorsa hayatında eninde sonunda hayırl bişeye ulaşıyor

Şu an dünden farklı olarak çok fazla sinir var içimde.Sanki kullanılmış gibiyim.Sizce güzel bir intikam alsam içim soğur mu?

Back
X