• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve sanırım depresyondayım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi wyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle ah vah etmeyle olmuyor bu işler tavsiyem kpssye yüklenmen , matematiğin vardır kesin diğerlerini de çok çalışmayla yaparsın ben senın yerınde olsam kpssden en az 85 alır atanır memur olurdum ozman ne kısmetler çıkıyo karşına sen bile şaşarsın. hayatın değişir.
Kız nerede çıkıyor.Bana niye çıkmadı yeaaaaağğğğ.

yemek yemek istemiyorum aynaya bakmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum :/ sabah işe gelirken hiç kendime özenmiyorum kaşlarım orman gibi ama umumda değil saçımı bile 4 gündr yıkamadım.. 26,5 yaşındayım üni. iktisat böl. 4 sene önce bitirdim iş aradım aradım aradım kpss banka sınavları mülakatlar dökülen göz yaşları hayal kırıklıkları sonunda bi fabrikada muhasebeci oldum 1000 tl maaşla 1,5 yıldır çalışıyorum.. ama artık burdanda sıkıldım patron bana verdiği maaşa acıyo heralde muhasebeyi çok gereksiz bir birim gibi görüyo varsa yoksa mühendisleri kaliteciler ISO cular.. zaten çevremde bana acıyo vah vah 4 yıl oku sen yaptığı işe bak sen ne okumuştun yawrum vah vah :/ :/ bende imreniyoum beraber mezun olduğum arkadaşlarıma hepsi iş sahibi oldu kimi bankacı kimi devlet dairesinde benm gibi olan yok evlendi barklandı herkez cocukları oldu herkez çok mutlu face girmyrum bile onları görmemek kıskanmamak için..

herşey yamuk giderken bari aşk hayatım düzgün gitsin dimi... düzelir düzelir diye bekledğim bi öküze 3 yılımı verdim.. şimdi okaaaaadaaaaar pişmanım ki... onun yerinde beni anlayabilecek ortak dili konuşabileceğim bi adam olsaydı hayatımda belki bende bu yaz evlenmiştim bile :KK43: ama kül olup giden gençliğimin en güzel çağları :/ bide ben küçük bi ilçede oturuyorum o öküzde bu ilçede bi esnafın yanında çalışıyo (2.eltelefoncu) ikimiz 3 sene boyunca yapışık ikiz gibi gezdik kıskançlıktan tek başıma kuaföre bile gidemezdim kapıda bırakır kapıda beklerdi.. şimdi ayrıldık 1 ay oluyor...
ben artık kimseyle yapamam bu şehirde çok zor onunla karşılaşma ihtimalim yüzde yüz çarşıya felan cıkınca... bide hep aynı kafeler aynı dükkanlar başka adamla yeni anılar :KK43: liseli değilimki ben :KK43::KK43: ben artık evlenmeyi düşünmüyrum :/
Yeni dünya size hep mutsuz olmayı öğretiyor , öğretilmiş mutsuzluklar ! Sadece memurlar mutlu olabilir ? Evliler bekarlardan daha mutludur ? Onlar biraz fazla kazanıyor diye daha mutlu ? Oysa sen işten çıkınca çadırda yatıyorsun , onlar evde , sen açlıktan karnına taş basıyorsun onların uşakları hergece biftek ! Onların tlfnu interneti var sen karanlıklar içindesin ! Tv. Yok , eşya yok , hani içecek kahven dahi yok ... Yaşaman bile anlamsız 26 artık çok geç , derin buruş buruş eskiden yürüdüğün yerlerde şimdi tekerlekli sandalye ile itiyollar demi ? Hastanelerde ! İşinde kötüymüş karın tokluğuna tarlalarda şeker kamışı kesiyorsun ? Tabi neden mutlu olacaksinki o facebook denilen manüplasyon yuvasında herkeşşş çok mutlu !!! Onlarla ayrı ülkedesin tabi onlar özgür , sen esir kampında yer yer cephede !!!! Öğretilmiş mutsuzluk ? O bankadaki arkadaşların ne diyor biliyormusun ben iki alıyorum müdür 5 ! Müdür ne diyor biliyormusun cio lar 25 bin alıyor .... Umarım işini , sağlığını ve aileni kaybetmezsin ... Mutluluğun ne demek olduğunu bilmiyorsun çünkü

Kendinize gelin artik böyle hayati kendinize zehir ediyorsunuz. Siz ilk basta kendi degerinizi bilin ki baskalarida bilsin.

Kuaföre gidin, alisverise gidin, arkadaslarinizla görüsün gezin eglenin.. Hayatin tadini cikarmaya bakin.. Zaten 3 senenizi yanlis bir insana harcamissiniz, bari bundan sonraki zamaninizi kendinizi mutlu etmek icin harcayin..

Is konusuna birsey diyemeyecegim turkiyede yasamadigim icin, ama umudunuzu kabetmeyin insallah gönlünüze göre bir is bulursunuz..

Yeni dünya size hep mutsuz olmayı öğretiyor , öğretilmiş mutsuzluklar ! Sadece memurlar mutlu olabilir ? Evliler bekarlardan daha mutludur ? Onlar biraz fazla kazanıyor diye daha mutlu ? Oysa sen işten çıkınca çadırda yatıyorsun , onlar evde , sen açlıktan karnına taş basıyorsun onların uşakları hergece biftek ! Onların tlfnu interneti var sen karanlıklar içindesin ! Tv. Yok , eşya yok , hani içecek kahven dahi yok ... Yaşaman bile anlamsız 26 artık çok geç , derin buruş buruş eskiden yürüdüğün yerlerde şimdi tekerlekli sandalye ile itiyollar demi ? Hastanelerde ! İşinde kötüymüş karın tokluğuna tarlalarda şeker kamışı kesiyorsun ? Tabi neden mutlu olacaksinki o facebook denilen manüplasyon yuvasında herkeşşş çok mutlu !!! Onlarla ayrı ülkedesin tabi onlar özgür , sen esir kampında yer yer cephede !!!! Öğretilmiş mutsuzluk ? O bankadaki arkadaşların ne diyor biliyormusun ben iki alıyorum müdür 5 ! Müdür ne diyor biliyormusun cio lar 25 bin alıyor .... Umarım işini , sağlığını ve aileni kaybetmezsin ... Mutluluğun ne demek olduğunu bilmiyorsun çünkü
Sunlarin altini cizip, suraya koyuyorum, kim gorse kar...

Back
X