tatlım sen ne kadar istesende, eğer kaderinde yoksa olmuyor. kaderinse de zaten bir gün gelir. zamanını ne üzülmekle ne beklemekle geçir. önüne bakmaya devam et, kendini deşarj et.
ünlülere bu konuda çok üzülüyorum. bazıları arkadaşıyla eski sevgilisinin evlenmesini, gezmesini, gülüşmelerini, hergün tv den izliyor.
kendini toparlamaya bak.
hata sende tamam anlasmazliklar olmus ama sonunda kabullenmis ailesi kalbin kirilmis olabilir ama seviyorsan fedakarlik yapmayiliydin ki bu saatten sonra ne desek bos o kendine ayri bir yol cizmis sanada mutluluk dilemek düser,artik onu unutup kendine sende yeni bir yol cizmelisin...
Kaderinde yokmuş demek ki üzme bence kendini.Kaderindeki kişi çok daha hayırlı seni çok daha mutlu edebilecek birisidir belki de boşuna üzülüyorsun şu an.Sen ona hayır demişsin aradan zaman da geçmiş şimdi nişanlandı diye farkında olmadan belli ki gözündeki değerini artırdın.
ben onun için fedakarlık yapmadım çünkü gerçekten isteseydi üzerine düşerdi neden hayırı kabullendi.aylarca ben bekledim onu o kdr çok severken neden ailesini ikna edemedi benm ailemde vermiyodu ben elmden geleni yaptım karşı çıktımm ve kabullendiler ama o çekip gitti belkide bunlar içime oturdu.ben mutluluk dileyemiyorum çünkü olmamalı ben bu kdr mutsuzken beni bu kdr üzmüşken olmamalı
sen hem istiyorsun hem istemiyorsun nasil olacak o,
oda senin kadar uzulmustur ama olmayinca olmuyor demekki,
birazda nasip kismet bu isler,
demekki nasip degilmis...
Sende yoluna devam etmelisin bence artık ona üzülerek sadece kendi hayatından çalarsın.
2 yıl önce bir ilişkim vardı kısa süreli bir ilişkiydi ama evlilik mevzuları oldu isteme olucaktı annesi beni begenmedi bnm annem onun işini begenmedi biz bu şekilde ayrıldık 2 yıldır gel gitlerimiz oluyordu.en sn 5 ay önce görüşmüştük bu defa annesi beni kabullenmiş istemeye gelmek istiyodu ama neye yarar kalbim kırıktıı evet diyecektim ki hayır istemiyorum dedim ve geçen gün facede bana yazdığı mesalşarı okumak için açtım ne göreyim profilinde nişan fotosu yıkıldımmm bittimmm :her nekadar bizim ilişkimiz olmasada ben bu acıyı yaşamak istemezdim şimdi kurduğumuz hayalleri bir başkasıyla paylaşıyor.şimdi o ne mutlulukla evini kurmaya çalışıyodur bense o kdr acı çekiyorum neden böyle bu hayattaa sevenler kavuşamazz
bilmemm resimdede pek mutlu görnmüyodu bnm yanımdayken gözleri ıışıldardı yüzü gülerdi bunda resim çeklmiş surat 5 karış :S
hata sen de canım ama bir de şöyle bir durum kimin kaderi kısmeti nerede bilemeyiz ne kadar dua edilse bile dualarla değişmeyen tek şey nasip yani evleneceğimiz kişilerdir yani snein kısmetinde nasibinde değilmiş o yüzden üzülmemeye çalış geliyorsa rabbimden geliyor o belirliyor ki o böyle layık gördüyse vardır bir hikmet. ayrıca bize hayır gibi görünen de hayırsızlık,hayırsız gibi göründe hayır var derler sen de bilemezsin ki şu an sana kötü hayırsız gelen de ne gibi hayırlar yatıyor hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bende 5 sene çıktım. asker yolu bile gözledim . bekledim. askerden geldi 3 ay sonra aile arasında söz yaptık.
Sonra ne mi oldu . Ben nişan planları yaparken hayaller kurarken meğer o kafasında ayrılığı planlıyormu. Nişana 40 gün kala beni bıraktı. ayrılmak istediğini söyledi. O kadar yalvardım çırpındım banamısın demedi. Tamam dedim bitsin . Ama çok pişman olcaksın dedim, ben pişman olmam dedi.
Sonra ne mi oldu 2 ay snr kapımda yalvardı ağladı zırladı köpek gibi . Dön bana şans ver dedi .Aslaaa dedim . Tükürdüğümü yalamıcam dedim . Öyle de oldu bitti tamamen .
Şimdi ise ayrılalı 10 ay olmuş. Zerre kadar içimde sevgisi kalmadı . Soğudum .
Sana tavsiyem hiçbişey eskisi gibi olmuo dönse de .
Bir dere de iki kere yıkanılmaz arkadaşım.Nasip değilmiş de önüne bak . Hayırlısı olsaymış birşey bahane olurmuş.
Allah büyüktür . Herkese hayırlı birilerini nasip etsin .
bilmemm resimdede pek mutlu görnmüyodu bnm yanımdayken gözleri ıışıldardı yüzü gülerdi bunda resim çeklmiş surat 5 karış :S
sana öyle gelmistir istemesse neden nisanlansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?