Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatim artik son karar senin.gelismis ulkeler simdi bosuna mi cocuk parasi veriyor.papa bosuna mi bagiriyor cocuk yapin diye.burda bile yasli kanadalilar hep anadali gencleri bol col cocuk yapmalari konusunda nasihat veriyor.eskiler israil oyununu bilmiyordu tabiki ama bilmedende olsa carklarina degnegi sokmuslar.herkesin bir plani vardir ama,o planlarinda uzerinde ALLAHIN plani vardir.her cocuk rizkiyla dogar.az yer,az ceit yer ama yinede buyur.keske hepsi refah icerisinde buyuseler.ama refah icerisinde buyumeyecekler diye nufusumuzu azaltmayalim.nerde kaldi kurtulus savasinda mermiyi soguktan korumak icin cocugunun battaniyesini merminin uzerine orten anne fedakarligi.once vatan
Banada dr normal doguramazsin sezeryan dedi ekime. Ee yasaksa şimdi nolcak normalmi yapicaz.. plesentayi previayim nasil olcak o normal dogum... Bana kalsa bende normal doğumu tercih ederim ama benim durumumda olamayacağını srzeryan olmam gerektiğini söylüyor drum..
MemLekette başka Sorunn KaLmadı Kadınlara taktıLar.. Sizene Kardeşimm Vücut Benimm değİL mii İster NormaL İster Sezaryen Doğururumm.. Ne saçmaa Bii ÜLke oLdu Burası Yaa... Anıra Anıra DoğurtcakLar Bizii.. Offss.. = //
Sezeryan yaptık doğumu bozduk, genetiğiyle oynadık tohumu bozduk, doğal ve dengeli beslenemedik sağlığımızı bozduk, şehirleşme dedik oksijenimizi bozduk dostluğumuzu bozduk,Sanayi dedik kuraklık küresel ısınma mevsimlerin geçişini bozduk, hayvanlarla uğraştık lezzeti bozduk, makineleşme seri üretim dedik beden ruh zihin bütünlüğümüzü bozduk, medeniyet batılaşma dedik vicdanı ahlakı dini bozduk, para dedik aklımızı bozduk, insan ilişkilerimizi bozduk......
Gözümüz aydın bunca bozukluğa yine iyi dayandık obeziteyiz, hiperaktifiz, agrasifiz, kanserliyiz, caniyiz,vahşiyiz, saygısızız, benciliz, dengesiziz, hastalıklıyız.
Bazı arkadaşlar konuyu bir şekilde modernliğe yobazlığa siyasete getirerek bağırıyor hayırrrrrr.
Neye Hayırrrrrr kardeşim SENİ ANNEN SEZERYANLAMI DOĞURDU...Yanllışlarımızı gördük organik tarıma dönüyoruz, şehirlerden kaçıp toprağımıza dönüyoruz, normal doğuma dönüyoruz vs vss.
Zaten zorunlu olunca kimsenin bir şey dediği yok ama çok kazanmak için uğraşanların tuzağına düşecek kadar paramızmı çok, canımızmı çok anlayamadım ben.
MemLekette başka Sorunn KaLmadı Kadınlara taktıLar.. Sizene Kardeşimm Vücut Benimm değİL mii İster NormaL İster Sezaryen Doğururumm.. Ne saçmaa Bii ÜLke oLdu Burası Yaa... Anıra Anıra DoğurtcakLar Bizii.. Offss.. = //
benim canım benim bedenim.bizi bu kadar düşünüyorlarsa doğum sonrasınada karışsınlar o zaman,bezidir,mamasıdır......vb....![]()
plasenta previa hele de p.previa totalis filansa zaten sezaryen endikasyonudur, onda sıkıntı olmaz
yaa normal doğum ısteyen bayanda cok ama benım gıbı korkaklar naapıcak korkudan cocuk yapamıcaz, normal dogumda vajınayı kesıp biçiyorlar hemde anestezı yok bir şey yok çok kotu birde bozuluyormuş genişliyormuş vs vs offf
çektiğin acı sancıda cabası
![]()