- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Evet belki yasa ilk başta zorunlu oldugu ıcın herkes tarafından tepki gördü oysaki annelik duygusunu tatmak ıcın kadınlarımız butun zoru basarmak ıcın catır catır dogurur bu ona guc verır ama obur yandan da sana ılla normal dogum demıyor gercekten ıyı degılsen panıksen catıların darsa engel varsa sezeyana evet denılıyor yanlısmı bılıyorum ben mesela 42 yasındayım ve cok mınyon bır tıpım var hamıle kalmak ıcın tedavıdeyım farzetkı allah nasıp ettı kaldım ve doguracam ama normal yapamamkı dogumda olurum gıbıme gelıyor mecbur sezeryan olacak ammaa gercekten eger normal saglıklı paşa paşa bebegımı dogururdum cok ısterdım onu her acımda hıssetmek hemen ayaga kalkıyorsun bebegını emzırebılıyorsun o çok özledıgın bebegınısezeryanda dıkıslerın acısından bebegını emızrmesı ıcın bırınden yardım gormen lazım agladıgı zaman ele alamıyorsun dıkıslerın sızlıyo her zaman dıkkatlı olman lazım usutmemen lazım hastalık kapmaman ıcın ne bıleyım bır cok avantajıda var dez avantajı da ama ne olursa olsun RABBIM annelık duygusunu en kısa zamanda tattırsın BANADA...SEVGIYLE KALIN..
![]()
Kıyamam..İnşallah Allahım size de annelik duygusunu nasib etsin..Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah..