ve son bitti artık :(

çok üzüldüm. çok zor durum. birine 9 yılını ver. ömrünü ver bekle her türlü nazını çek. sonra beğenmesin seni. 9 yıl önce aklın nerdeydi kardeşim diye sormak lazım adama. böyle güzel kıymet bilmiş ve 9 yıl feda etmiş birinin önüne çiçekler sermeliydi.

benim sevgilimde çok inatçıdır
ben aramasam o da aramaz ama böyle durumlarda aklıma hep ben dayanamıyorum özlüyorum
ama o nasıl dayanıyo sende dayan diye kendimi sürekli frenlerdim
o da en az benim kadar seviyo ama o nasıl bensz kalmaya dayanıyorsa sende sık dişini derdim

ilişkiler işte tam bu noktada sorular başlıyor ben aradım sen aramadın ,sen yaptın ben yapmadım
ben ve sen kelimeleri öldürüyor birliktelikleri
gurur ve inat olduğu sürecede bu düzelmiyor
bi taraf hep kendini mecbur,diğer tarafsa mağrur görüyor.
Buyüzden çıkmaz oluyor işte hep bi mücadele ....
Neden aşkı yaşamak varken böyle oluyoruz bilmiyorum bende inatçıyım nişanlıma göre bide asker arkaşı gibiymişim erkek gibi davranıyomuşum kadın dediğin nazlı sessiz sakin olurmuş ....
Bi de bu yannışı yapıyoruz insan değişmez ,olduğu gibi kabul edilmelidir eğer istiyorsa.
O beni hep değiştirmeye çalıştı .........
Off offf bilmiyom yaa bugün bitsin evime gideyim ve şu gözümden akanları biran evvel ağlamaya bırakmalıyım yoksa boğazımdaki düğüm beni boğacak

ilişkiler işte tam bu noktada sorular başlıyor ben aradım sen aramadın ,sen yaptın ben yapmadım
ben ve sen kelimeleri öldürüyor birliktelikleri
gurur ve inat olduğu sürecede bu düzelmiyor
bi taraf hep kendini mecbur,diğer tarafsa mağrur görüyor.
Buyüzden çıkmaz oluyor işte hep bi mücadele ....
Neden aşkı yaşamak varken böyle oluyoruz bilmiyorum bende inatçıyım nişanlıma göre bide asker arkaşı gibiymişim erkek gibi davranıyomuşum kadın dediğin nazlı sessiz sakin olurmuş ....
Bi de bu yannışı yapıyoruz insan değişmez ,olduğu gibi kabul edilmelidir eğer istiyorsa.
O beni hep değiştirmeye çalıştı .........
Off offf bilmiyom yaa bugün bitsin evime gideyim ve şu gözümden akanları biran evvel ağlamaya bırakmalıyım yoksa boğazımdaki düğüm beni boğacak

soğukkanlı olmaya çalış
işyerinde bile kimse seni güçsüz görmesin
canım umarım herşey yoluna girer...

soğukkanlı olmaya çalış
işyerinde bile kimse seni güçsüz görmesin
canım umarım herşey yoluna girer...

gözler yaşlı ama ağız açık gülüyor yüzüm içim ağlıyor,taşanlar dışarı çıkıyor bitek
ne bu hayatya isyan değil elbette bunada hamd olsun ama
içimizde ve dışımızda bukadar faklı insan olmamız zor geliyor artık zorrrrrrrr
özledim elime aldım telefonu yemekte arayıp sesini dusam sanki rahatlayacaktım ama
ayrılırken hiç hoş ayrılmadık yapamayacaz dedik ikimizde bidaahası olmasın barışmayalım ve böyle bitsin dedik
iyi halt etmişiz değilmi

kararlı davranmanı tavsiye ediyorum..sakın arama özledim diye geri adım atma.eğer bunu yaparsan söylediği her şeyi kabullenmiş olacaksın.onun istediği gibi bi insan olmayı göze almış olacaksın.eğer o seni gerçekten seviyosa kendisi arar ve özür diler.ben seni her halinle seviyorum deyip, her şeyi bi kenara bırakır.ama o isityo ki sen pes et, boyun eğ..dayanamayıp ara ve onun istedği gibi biri ol..kanma bu oyunlara.o üzülsün boşver..kimse vazgeçilmz değildir. allah yardımcın olsun:34:

çok ii anlıyorum cnm bu duyguları
çok zor bende kaç kereler ne kadar kırılmış olsamda
kendimi durduramadım hep aradım mesaj çektim
aranızdaki sorunlar çok önemli boyutta ama
mutlaka baş başa konuşmadan bitirmeyin genede insan
artık yeni birisini tanıma gücünü bile bulamıyo kendinde
9 yıl neler neler paylaşılmıştır herşeyin bi hatırı vardır ilişkinizde
sen aramamaya çalış ama aramasını sağlayacak bişeyler yaratmaya bak diyebilirim sadece

Hiç o da beni seviyor, çevreden etkilendi diye hiç kendinizi kandırmayın. İstediği bir hizmetçi, bir köle imiş. Üstüne üstlük, o bunları isteyince siz onu bırakacağınıza o size yüz çevirmiş. Belki bunları evlenmekten, sorumluluk almaktan korktuğu için yaptı. Ee, bu da onu bırakmanız için yeterli sebep değil mi? Hiç k. valideyi falan aramayın, yollayın biriyle bohçayı. Ağırdan satın kendinizi, ona mecbumuş gibi davranmayın. Belki bu şekilde kıymetinizi anlar, ama size onca ağır laflar eden, ezmeye çalışan birini bir daha hayatınıza sokmamanız en doğrusu bence.

çok ii anlıyorum cnm bu duyguları
çok zor bende kaç kereler ne kadar kırılmış olsamda
kendimi durduramadım hep aradım mesaj çektim
aranızdaki sorunlar çok önemli boyutta ama
mutlaka baş başa konuşmadan bitirmeyin genede insan
artık yeni birisini tanıma gücünü bile bulamıyo kendinde
9 yıl neler neler paylaşılmıştır herşeyin bi hatırı vardır ilişkinizde
sen aramamaya çalış ama aramasını sağlayacak bişeyler yaratmaya bak diyebilirim sadece

arayamam biliyorum artık bu iş çıkmazda üstünlük kuracak kazanan
ama şuda bi gerçekki birbirimizi kaybedecez
oda bende kendmizi bile bulamayacazki bi başkalarını hayatımıza almaya cesaret edemeyiz

Hiç o da beni seviyor, çevreden etkilendi diye hiç kendinizi kandırmayın. İstediği bir hizmetçi, bir köle imiş. Üstüne üstlük, o bunları isteyince siz onu bırakacağınıza o size yüz çevirmiş. Belki bunları evlenmekten, sorumluluk almaktan korktuğu için yaptı. Ee, bu da onu bırakmanız için yeterli sebep değil mi? Hiç k. valideyi falan aramayın, yollayın biriyle bohçayı. Ağırdan satın kendinizi, ona mecbumuş gibi davranmayın. Belki bu şekilde kıymetinizi anlar, ama size onca ağır laflar eden, ezmeye çalışan birini bir daha hayatınıza sokmamanız en doğrusu bence.

haklısın gerçek bu galiba
1 aydır çok sağlam bu düşüncelerele dayandım ama 2gündür sanki hiçbişey olmamış gibiyim çok özledim
ondan yine duygusala bağladımm
akşam olsun içimi boşaltayım geçer umarımm

haklısın gerçek bu galiba
1 aydır çok sağlam bu düşüncelerele dayandım ama 2gündür sanki hiçbişey olmamış gibiyim çok özledim
ondan yine duygusala bağladımm
akşam olsun içimi boşaltayım geçer umarımm

Bu kadar uzun zaman birlikte olduktan sonra ha deyince bitmez tabi özlem. Ama iyi olduğun zamanlar gitgide uzayacak, daha kısa ve daha seyrek kendini kötü hissedeceksin ve bir gün boşuna üzülmüşüm diyeceksin inşallah. Ancak, senin gayret etmen de şart. Hala biz diye düşünmemeye çalış, artık sen varsın, o biz olma hakkını kaybetmiş. Şu bohçadan da kurtul birşekilde ki, artık k. validen olmayan o hanımı araman gerekmesin.

Güzel bir işin varmış Allahtan. Orada da bir arkadaş çevren vardır herhalde, onlarla oyalanmaya çalış. Özellikle sizin eski durumunuzu bilenlerle bir süre çok fazla görüşme bu dönemde bence.

Bu kadar uzun zaman birlikte olduktan sonra ha deyince bitmez tabi özlem. Ama iyi olduğun zamanlar gitgide uzayacak, daha kısa ve daha seyrek kendini kötü hissedeceksin ve bir gün boşuna üzülmüşüm diyeceksin inşallah. Ancak, senin gayret etmen de şart. Hala biz diye düşünmemeye çalış, artık sen varsın, o biz olma hakkını kaybetmiş. Şu bohçadan da kurtul birşekilde ki, artık k. validen olmayan o hanımı araman gerekmesin.

Güzel bir işin varmış Allahtan. Orada da bir arkadaş çevren vardır herhalde, onlarla oyalanmaya çalış. Özellikle sizin eski durumunuzu bilenlerle bir süre çok fazla görüşme bu dönemde bence.

o hayatıma girdiğinde daha gençliğe yeni adım atmıştım 9 yıl booyuncada o yanımda değil diye kendimi hep kapattım çevreye aman kimse bana yaklaşmaya çalışmasın diye çok sadık kaldım
şimdi bakıyorum yannış yapmışım o yok yanımda diye yeni çevrelere bile girmedim birkaç eski dostum var ve onlarda herşeyi biliyor
herkes şaşkın bumuydu o büyük aşk diyor.
annesi kızım o hasta olduğunda bile sen yanında yoksun diye ağlıyordu bekle sinirler geçince düzelir diyor.ama beni çok kırdı bende onu kırdım aslında ama benim sebeplerim vardı
işini bırak diyordu ailenle çokfala görüşemem diyodu buistekleri bana mantıksız geldiğ,i için çok katı davrandım ona
bitti biliyorum düzelmez artık bu saatten sonra ama bohçayı gönderemedim bitürli annesini her aradığımda hayır yüzyüze konuşmadan gönderme diyor
bohça bende yük gibi duruyor hala bi bağmış gibi geçende çok beyfendi ve anlayışlı biri benimle tanışmak istedi hala kendimi ona bağlı hissettiğim için red ettim çocuk tam 4 yıldır bekliyomuş benimle görüşebilmek için tanıyorum iyibiri ama o niyetle görüşememki nasıl bi başasının gözüne bakar elini tuttarım.ondan başka hiç bi erkeğe o gözle bakmamıştım
bilmiyorum belkide korkuyorumm
ama biran evvel geçsin istiyorum
olmadı kayın validemi bi başkasına aratacam getiriyoruz bohçanızı desinler öyle habersiz bişekilde göndermek istemiyorum kapılarına kaba bi davraış olu az b,i dönem görüştük yedik içtik kötü olmak istemiyorumm

o hayatıma girdiğinde daha gençliğe yeni adım atmıştım 9 yıl booyuncada o yanımda değil diye kendimi hep kapattım çevreye aman kimse bana yaklaşmaya çalışmasın diye çok sadık kaldım
şimdi bakıyorum yannış yapmışım o yok yanımda diye yeni çevrelere bile girmedim birkaç eski dostum var ve onlarda herşeyi biliyor
herkes şaşkın bumuydu o büyük aşk diyor.
annesi kızım o hasta olduğunda bile sen yanında yoksun diye ağlıyordu bekle sinirler geçince düzelir diyor.ama beni çok kırdı bende onu kırdım aslında ama benim sebeplerim vardı
işini bırak diyordu ailenle çokfala görüşemem diyodu buistekleri bana mantıksız geldiğ,i için çok katı davrandım ona
bitti biliyorum düzelmez artık bu saatten sonra ama bohçayı gönderemedim bitürli annesini her aradığımda hayır yüzyüze konuşmadan gönderme diyor
bohça bende yük gibi duruyor hala bi bağmış gibi geçende çok beyfendi ve anlayışlı biri benimle tanışmak istedi hala kendimi ona bağlı hissettiğim için red ettim çocuk tam 4 yıldır bekliyomuş benimle görüşebilmek için tanıyorum iyibiri ama o niyetle görüşememki nasıl bi başasının gözüne bakar elini tuttarım.ondan başka hiç bi erkeğe o gözle bakmamıştım
bilmiyorum belkide korkuyorumm
ama biran evvel geçsin istiyorum
olmadı kayın validemi bi başkasına aratacam getiriyoruz bohçanızı desinler öyle habersiz bişekilde göndermek istemiyorum kapılarına kaba bi davraış olu az b,i dönem görüştük yedik içtik kötü olmak istemiyorumm

Şimdi yeni bir ilişki için çok erken, ama normal arkadaş çevreni genişletmeye bak bence. Öyle sırdaşlık, samimiyet zaten olmaz, biraz gezme, kafa dağıtma anlamında faydası olur belki.

Bundan sonra inşallah çok daha sağlıklı bir ilişkin olur zamanı geldiğinde. Ama kimse için kendine kısıtlamlar koymak doğru değil. Sen de gördün, kendini çevreye kapattın da ne oldu, kalktı senden mantıksız şeyler istedi. Hem çevreye açık olsan da çok densiz biri olmadıkça senin neye, ne kadar açık olduğunu hisseder erkekler. Densiz biriyse, zaten senin çevreye açık olup olmaman onun için farketmez, yapar densizliğini, sen de verirsin gereken cevabı.

Şimdi yeni bir ilişki için çok erken, ama normal arkadaş çevreni genişletmeye bak bence. Öyle sırdaşlık, samimiyet zaten olmaz, biraz gezme, kafa dağıtma anlamında faydası olur belki.

Bundan sonra inşallah çok daha sağlıklı bir ilişkin olur zamanı geldiğinde. Ama kimse için kendine kısıtlamlar koymak doğru değil. Sen de gördün, kendini çevreye kapattın da ne oldu, kalktı senden mantıksız şeyler istedi. Hem çevreye açık olsan da çok densiz biri olmadıkça senin neye, ne kadar açık olduğunu hisseder erkekler. Densiz biriyse, zaten senin çevreye açık olup olmaman onun için farketmez, yapar densizliğini, sen de verirsin gereken cevabı.

destekleriniz için çok sağolun allahım kimseyi böyle şeylerle sınamasın
artık ne kimseye güvenim nede evliliğe dair hiç bir inancım ve güvenim kalmadı
nasip kısmet bakalım daha neler görecezzz

kızlar dayanamıyommmmmmm ya o bohça ben olduğu sürecede için bi yanı hep umutlu olacak
göndersem kesin bitecek
amannnn yaa dayanımyorumm offff içim şiştiiiiiii

kızlar dayanamıyommmmmmm ya o bohça ben olduğu sürecede için bi yanı hep umutlu olacak
göndersem kesin bitecek
amannnn yaa dayanımyorumm offff içim şiştiiiiiii

[SUB][/SUB]
Canım benim... Öncelikle kesin olarak bitirebildiğine inanıyor musun ? Sence 9 yıllık bir aşk öyle 1 ayda bitebilir mi ? Resmiyette bitse bile içinde bitirebilecek misin ? Bir başkasının koynundayken aklına hiç gelmeyecek mi ? Ve en önemlisi içindeki aşkı söküp atabilir misin ? Eğer gerçekten sevip beklemişsen bu mümkün deil hayatım. Her evlilikte her ilişkide böyle çıkmaza girilmiş durumlar yaşanabilir. Erkekler o kadar farklı fıtratta yaratılmışlar ki bizim de onarı anlamamız çok zor bir ihtimal. Ama anlamaya çalışmak gerek. Askerliğini yapmış diyorsun ya canım bu olay evliliğe o kadar büyük darbeler vurabilir ki sen bile o bile şaşar bu duruma . Ama canım bana sorarsan o bohçayı gönderme. Bunu gurur meselesi haline getirme . O getiriyorsa sen getirme. Böyle durumlarda Bir kişinin daha uysal daha anlayışlı olması gerekir. Bizler kadın olarak hep ilgi, hep alaka bekliyoruz. hep üstün tarafın kendimiz olmasını istiyoruz. Ama birde karşı taraf için düşünsene ? O bir erkek ve üstün olma duygusu onlarda zaten doğuştan var olan bir durum ki bizler eşimizin üstün olmasını istemez miyiz ? O erkek sen ise kadınsın. Tabiki anlaşmazlıklar olacak. Tabiki evlilikten soğudunuz durumlar olacak. Bu gayet normal bir durum hayatım. Birbirinizden bir müddet ayrı durup düşünmeye ve birbirinizi özlemeye fırsat verin. Ama geri dönüşü olmayan yollara girmeyin. Ben de sözlüyüm ben de tıpkı senin düştüğün durumlara düştüm. Anlattığın herşeyi fazlasıyla yaşadım ama ben kolay olan yolu seçmedim. Ben savaş verdim ve bu savaşı da kazanana kadar devam ettim. Çünkü bizimde 8 yıllık verilmiş bir emeğimiz vardı ki inan hiç kolay değil uzun süreli ilişki yürütmek. Seni ve nişanlını tebrik ederim. Ve böyle sorunlar yüzünden de aşkınızı kaybetmeyin lütfen. Yazık olur canım benim. Ve şundan emin ol ki , gelenler gideni öyle bir aratıyor ki. . . . Kıymayın aşkınıza, yazık etmeyin. Yok o aramazsa ben de aramam yok o pişman olmazsa ben hiç olmam gibi saçma sapan bahanelerin ardına sığınmayın. Sonra çok iyi biliyorsun ki acı çekiyorsun. Gerek yok 3 günlük hayatı kendine zindan etmeye. Ara nişanlını, al tüm gururunu ayaklarının altına. O senin sevdiğin yaa, insan sevdiğine karşı gurur taşımaz. O senin erin olacak . Sende onun hanımı. Tabiki evin işlerini de göreceksin , yemeğini de yapacaksın... Bunlar seni kızdıracağı yerde mutlu etmesi gerekir güzelim. Sen kadınsın, sen anasın, sen yuvayı kuran ve kurtaransın. Benden sana güzel bir tavsiyedir. Uzun oldu yazım kusura bakma ama müdahale etmek istedim canım . KIYMA AŞKINIZA KIYMAAA....

8 yıllık ilişkinin sana hep mutluk getirmesini dilerim
okadar haklısın ki insan bi noktadan sonra artık gurur inadı bi kenara bırakıp aşkı yaşamalı bende böyle düşünüyorum ama evlilik korkusu öyle bişeyki insanın içine şeytanları sokuveriyor
bide çok konuşan artniyetli el alemler varya yangına görükle gidip madem kanıyosunuz alın bi ateşte benden diye yaklaşanlar işte bunlar birleşince işte bunoktaya geliniyor

aslında geçmişte çok defa barışmak için konuşmak için aradım oda arardı
ama bu sefer bi başka çünkü aileler biliyor otrtada nişan vardı bukadar sebepsiz ayrılık bile saçmaydı bu nokta için
ikimizde birbirimize deli gibi aşığız ama evlenmekten bi evin sorumluğunu almaktan 2mizde korktuk ,onun hatası elalemi çok fazla dikkate almasıydı ,benimse ailemle şimdi çok fazla görüşmek istemeyen yarın öbürgün bağlarımızı yok eder diye soruları büyütmem sebep oldu
bilmiyorum böylesi belki hayırlısı ama şundan eminim ben bidaha ne severim nede aşık olurum o benim ilkimdi sonum olsun istedim hala öyle istiyorum
:58:

Ne yaptın canım ?

çok yoruldum canımm çok

3 günün böyle geçen daha yenimi idrak ediyor 1 aydır ayrı olduğum aşkımla gerçekten ayrıldığımızı beynim anlamadım
gözümden yaş akıyo ağzım 2 metre açık gülüyo sözde gözümün biri telefonda ha şimdi bi msj attımı biri müşterilerimde çoğuzaman anlamıyorum bile dertlşerini
işteyim kimse anlamasın bu halimi diye resmen yırtıyorum kendimi :78:

dün uyku tutmadı yine gecenin bi yarısı kendime yasakladığım radyomu açtım çalan şarkı deldi geçti beni
seviyorum seni ekmeği tuza banım banım yer gibi geceleri ateşler içinde uyanarak ağzını dayayıp musluğu su içer gibi...... evlenme teklif ettiğinde bu şaarkı çalıyodu.........o anki hali geldi aklıma çıldırdım sıfır uykuyla
çalışıyom bugün bi gün bedenim artık pes edecek bakalımm nezamn

çok yoruldum canımm çok

3 günün böyle geçen daha yenimi idrak ediyor 1 aydır ayrı olduğum aşkımla gerçekten ayrıldığımızı beynim anlamadım
gözümden yaş akıyo ağzım 2 metre açık gülüyo sözde gözümün biri telefonda ha şimdi bi msj attımı biri müşterilerimde çoğuzaman anlamıyorum bile dertlşerini
işteyim kimse anlamasın bu halimi diye resmen yırtıyorum kendimi :78:

dün uyku tutmadı yine gecenin bi yarısı kendime yasakladığım radyomu açtım çalan şarkı deldi geçti beni
seviyorum seni ekmeği tuza banım banım yer gibi geceleri ateşler içinde uyanarak ağzını dayayıp musluğu su içer gibi...... evlenme teklif ettiğinde bu şaarkı çalıyodu.........o anki hali geldi aklıma çıldırdım sıfır uykuyla
çalışıyom bugün bi gün bedenim artık pes edecek bakalımm nezamn

cnm sana ozel masaj attım aldınmı ???

Back
X