ve son bitti artık :(

cnm sana ozel masaj attım aldınmı ???

bende size yazdım özelden ama gönderilmedi 100 olmamışım daha
çokta dökmüştüm içimi
ben daha bohça göndermedim sanırım içten içe biliyodum böyle olacağını onlarınki bende bitek odamda duruyorlar hece yatmadan bi bakıyorum şöyle içim kanıyor kurduğum hayaller geliyor aklıma vazgeçememek bu olsa gerek

ofof bilmiyom inasan bohçayla aslında iki çulu göndermiyor bütün hayallerini umutlarını yarınlarını gönderiyor
aslında teslim olunuyor da denilir bu duruma

allah yar ve yardımcımız olsun

kızlar bugün size çık ihtiyacım var
gece nişanlıma msj attım artık bohçanın gönderilmesi gerekiyor yarın gönderiyorum diye
gönder
diye cevap geldi bugün bitiyo yani
ne olur dua edin alim kolum tutmuyor
canım bedenimden çıkmak istiyor,ne yapacam ben şimdi

kızlar bugün size çık ihtiyacım var
gece nişanlıma msj attım artık bohçanın gönderilmesi gerekiyor yarın gönderiyorum diye
gönder
diye cevap geldi bugün bitiyo yani
ne olur dua edin alim kolum tutmuyor
canım bedenimden çıkmak istiyor,ne yapacam ben şimdi

Cnm neden öyle bir mesaj attınki bak kendini üzecek olaylar yasatıyorsun kendıne
gel konusalım deseydin

Cnm neden öyle bir mesaj attınki bak kendini üzecek olaylar yasatıyorsun kendıne
gel konusalım deseydin

kendimi o mesajı çekmeye zorunlu hissettim çünkü daha önce konuşalım demiştim kabul etmedi
annesi bekle kızım gönderme dediği için bekledim
beklemek zor geldi artık herkes akrabalar arkadaşlar eş dost soruyo ,verecek cevap bulamıyorum bitti diyemiyorum devam diyemiyorum 1 ay olmuş pişman olsa arardı demekki annesi bile ,yannışyaptığını anlatamamış ona
ben daha niye bekleyeyim ki ?
içim yanıyo evet canım çıkıyo şuan ama yapacak bişeyim kalmamıştıki :(

kendimi o mesajı çekmeye zorunlu hissettim çünkü daha önce konuşalım demiştim kabul etmedi
annesi bekle kızım gönderme dediği için bekledim
beklemek zor geldi artık herkes akrabalar arkadaşlar eş dost soruyo ,verecek cevap bulamıyorum bitti diyemiyorum devam diyemiyorum 1 ay olmuş pişman olsa arardı demekki annesi bile ,yannışyaptığını anlatamamış ona
ben daha niye bekleyeyim ki ?
içim yanıyo evet canım çıkıyo şuan ama yapacak bişeyim kalmamıştıki :(

Anladım cnm ama sen onun sevgisinden eminsen eger dedim konusmak ıstemiyor yanı pekı senın yerıne onun dusuncelerini ogrenecek ortak arkadasınız yokmu agzını arasa bunların sundan dıyorum bıtırmek cok kolaydır bitti dersin olur biter ama yeniden baslamak cok zordur sızın okadar buyuk problemlerınız oldugunu dusunmuyorum yada ona bıraz zaman ver arama 2 3 ay bakalım ne olacak daha oncelerı ayrılık yasamısmıydınız??

Bu durumda en doğrusunu yapıyorsun bence. O bohçayı her dakika odanda görmek sana zarar veriyordu, bakıp bakıp hatırlıyordun. Konuşmak, işi düzeltmek için elinden geleni yapmışsın, ama olmamış. Bence artık başka beklentiye girme, üzerine de düşme bu işin.Eğer nasibin de varsa bu çocuk, sen parmağını kıpırdatmasan da bu iş bir şekilde olur. Ama beklentilerini, ara düzeltme çabalarını sürdürürsen bu olayın etkisinden kurtulman daha da zorlaşır.

Evlendikten sonra, çoluk çocuğa karıştıktn sonra olsaydı bu ayrılık, inan çok daha fazla yıkılırdın. Tabi şu anda bunlar hiç umrunda değil biliyorum, ama belki bir süre sonra beterin beteri olduğunu sen de fark edeceksin. Moralini yüksek tutmaya çalış, başın dik olsun. Hakkında ne hayırlı ise o olsun.

Bu durumda en doğrusunu yapıyorsun bence. O bohçayı her dakika odanda görmek sana zarar veriyordu, bakıp bakıp hatırlıyordun. Konuşmak, işi düzeltmek için elinden geleni yapmışsın, ama olmamış. Bence artık başka beklentiye girme, üzerine de düşme bu işin.Eğer nasibin de varsa bu çocuk, sen parmağını kıpırdatmasan da bu iş bir şekilde olur. Ama beklentilerini, ara düzeltme çabalarını sürdürürsen bu olayın etkisinden kurtulman daha da zorlaşır.

Evlendikten sonra, çoluk çocuğa karıştıktn sonra olsaydı bu ayrılık, inan çok daha fazla yıkılırdın. Tabi şu anda bunlar hiç umrunda değil biliyorum, ama belki bir süre sonra beterin beteri olduğunu sen de fark edeceksin. Moralini yüksek tutmaya çalış, başın dik olsun. Hakkında ne hayırlı ise o olsun.

indım inat dedi ve herşeyi bitirdi bukadar inat biriyle evlensem ne olacaktı işte buyüzden aşkımı gömerim içime derdimi çekerim diyorum ama bi yanım yok diyo çözülmez dert değildi diyor aklım karışık
doğru olan bu ama her doğru insanı malesef mutlu etmiyor.
acının en acısını yaşıyorum içim daralıyor ruhum içimde sıkıştı

Canım konunu okudum hissettiklerini çok iyi anlıyorum ben de şu an çok gitgelli bi dönem yaşıyorum..

Biz ne yaparsak yapalım Rabbimiz bizim için en iyisini bilir, olsa da hayırlısı, olmasa da hayırlısı inşallah.

Ama çok severken ufacık olayları büyütüyolar ya bu erkekler onu anlayamıyorum, göz göre göre nasıl kıyabiliyolar sevdiklerine, neden olduğu gibi kabul etmiyolar...

İnşallah hakkında hayırlısı olsun, biz ne kadar üzülme desekde faydasız, bazen en ufak bi müzik, en ufak bi anı, bi görüntü, TV'de izlenen bi program onunla olan anılarını aklına getirmeye yetecek.Çok güçlü olman gerek bu dönemde, Allah sabır versin, tüm darda olanlara yardım etsin

evet çok acı çekiyosun şuan ama evlenirsen çekeceğin acının 10 da biri bile değil buna inan evli biri olarak söylüyorum kendine yazık etme başkalarının yanında sana bağıracak sende tamam aşkım demeni bekleyen zihniyetten koca olmaz ayrıca başkalarının yanında böle davranırsa kocan dahil kimsenin sana saygısı kalmaz ki bu çok önemli eğer saygı yoksa sevgide kalmaz evlilikte şimdi otur yıllarına yan biten aşkına yan en azından keşke dönmeseydim diye yanmaktan daha ii allah sabrını versin inşallah

Güzel bir müzik açıp oyna bence evlenip hayal kırıklığına uğramaktan ,evlilik ,gelinlik bir genç kızın en güzel en büyük hayalleri, bir imzadan sonra alt üst olması senin için en büyük yıkım olurdu bu ilişkiyi bitirerek kendine enbüyük iyiliği yapmışsın bence aşk acısı zamanla gelip geçiyo ama evlenip hayal kırıklığı yaşamanın acısının asla geçmediğini o acıyı devamlı taşıyacağını düşünüyorum insanın ,zaman herşeyi düzeltiyo öyle düşün hayattan kendini yoksun etme hiç,her işte bir hayır vardır diye düşünürüm hep çok istediğin birşeyin olmamasında bile çok büyük hayırlar olabilir hiç üzülme :64::64::64::64::64::64:

konuştum canım istemiyor ayrılmamızı aynı tepki getirme bekle diyor ama neyi bekleyecemki ?
O da biliyor inadını pişman olacağını bilmiyom
budurumda sanki oğlan ayrılmayı istiyor kız istemmiyora döndü olay bu durumda beni bozar

Canım gectıgın aşamalardan bende geçtim ne diyeyim allah yardımcın olsun inan bana acın gün geçtikçe azalacak ama ben sızın bır araya gelecegınızı dusunuyorum boyle yarım kalmayacak bohcayı gondersen bıle

Dua et sana su durumda rabbimden baska kımse yardım edemez.....Biz sadece derdini paylasabiliriz ........

Canım gectıgın aşamalardan bende geçtim ne diyeyim allah yardımcın olsun inan bana acın gün geçtikçe azalacak ama ben sızın bır araya gelecegınızı dusunuyorum boyle yarım kalmayacak bohcayı gondersen bıle

Dua et sana su durumda rabbimden baska kımse yardım edemez.....Biz sadece derdini paylasabiliriz ........

bilmiyorum tatlım bilmiyom daha ne yaşayacaz allah yardımcımız olsun
bi diyorumki hayırlı olsa zaten herşey yolunda olurdu bi diyorum ki emeksiz yeme olmaz bu kadar ortadayım yani
desteğiniz inanın bana iyi geliyor hepiniz çok sağolun

Günaydın cnm nasılsın ????????????????

günaydın canım sen nasılsın ?
senin dediğin gibi olmayınca olmuyor.
kendimi dağalara vuruyorum 2 haftadır gidip kaplarda çadırlarda yaşıyorum.istemiyorum hafata sonları gelsin ,gözüm telefonda kalıyor.
aileme dün dedimki baba artık bitirelim bu işi onlarda ne istiyosan öyle yap diyorlargece olunca boğazıma bişey yapışıyor içim içime sığmıyor içim daralıyor
ne büyük acı bu ya
dün bide çekmecemde resmini gördüm kalbim durdu sanki kaldım
bukardar mı zor alışmak yokluğuna :(((

İyiyim cnm sagol seni o kadar iyi anlıyorum ki sen elinden geleni yaptıgını düşünüyorsan ve vijdanında rahatsa artık önüne bak artık zaman senin ilacın nasıl bir insanın başına bir kaza gelir ve yaralanır yara iyileşene kar acı ceker ve yara kabuk baglamaya başladıkça acı azalır senınde öyle olacak cnm ama yara iyileşene kadar acıyacak

Artık onu aramana ger yok eger o seni gercekten sevdiyse, en önemlisi sana deger verdiyse arayacaktır ama ne zaman bilemem belki senin yaran kabuk baglayınca arar genelde böyle olurya arkadaşlarınla vakit geçir yalnız kalmamaya calış umarım bu olayın sonunda mutlu olan sen olursun o insanıda hiç tanımama ragmen allahında bulsun bu kadar acımasız oldugu için.

İyiyim cnm sagol seni o kadar iyi anlıyorum ki sen elinden geleni yaptıgını düşünüyorsan ve vijdanında rahatsa artık önüne bak artık zaman senin ilacın nasıl bir insanın başına bir kaza gelir ve yaralanır yara iyileşene kar acı ceker ve yara kabuk baglamaya başladıkça acı azalır senınde öyle olacak cnm ama yara iyileşene kadar acıyacak

Artık onu aramana ger yok eger o seni gercekten sevdiyse, en önemlisi sana deger verdiyse arayacaktır ama ne zaman bilemem belki senin yaran kabuk baglayınca arar genelde böyle olurya arkadaşlarınla vakit geçir yalnız kalmamaya calış umarım bu olayın sonunda mutlu olan sen olursun o insanıda hiç tanımama ragmen allahında bulsun bu kadar acımasız oldugu için.

aslında arardım yapacak çok şey var daha aşk için ama ne diye arayacam böyle bi adamı beklemişim okadar inanmış,güvenmişim ortada avuÇ içini doldurmayacak kadar sorun var ve bana yaptığına bak gerçekten aşık olsa ve istese yapmazdı böyle bişeyi:(,
oyüzden allaha sığınıyorum yardımı ve hayırlı olanı ondaan bekliyorum

slm konunu okudum benim fikrimce iyi bir mesleği olan kariyer sahibi kültürlü birisin ve sevgilin bunu kompleks yapmış yanii sen ona bir beden büyük gelmişsin o nedenlede üzerinde üstünlük kurmaya çalışıyorbir nevi kendini aslında rahatlatmaya çalışıyor çalışman iyi bir işin olması onu rahatsız ediyor kendini senden eksik görüyor olabilir canım böyle örnekleride çok gördüm evlenseydiniz bu sorunlar çok daha büyük olurdu sana çok çektirirdi aslında allah seni belalarda koruyor herşeyde bir hayır vardır üzülme zamanla acın hafifleyecek şimdilerde çok acı çekmen normal yılların emeği var çünki sana saygısı olmayan küçümseyen ,bir erkekten koca olmaz

Back
X