ve son bitti artık :(

bi kaç gündür takip ediyorum konunuzu,çok üzüldüm gerçekten böyle eften püften sebeplerle bu hale gelmesine..sizi o kadar iyi anlıyorum ki benimde 5yıllık ilişkim ellerimden kayıyor böyle saçma sapan sebepler yüzünden..bazen keşke beni aldaatsaydı en azından geçerli bi neden diyorum..8.5yıl dile kolay..insan nasıl sabırla bekliyor,ne hayaller kuruyor..ama ne yazık ki o hayalleri bi tek kuran bizleriz...allah yardımcınız olsun,inşallah çok daha iyileriyle karşılaşırsınız..

Allah size sabır versin, yaptığınızın arkasında olun o geri dönse bile yaptığınızdan pişman olmayın ki en az üzüntüyle atlatabilesiniz.
Eminim hak ettiğiniz sevgiye ve sevgiliye kavuşacaksınız kısa zamanda :71:

bi kaç gündür takip ediyorum konunuzu,çok üzüldüm gerçekten böyle eften püften sebeplerle bu hale gelmesine..sizi o kadar iyi anlıyorum ki benimde 5yıllık ilişkim ellerimden kayıyor böyle saçma sapan sebepler yüzünden..bazen keşke beni aldaatsaydı en azından geçerli bi neden diyorum..8.5yıl dile kolay..insan nasıl sabırla bekliyor,ne hayaller kuruyor..ama ne yazık ki o hayalleri bi tek kuran bizleriz...allah yardımcınız olsun,inşallah çok daha iyileriyle karşılaşırsınız..

canım onu beklerken çektiklerimi bi ben bilirim bi allahh aman kizse laf etmesin diye onun haberi bile olmadan yüzük takıyodum :( ben okadar çok bağlıydımki ona anlatamam.ama bitürlü oturtamadık ilişkimizi hep ayakta bi ayağı kapı yönündeydi ilişkimizin.olmayınca olmuyor.kısmet....
ama şundan eminim artık bişeyi çok isteyip çok mücadele etmeyecen böyle yok oluveriyor sonra :(
aklım başımda değil ne yazdığımı biliyom ne yazmak istediğimi yazabiliyom saçmalamaya başladım kusura bakma:(

canım onu beklerken çektiklerimi bi ben bilirim bi allahh aman kizse laf etmesin diye onun haberi bile olmadan yüzük takıyodum :( ben okadar çok bağlıydımki ona anlatamam.ama bitürlü oturtamadık ilişkimizi hep ayakta bi ayağı kapı yönündeydi ilişkimizin.olmayınca olmuyor.kısmet....
ama şundan eminim artık bişeyi çok isteyip çok mücadele etmeyecen böyle yok oluveriyor sonra :(
aklım başımda değil ne yazdığımı biliyom ne yazmak istediğimi yazabiliyom saçmalamaya başladım kusura bakma:(

aşk acısı çeken biri olarak ben de senin vardığın kanaate vardım. Ne kadar mücadele edersen,üzerine titrersen,sahiplenirsen ,okadar elinden avcundan kayıp gidiyor..değerin olmuyor.. Aşk kaybetmeyi göze almak demekmiş... ama ben başaramıyorum..

canım sana ozelden mesaj attım

canım heşeyin bi nedeni vardı.
bi kandil günü şehirdışınma çıkmıştı.ben sorun yapmadım sonuçta nişalıyız ve ailer ziyaret edilmelidir diye düşündüğümden.o olmamasına rağmen ben onların evine gittim annesiyle kandilleştim falan filannn
sonra annesi dediki nşanlım için bu böyle şeyeri bilmez sen ara söyle oda sizinkileri arasın ben söylersem beni dinlemez dedi.bende tamam
(dikkatini çektiyse annesinin bile sözünü dinlemeyecek kadar bildiğini okuyan biriydi)
eve gidince aradım söyledim,ben bidaha aramayım şimdi ver telefona konuşayım dedi bende verdim konuştu annem ve babamla.......
şehirdışından döndüğünde dedimki nişanlanı 3 ay olmuş evimize 1 kere geldin 45 gündür hiç gelmiyosun,ailem seninle oturup sohbet bile etmedi hiç bi akşam bize gelelim cafeye gideceğimize dedim
ordan başladı zaten gelip gitme olayı
takıntılı bi insan olduğu için o gece 1 e kadar ben kaçkere gelecem yılda size ,bana kalsa 3 ayda bir yeter,ne üç aymı benim 7 kişilik ailem var damadımız dahil.onların dğum günlerine gelmezmisin dedim gelmem sen istersen git dedi
oturdu benimle pazarlık yapmaya başladı
bide ukalaca pazarlığı yüksekten başlatıyorum ki senin dediğin olması .......
zaten bide onda benim istediğimi değil bi başkalarının dediklerinin önemli olduğunu gördüm.eşyayla ilgili mesela köşe takımı bakıyoruz onun baktığı hiç kullanışlı değil anlatıyorum aşkım bunun bazası yok,köşesi küçük uzanmak için alıyosun ama boyu kısa ..... diye açıklama yapıyorum sen benim beğendiğimi almamak için bahane uyduruyosun diyor.peki sen bilirsin alalım ozamn diyorum.bi bakıyorum ertesi gün birilerine sormu işte falanca kişi onlar kullanışlı değilmiş dedi vazgeçtim almayacam diyor..
allahım sana geliyorum bune yaaa şimdi düşündükçe çok bile çekmişim ben onu ,kaprisli,nazlı ezik,ama bi okadarda mağrur biadamdı...
yine kafam dağıldı neyazacaktım :(oooooooooofffffffff
vel hasılı kelam o beni değil milletin kafasında şekillendirdiği kendisinin bile oturupta ben böyle istiyorum diye düşünmediği ,mahallenin istediği bi kadın yapmaya çalıştı

Anladım cnm kendiminkiyle kıyasladım biran

Nasılsın cnm naıl gıdıyor umarım daha ıyısınıdır.......

İyimiyim bilmiyorumcanım ya ama kendimi sürekli bi konuşma isteği duyuyorum
allahım içim daralıyor.2 gündğr sağ kolum uyuşuk ama entresan bişey var normalde deli gibi ağlardım uyuyamzdım
şimdi sadece uyuşuyorum
bu iyi birşeymi kötümü bilemedim tatlım
sen nasılsın hayat nasıl?

İyimiyim bilmiyorumcanım ya ama kendimi sürekli bi konuşma isteği duyuyorum
allahım içim daralıyor.2 gündğr sağ kolum uyuşuk ama entresan bişey var normalde deli gibi ağlardım uyuyamzdım
şimdi sadece uyuşuyorum
bu iyi birşeymi kötümü bilemedim tatlım
sen nasılsın hayat nasıl?

Zamanla kendini daha iyi hissedeceksin eskısı kadar canın yanmayacak ama unutacakmısın hayır unutmayacaksın.Rabbim bize hayırlısını versin umarım.........

Bende iyiyim cnm unutmadım tabıkı ama canım eskısı kadar yanmıyor en onemlısı benım vıjdanım cok rahat ona ve ailesıne karsı bu benım en buyuk tesellım........Bakalım hayat bize neler gösterecek:34::34:

Zamanla kendini daha iyi hissedeceksin eskısı kadar canın yanmayacak ama unutacakmısın hayır unutmayacaksın.Rabbim bize hayırlısını versin umarım.........

Bende iyiyim cnm unutmadım tabıkı ama canım eskısı kadar yanmıyor en onemlısı benım vıjdanım cok rahat ona ve ailesıne karsı bu benım en buyuk tesellım........Bakalım hayat bize neler gösterecek:34::34:

rabbim bu mübarek günde bizi beraat edilenlerden eylesin hakkımızda hayırlı yazıların yazılmasını meleklerine buyursun.bu sene bizim için hayırların fethi,serlerin defini eylesin

hiç biyere sığamıyorum işe geliyom akşam olsun eve gideyim diyorum,eve gidiyorum sabah olsun işe gideyim diyorum...aslı şuki ben bu iki yerdede huzurlu değiim rabbi içimizi ferahlatsın inşallah.

kızlar selam

hafta sonu onu gördüm ve anladımki içim soğumuş meğerse
işin en güzelide iyikide birmiş diyorum insanlıktan bi haber inat takıntılıymış ,hayat onunlayken çok zormuş :(

izlerim geçsin ama artık biran evvel ,hiç bukadar kolay olcağını düşünmemiştim.

:14::14::14: Içimden arayıp sesini ,canım diyişini duymak istiyorummm
yaaaaaaaaaaaa
arasam sesini duysam ne olacak ki canım demezki artık :(:43:

bu zamanlarda hep böyle olur bilirim
önce bakarsın aman neresini sevdim abartmışım dersin
sonra bi olur özlersin tıpkı sen gibi
sonra kulağına bi haber gelir nefret ediyorum sanırsın
sonra nefret bile edemediğini anlarsın böyle böle için soğurr gider
zaten hemen anında bitmiş olmasında anormallik vardır
o yüzden içinde sevgi kalmadığını düşünme bile
ama zamanla ufala ufala bitecektir emin ol

bu zamanlarda hep böyle olur bilirim
önce bakarsın aman neresini sevdim abartmışım dersin
sonra bi olur özlersin tıpkı sen gibi
sonra kulağına bi haber gelir nefret ediyorum sanırsın
sonra nefret bile edemediğini anlarsın böyle böle için soğurr gider
zaten hemen anında bitmiş olmasında anormallik vardır
o yüzden içinde sevgi kalmadığını düşünme bile
ama zamanla ufala ufala bitecektir emin ol

ama ya bugün nasıl dayanacam bilmiyorum aramak istiyorum sesini özledim :((
gidip yollarda karşılaşma ihtimalimizi göze alarak dolansam mı ne yapsam allahım sabırrrrrrrr

ama ya bugün nasıl dayanacam bilmiyorum aramak istiyorum sesini özledim :((
gidip yollarda karşılaşma ihtimalimizi göze alarak dolansam mı ne yapsam allahım sabırrrrrrrr

karşılaştığınızda o nasıl davrandı peki

görmedi sanırım bişeylerle uğraşıyodu.bende sadece gözucuyla gödüm dönüp bakmadım ki
ama ben hakkaten bugün kötüyüm yaa ::(

belli oluyo cnm ama tut kendini bence o nasıl duruyo bunu düşün tut kendini

dayandım aramadım da, çok zor oldu kolum hala uyuşuk
kendimi pisikolojik mankayak gibi hissediyorum
ne zormuş ya rabbi sabır

Back
X